Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung HW-MS650 čierny

Zobraziť katalóg
Samsung HW-MS650 čierny
4,8 6 hodnotení
SoundBar – 3.0-kanálový, 180W, One body dizajn, WiFi, WiFi Streaming Music, Bluetooth, 3D Video pass, 4K (60Hz) video pass, HDR Dolby Digital/DTS, Multiroom, Smart Sound Mode USB, 1×HDMI vstup, 1×HDMI výstup, optický audio vstup, analógový audio vstup, diaľkové ovládanie, možnosť montáže na stenu, tmavý titán
Kód:  WR615e1 Produktové číslo:  HW-MS650/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung HW-MS650 čierny

Najhlbšie basy

Vďaka funkcii Distortion Cancelling si vypočujete aj tie najhlasnejšie basy bez akéhokoľvek skreslenia. Svoje obľúbené skladby si budete môcť dokonale vychutnať v celom frekvenčnom rozsahu.

Viac reproduktorov, väčší zážitok

Odborníci z centra Samsung Audio Lab urobili pri vývoji soundaru všetko pre to, aby vám poskytli čo najkvalitnejší zvukový zážitok. Výsledkom ich práce je zariadenie s deviatimi precízne kalibrovanými reproduktormi, z ktorých je každý vybavený vlastným zosilňovačom.

Spojte soundbar so smartfónom

Užívajte si hudbu zo svojho smart telefónu v absolútnom pohodlí a bez námahy. Pripojiť smartfón k soundbaru je ľahké, stačí si vybrať medzi bezdrôtovou konektivitou WiFi, alebo rozhraním bluetooth.

Skvelý zvuk aj bez káblov

K úžasnému zážitku z počúvania už nepotrebujete zbytočné množstvo káblov vedúcich k rôznym reproduktorom. Soundbar s televízorom od spoločnosti Samsung prepojíte jednoducho a úplne bezdrôtovo.

Každá skladba má svoje miesto

Rôzne prostredia vyžadujú rôznu hudbu. Vďaka dômyselnej aplikácii Samsung Multiroom získate možnosť výberom skladieb určovať zakaždým tú správnu atmosféru v jednotlivých častiach vašej domácnosti.

4K dokonalosť

Pri sledovaní filmov vo vysokom 4K rozlíšení si zaslúžite nemenej vysokú kvalitu zvuku. S funkciou 4K Pass-Through vášho soundbaru Samsung si ju doprajete. Vďaka nej bude skvelému obrazu zodpovedať aj dokonalé podanie audia.

Komfort pri ovládaní

Zažite pohodlné sledovanie a majte pritom pod kontrolou všetky svoje zariadenia. Vďaka intuitívnemu diaľkovému ovládaču máte možnosť mať pod kontrolou váš televízor, prehrávač aj soundbar naraz.

 

Vysoký frekvenčný rozsah

Aby ste si naplno vychutnali zvukový dizajn svojich obľúbených filmov a seriálov, je potrebné zabezpečiť vám počúvanie v tej najvyššej možnej kvalite. Doprajte si ho so soundbarom od spoločnosti Samsung s výnimočným frekvenčným rozsahom.

 

Parametre a špecifikácia

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tento soundbar propojit s televizorem UE46ES6800S?

Dobrý den, mám následující dotazy: - lze tento soundbar použít k poslechu internetových rádií přes wifi (nemyslím placené služby) - jak je to s konektivitou k NAS pomocí domácí wi-fi sítě (NAS Synology) - liší se výše uvedené body pro modely -650 a -750? Děkuji

dobry den,da se k tomuto soundbaru pripojit i nejaky subwofer ? popripade jaky.Dekuji

Dobry den, rad bych vedel zda lze pripojit tento soundbar bezdratove k tv Samsung 55 KU6172, dekuji

Dobrý den, nikde jsem u vás nenašla tento držák. Máte ho? Podle stránek Samsung ano. Děkuji Odkaz do neznáma

dobry den, da sa pripojit sounbar HW-MS650 aj TV Samsung UE40K5672

Diskusia a poradňa k Samsung HW-MS650 čierny
Príslušenstvo pre Samsung HW-MS650 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-MS650 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-MS650 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-MS650 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-MS650 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií