PET AP+ plus nový vizuál

Samsung Level U EO-BG920B čierne

Zobraziť katalóg
Samsung Level U EO-BG920B čierne
4,7 7 hodnotení
Handsfree - Bluetooth 4.1, multipoint, redukcia šumu a ozveny, výdrž až na 11 hodín nepretržitého hovoru, 10 hodín počúvania hudby a až 500 hodín v pohotovostnej režime, vstavaná Li-ion,
Kód:  SAAA0107a Produktové číslo:  EO-BG920BBEGWW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Level U EO-BG920B čierne

Dizajnovo podarené handsfree, s ktorým vybavíte neodkladný hovor raz dva. Jedná sa o perfektnú pomôcku pre vyťažených zákazníkov, ktorí potrebujú telefonovať a zároveň sa venovať inej činnosti. Jednoducho ponechajte ruky stále voľné. Keď práve nepracujete, môžete zrelaxovať počúvaním obľúbenej muziky. Stačí prepojiť slúchadlá s akýmkoľvek zariadením prostredníctvom Bluetooth a byť stále na príjme.

Kľúčové vlastnosti

  • Sofistikovaný dizajn
  • Pohodlné nosenie
  • Dlhá životnosť batérie
  • Čistá hlasová kvalita
  • Jednoduché ovládanie a manipulácia
  • Magnetické mušle pre ľahké zloženie a uskladnenie

Nechajte vyniknúť svoj hlas

Vychutnajte si konverzáciu s priateľmi, kolegami, prípadne obchodnými partnermi naplno. Dva zabudované mikrofóny zaistia, že si osoba na druhej strane hovoru bude môcť vychutnať váš hlas tak, ako v skutočnosti znie. Doslova ako by ste sa bavili osobne. Celý zážitok naviac umocňuje technológia Noise Reduction, ktorá odstraňuje okolitý hluk a ozvenu.

Dokonalé po všetkých smeroch

Hneď na prvý pohľad očarí handsfree svojím prepracovaným dizajnom, ktorý okrem estetickej funkcie plní aj funkciu praktickú. Hlavnú kostru slúchadiel tvorí mäkká flexibilná páska s uretánovými kĺbmi. Tá perfektne obopne krk a zaistí nielen pohodlné, ale aj stabilné nosenie. Všetko je vyšperkované gumovým krúžkom, prostredníctvom ktorého nastavíte dĺžku kábla podľa vašich konkrétnych potrieb. Keď už je reč o pohodlí, nesmieme zabudnúť ani na inteligentne umiestnené ovládacie prvky - tlačidlá na krčnej páske. Ich zvýšený dizajn umožňuje neuveriteľne ľahký prístup k celej rade funkcií, aj keď ste v pohybe.

Chystáte sa na dlhú cestu? Nebudete môcť handsfree dobiť? Nevadí. Aj napriek veľmi drobným rozmerom vo svojom vnútri skrýva nevídaný výkon. Výkon v podobe doslova nesmrteľnej batérie, ktorá vydrží až 11 hodín nepretržitého hovoru, až 10 hodín počúvania hudby, a až 500 hodín v pohotovostnom režime.

Doplňujúce informácie:

Bluetooth:
Verzia 4.1, Multipoint
A2DP, HSP, HFP, AVRCP

Batéria:
Vstavaná Li-ion, nabíjateľná (pomocou micro USB portu)
Počúvanie hudby - až 10 hodín
Telefonovanie - až 11 hodín
Pohotovostný režim - až 500 hodín

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám je již asi 4 měsíce poslední dny se neustale odpojují.Mám tel.samsung s7edge a telefonem to neni protože používám i bluetooth reproduktor a ten funguje poraďte dékuji

Fungují sluchátka i na jiné značce telefonu.

Dobrý den, prosím Vás je možné někde sehnat náhradní špunt na pecku? Bohužel se mi jeden z pecky vyvlíknul a ztratil se. potřeboval bych ten, který je již při koupi navléknutý na sluchátkách, jediné ty mi dobře sedí v uchu, děkuji.

Dobry den, budou sluchátka fungovat i s PC kde je Windows 8? Jakým zpusobem přes bluetooth se pripoji. Dekuji Jana

Dobrý den, jaký mají tyto sluchátka dosah, nikde tuto informaci nevidím? Nemám pokaždé kapsu a dosah sluchátek pro pohyb po firmě, aniž bych musela mít mobil neustále v ruce, bych ocenila.

Dobry den, mela bych zajem o koupi, ale mam technicky dotaz. Pokud mam pres bluetooth sparovane hodinky gear fit 2, jdou sparovat k tomu i sluchatka? Diky :-)

Diskusia a poradňa k Samsung Level U EO-BG920B čierne
Príslušenstvo pre Samsung Level U EO-BG920B čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Level U EO-BG920B černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Level U EO-BG920B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Level U EO-BG920B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Level U EO-BG920B headset, fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií