AD homeoffice AD homeoffice

Samsung MC32K7055CT/EO

Zobraziť katalóg
Samsung MC32K7055CT/EO
4,8 6 hodnotení
Mikrovlnná rúra voľne stojacia, príkon 2900 W, objem 32 l, počet úrovní výkonu 6, veľkosť taniera 34.5 cm, gril, otočný tanier a plech, farba čierna
Kód:  FAC3801a Produktové číslo:  MC32K7055CT/EO Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung MC32K7055CT/EO

Skvelé varenie aj grilovanie

Pripravujte pokrmy ešte rýchlejšie. Mikrovlnná rúra MC32K7055CT spoločnosti Samsung disponuje technológiou HotBlast™, ktorá pôsobí na ohrievané potraviny horúcim vzduchom z niekoľkých prieduchov. Jedlo si tak zachová šťavnatosť, ale zároveň mu vysoká teplota poskytne chrumkavú kôru. Výhody použitých technológií poznáte aj z grilovania. Wide Grill umožňuje omnoho vyváženejšiu distribúciu tepla pre ešte lepšie ugrilované pokrmy.

* Založené na internom testovaní. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od individuálneho používania.


Väčší tanier pre ešte väčšie pokrmy

Vďaka dômyselnému riešeniu Large Turntable máte možnosť pripravovať ešte väčšie porcie jedla ako doposiaľ. Vonkajšie rozmery rúry sú stále praktické pre každú kuchyňu, ale vnútorné usporiadanie bolo upravené tak, aby ste mohli jedlo ohrievať na 345 mm širokom tanieri. Jeho otáčanie možno, samozrejme jednoducho deaktivovať, ak použijete, napríklad štvorcový alebo rozmerný riad.


Skvelé vyprážanie aj bez fritézy

Aj vyprážané pokrmy môžu byť vďaka mikrovlnnej rúre společnosti Samsung o niečo zdravšie. A ku krásne chrumkavým pokrmom už nepotrebujete fritézu. Rúra MC32K7055CT je totiž vybavená technológiou SLIM FRY. Tá spojením grilu s prúdením horúceho vzduchu zaručuje chrumkavé a chutné jedlo bez použitia veľkého množstva oleja.


Jednoduchšia príprava rozmanitých jedál

Nemusíte zložito vymýšľať rôzne spôsoby prípravy pokrmov alebo si lámať hlavu nad tým, aké nastavenie je pre danú potravinu najvhodnejšie. Jednoducho využite funkciu Cook with Ease s 15 prednastavenými voľbami tepelnej úpravy. S jej pomocou ľahko pripravíte, napríklad buď exkluzivne filety z lososa alebo aj chutnú ryžu.


Špeciálny režim nielen pre jogurty

Doprajte si, vďaka technologickému riešeniu spoločnosti Samsung naozaj čerstvé potraviny. Mikrovlnná rúra umožňuje spustiť fermentačný režim, s ktorým pripravíte jogurt alebo chlieb, kedykoľvek na ne dostanete chuť. Domáce dobroty si tak budete môcť vychutnať aj bez použitia ďalších prístrojov.


Elegantný a praktický vzhľad

Štýlové vyhotovenie ide ruka v ruke s praktickým používaním. Mikrovlnnej rúre MC32K7055CT spoločnosti Samsung dominuje nenápadné elegantné sklenené vyhotovenie, ktoré z neho robí dizajnový doplnok interiéru. Ten sa odzrkadľuje aj pri používaní rúry - štýlová vstavaná rukoväť, ktorá sa otvára smerom nadol, uľahčuje používanie spotrebiča.


Minimálna spotreba

Pomáha nielen s varením, ale aj s rodinným rozpočtom. S mikrovlnnou rúrou MC32K7055CT totiž znížite náklady na energie. Inteligentné riešenie ECO Mode zaistí, že nutné základné funkcie rúry vyžadujú minimum energie. Tým sa výrazne zníži spotreba v pohotovostnom režime aj účet za elektrinu.


Chrumkavé a rovnomerne opečené

Vychutnajte si skvelú chuť a do chrumkava zapečené pokrmy. Šikovná funkcia Crusty Plate dokáže rovnomerne opiecť potraviny podľa vášho výberu, navyše bez oleja. Či už budete mať chuť na kuracie nugetky alebo perfektnú pizzu, mikrovlnná rúra MC32K7055CT s výkonným horným aj dolným opekaním vám ich poskytne.

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
32 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer otočného taniera
34,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie
Voľne stojaca Hotovo!
Vnútorný objem
32 l Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Priemer otočného taniera
34,5 cm Hotovo!
Otváranie dvierok
Výklopné dole Hotovo!

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška
30,9 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
52,3 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
47,98 cm Hotovo!
Vnútorná výška
23,3 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
37,3 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
37 cm Hotovo!

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie
Dotykový displej Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Gril Hotovo!

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Počet úrovní výkonu
6 Hotovo!
Príkon
2 900 W Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo
Otočný tanier, Plech Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

vcera som zakupil tuto mikrovlnku...ziarovka svietila asi dve minutky a koniec...co teraz?....dufam ze to nebudem musiet trepat do servisu...a servis pride ku mne...

Jaké má trouba vnější rozměry?

Dobry den, rad bych se zeptal zda je moznost pouzit tuto troubu jako vestavny spotrebic do kuchynske linky. Samsung MC32K7055CT/EO Dekuji Milan Obst [email protected]

Dobrý den, trouba SAMSUNG MC32K7055CT/E0 má mj. funkci HotBlast. Lze ji považovat za rovnocennou s funkcí pečicí horkovzdušné trouby s nuceným oběhem vzduchu, tj. je vhodná k pečení buchet, vánočního cukroví, štrůdlu či koláčů? Děkuji za odpověď.

dobry den, ma trouba CZ navod a popsany tlacitka v CZ? Dekuji

Dobrý deň, podľa fotiek je mikrovlnka čierno-šedá, v popise sa ale píše "barva černá". Odpovída produkt fotkám alebo popise? Ďakujem

dobry den. jaky ma trouba vykon mikrovlny / gril / horky vzduch? dekuji

Dobrý den, zajímalo by mě zda tato trouba má opravdu možnost otočného rožně, jak je zde uváděno. Podle fotografií nevidím nikde úchyt na rožeň. A zda je tento rožeň v příslušenství nebo ne. Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Je bezpečné vložit dovnitř propanbutanovou láhev?

Diskusia a poradňa k Samsung MC32K7055CT/EO
Príslušenstvo pre Samsung MC32K7055CT/EO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG MC32K7055CT/EO.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií