PET AD homeoffice

Samsung MM-J430D

Zobraziť katalóg
Samsung MM-J430D
4,0 1 hodnotení
Mikrosystém 2x60W, dvojpásmové reprosústavy, prehráva DVD, CD, MP3, DivX, USB, HDMI, Power Bass, Bluetooth, Karaoke, FM Tuner
Kód:  WH816j1g Produktové číslo:  MM-J430D/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung MM-J430D

Tento skvelý mikrosystém Samsung vám umožní počúvať kvalitný zvukový prednes vylepšený o funkciu Power Bass, Dolby Digital, podporu formátov MP3, WMA, DivX, USB vstup, Bluetooth, HDMI (ARC), DVD, FM tuner s možnosťou nahrávania cez USB vstup, TV SoundConnect a karaoke. Mikrosystém je navrhnutý tak, aby vám prehrával hlbšie a plnšie basový zvuk aj všetky nízke tóny. S týmto výkonným systémom budete mať pocit, ako by ste sedeli v kine. O to sa postarajú dvojpásmové reproduktory 2 × 60 W.

Ak budete chcieť nahrať svoje obľúbené rozhlasové relácie, keď nie ste doma, môžete využiť funkciu časovača. Určite tiež uvítate konektor pre pripojenie prenosného prehrávača MP3 alebo CD prehrávača. Môžete pripojiť ľubovoľné zvukové zariadenie pomocou vstupného konektora umiestneného na prednom paneli. Vychutnávajte si tiež možnosť rýchleho vytvárania súborov vo formáte MP3 z najrôznejších zdrojov zvuku. Vďaka vstavanej funkcii EZ MP3 Maker môžete prostredníctvom svojho audiosystému kopírovať CD disky alebo nahrávať z rádia FM alebo vstupu AUX do vysoko kvalitných súborov MP3. Pomocou vhodného kábla môžete pripojiť aj gramofón a digitalizovať vinylové gramofónové platne. Svoju hudobnú zbierku tak môžete ľahko previesť do tohto praktického moderného formátu MP3.

Ďalšou výhodou tohto audiosystému je rozhranie Bluetooth, prostredníctvom ktorého sa dá bezdrôtovo prepojiť s kompatibilnými prenosnými zariadeniami. Môžete tak počúvať hudbu zo svojho prenosného hudobného prehrávača alebo mobilného telefónu, bez toho aby ste museli pripájať káble. Doprajte si ten najlepší a ničím nerušené počúvanie hudby s týmto skvelým mikrosystémom Samsung.

Hlavné prednosti a špecifikácie

  • Power Bass
  • Crystal Sound
  • Dolby Digital
  • Časové nahrávanie
  • Karaoke
  • CD Ripping
  • EZ CD MP3 Maker
  • Konektivita: HDMI výstup, komponentný a kompozitný výstup, Bluetooth, TV SoundConnect, AUX, USB
  • Podporované formáty: DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW / CD DA / CD-R / CD-RW
  • Podporované formáty: MP3 / WMA / WMV / JPEG / DivX
  • RMS: 120 W
  • Rozmery: (Š x V x H) 23 × 11,5 × 23,8 cm

Parametre a špecifikácia

Výkon
120 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
15 × Hotovo!
Šírka prehrávača
230 mm Hotovo!
Výška prehrávača
115 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
15 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
120 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
230 mm Hotovo!
Výška prehrávača
115 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
238 mm Hotovo!
Šírka reproduktorov
142,5 mm Hotovo!
Výška reproduktorov
260,5 mm Hotovo!
Hĺbka reproduktorov
180,5 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,8 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tento system dalkove ovladani?

Dobry den. Mam tento pristroj nove doma a mam dva dotazy: 1) Lze udelat, aby byly na displeji videt hodiny i ve vypnutem stavu? 2) Lze na dvd nebo usb nahravat program z televize? V navodu jsem to nenasel. Dekuju za odpoved.

Dobry den, dokaze tento system reprodukovat zvuk z TV (Samsung) po prepojeni cez HDMI? (Mozem ho pouzivat ako domace kino?) Dakujem.

Diskusia a poradňa k Samsung MM-J430D
Príslušenstvo pre Samsung MM-J430D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung MM-J430D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung MM-J430D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung MM-J430D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung MM-J430D.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií