Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér
4,8 673 hodnotení
Pamäťová karta čítanie až 48MB/s, UHS-I, pre mobilný telefón/ tablet/ foto
Kód:  SASD013b Produktové číslo:  MB-MP32DA/EU Stránky výrobcu
Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér Predaj skončil

Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér

Rýchlosť, spoľahlivosť a odolnosť. Tým všetkým sa vyznačuje nová pamäťová karta EVO typu Micro SDHC od výrobcu Samsung s kapacitou pamäte 32 GB. Toto pamäťové médium je určené najmä do mobilných telefónov a tabletov na ukladanie fotiek, videí, hudby či aplikácií a vďaka adaptéru sa hodí aj pre digitálne fotoaparáty. Obsah potom môžete preniesť medzi mobilnými telefónmi alebo zdieľať s priateľmi, rodinou či kolegami. Zvládne to veľmi rýchlo. Jej rýchlosť čítania a prenosu dát totiž vďaka rozhraniu UHS-I dosahuje veľmi slušných 48 MB/s, teda napríklad 360 fotografií s veľkosťou 8 MB za minútu.

Ako už bolo spomenuté vyššie, pamäťové karty radu EVO sú veľmi odolné, preto o svoje dáta nemusíte mať vôbec strach. Prežijú 24 hodín v morskej vode a odolajú extrémnym teplotám od -25 ° až do 85 ° Celzia. Vaše dáta budú v bezpečí pri prejdení letiskových röntgenov a odolné sú aj voči magnetom. Karta je dodávaná vrátane redukcie pre klasický slot Secure Digital, takže ju je možné ľahko použiť aj v iných zariadeniach používajúcich SD karty.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Pamäťová karta microSDHC

Rad:
EVO

Kapacita:
32 GB

Rozhranie:
UHS-I

Fyzické parametre:
Rozmery (Š x V x H): 15 x 11 x 1 mm
Hmotnosť: 0,5 g

Určenie:
Mobilný telefón, inteligentný telefón, tablet atď.
Digitálne fotoaparáty

Výkon:
Rýchlosť až 48 MB/s
Speed Class: Úroveň 1, trieda 10

Prostredie:
Prevádzková teplota: -25 až 85 °C
Výdrž: 10 000 cyklov pripojenia

Certifikáty:
EMC FCC, CE, VCCI, NATA

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!
Rýchlosť čítania
48 MB/s Hotovo!
Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
32 GB Hotovo!

Rýchlosť čítania a zápisu

Rýchlosť čítania
48 MB/s Hotovo!

Rýchlostná kategória

Speed Class
Class 10 Hotovo!
UHS Class
UHS-I Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat zda je tato paměťová karta vhodná a bude fungovat v mobilním telefonu Lenovo A6010. Děkuji za odpověď Andrea Demská

Je kompatibilní s Lenovo phab plus ? Dal jsem ji do druhého slotu a telefon kartu nevidí :-(

Dobrý den, mohu kartu používat v Samsung Galaxy CORE Prime (SM-G360F)? Děkuji za odpověď.

Dobrý den Je karta vhodná i na natáčení full hd videí v autokameře

Dobrý den, mohu kartu používat v Samsungu Galaxy J3. Děkuji za radu. Hanka

Dobrý den, je tato paměťová karta vhodná pro mobilní telefon Lenovo A5000? Pokud ne, prosím o radu, která karta je do tohoto telefonu vhodná. Děkuji. Natálie.

Dobrý den,lze tuto kartu použít do telefonu Huawei Honor 4c? Děkuji za odpověď. Petr Pitřík

Dobrý den, koupil jsem si u Vás na pobočce v Plzni kameru Lamax X8 Electra. Jelikož balení neobsahuje potřebnou micro SD kartu, na pobočce mi k tomu na požádání vybrali kartu SAMSUNG micro SDHC 32 GB. Kamera však hláší "Card Error", stejně tak i po přeformátování. Na internetu jsem se dočetl, že můj problém s tímto konkrétním typem karty při použití do kamery Lamax není ojedinělý. Je možnost kartu přijt vrátit a vybrat si jinou, případně dostat peníze nazpět? Děkuji

Mohu použít do Alcatel Pop Star 5022D

Co je to SD adapter u pametovích karet

12
Diskusia a poradňa k Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér
Príslušenstvo pre Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adaptér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MicroSDHC 32GB Class 10 EVO UHS-I + SD adaptér. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Micro 32GB SDHC Class 10 EVO + SD-Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Micro 32GB SDHC Class 10 EVO + SD-Adapter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung micro SDHC 32GB Class 10 EVO + SD adapter.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií