Vyhraj lístky na EURO 2024

Samsung HW-Q800T/EN

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q800T/EN
4,6 5 hodnotení
SoundBar 3.1.2 s výkonom 330W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup), optické digi audio, Bluetooth, WiFi, ARC, 4K Video Pass, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, DTS Digital Surround, Spotify, diaľkový ovládač
Kód:  WR622p Produktové číslo:  HW-Q800T/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q800T/EN

Soundbar pre skvelé filmové zážitky

Audio svetovej úrovne

Vychutnajte si vaše obľúbené filmy, seriály a hudobné videá ako nikdy predtým. Dokonalé audio je výsledkom zvukových profesionálov kalifornského laboratória, ktorí pomocou inovatívnych akustických technológií a moderného počítačového modelovania prinášajú perfektne vyvážený zvuk. Spoznajte soundbar Samsung Q800T, ktorý vás svojím priestorovým zvukom doslova pohltí.

Soundbar a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar Q800T technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúci zvuk vychádzajúci z reproduktorov samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk vychádzajúci z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako z živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

Z pohodlia vašej pohovky priamo do stredu akcie

Akčné thrillery, dobrodružné dokumenty a vaše obľúbené hry si zaslúžia skutočne dynamický zvuk. Technológia Samsung Acoustic Beam predstavuje akustické lúče, ktorých smer zodpovedá miestu deja odohrávaného na obrazovke vašej QLED TV. Pohlcujúce audio soundbaru Q800T prestúpi celou miestnosťou a vaše filmy a hry získajú nový rozmer.

Vyvážený zvuk v akejkoľvek scéne

Dialógy, spravodajstvo, filmy, videoklipy – nech už sledujete čokoľvek, môžete sa spoľahnúť na perfektne vyladené audio v každom zábere. Adaptívny zvuk spoľahlivo rozpozná zvukový signál danej scény a naservíruje vám vždy optimálnu zvukovú stopu. Dokonca aj pri nízkej hlasitosti dialógov vám neunikne ani slovo.

Nová úroveň gamingu

Svojim súperom nedáte šancu! Soundbar Q800T je vybavený pokročilým herným režimom, ktorý zmení vaše doterajšie predstavy o gamingu. Zažite strhujúcu jazdu so subwoofermi, ktoré zaistia ešte intenzívnejší zážitok z hry, a reproduktormi smerujúcimi zvukové vlny smerom nahor pre dokonalý priestorový zvuk. Navyše nie je potrebné nič zložito nastavovať – pri spustení vašej obľúbenej hry sa soundbar automaticky prepne do Herného režimu, a vy sa tak môžete sústrediť len na váš cieľ.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii herné konzoly, DVD prehrávač či iné zariadenia a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Obraz a zvuk vo svojej najčistejšej podobe

Obsah vo vysokom rozlíšení HDR 10+ si zaslúži rovnako kvalitné audio. Nech už pripojíte k soundbaru akékoľvek zariadenie prehrávajúce obsah v HDR 10+, môžete sa tešiť na tú najvyššiu zvukovú kvalitu.

Hudobná scéna pod palcom

Ovládajte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický ovládač One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
330 W Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
98 cm Hotovo!
Hĺbka
11,5 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Výška
40 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
13,4 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak deaktivovat Alexu.

dobry den mam zakoupen soundbar hw-q800t na displeji mi sviti cervena kontrolka kdyz je zaply je to v poradku? hraje normalne ale proc sviti cervena kontrolka 😅 take mi prijde ze subwoofer hraje docela potichu. Pritom vzadu na subwoofru sviti modra kontrolka a to znamena ze je v poradku.

Dobrý den, Mám problém s hlasitostí subwooferu. Basy jsou velmi nízké i při maximálním nastavení. Je to normální nebo mám špatný kus? Děkuji za odpověď

Dobrý den, potřeboval bych radu jak k soundbaru připojit zároveň PlayStation, TV, NVIDIA Shield a Notebook, respektive jak toto vše zkombinovat, aby to fungovalo a já při změně zařízení nemusel stále přepojovat kabely. Děkuji

Dobrý den, má tento soundbar funkci Chromecast? Děkuji

Je přibalen HDMI kabel?

Dobry den, po pripojeni Samsung HW-Q800T/EN a sledovani O2 TV se obraz chvilkami seka,po odpojeni je vse v poradku.Televizor mam Samsung QE65Q60R.Pri sledovani HBO atd vse v poradku. Predem dekuji za pomoc.

Dobrý den, pokud pořídím k HW-Q800t zadní reproduktory SWA-9000, dostanu 5.1 zvukový systém? Moje stávající televize nepodporuje Dolby ATMOS takže 3.1.2 předpokládám jako 5.1 znít nebude. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, máte v nabídce zadní reproduktory k tomuto produktu? Popřípadě jaké to jsou, děkuji.

zdravim, ak je zdroj zvuku napriklad film, ktory ma len stereo stopu, dokaze Q800T "spravit" z neho surround? inak povedane, dokaze procesovat zvuk na surround. Nieco ako Dolby Pro Logic II? dakujem

12
Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q800T/EN
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q800T/EN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q800T/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q800T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q800T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q800T/EN.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií