Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Samsung Odyssey

Zobraziť katalóg
Samsung Odyssey

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Odyssey


Okuliare na virtuálnu realitu Samsung Odyssey

360° priestorový zvuk s okuliarmi Samsung Odyssey

Ponorte sa do sveta detailov

Víťazné zážitky na vás čakajú s novými okuliarmi na virtuálnu realitu Samsung Odyssey a dvoma ovládačmi. Pridajte sa do virtuálneho sveta vytvoreného Windows Mixed Reality – vyžaduje kompatibilný Windows 10 PC vrátane jesennej aktualizácie Fall Creators Update. Rozprávajte sa s priateľmi pri slobodnom pohybe – budete obklopení živou grafikou a vďaka AKG slúchadlám 360° priestorovým zvukom.


Okuliare na virtuálnu realitu Samsung Odyssey

Kľúčové vlastnosti okuliarov Samsung Odyssey na virtuálnu realitu

  • Windows Mixed Reality
  • 2× ovládač súčasťou balenia vrátane AA batérií
  • Duálny 3,5" AMOLED displej (1 440 × 1 600 bodov)
  • 110° zorné pole
  • Vstavaný mikrofón
  • 360° priestorový zvuk
  • Systém 6DoF otáčanie obrazu vo všetkých osiach
  • 6DoF kamera 2×
  • Pripojenie cez HDMI, USB 3.0
  • Kompatibilné s Windows 10


Displej Dual AMOLED

Jasná a čistá grafika robí virtuálne dobrodružstvo oveľa živším a pohlcujúcejším. Doprajte si brilantné zážitky s okuliarmi Samsung Odyssey a duálnym 3,5" displejom AMOLED s vysokým rozlíšením. Poskytne široké 110° zorné pole s dvojitou obrazovkou.


Všestranná Windows Mixed Reality

Počúvajte, čo sa deje okolo vás, ponorte sa do virtuálneho sveta a hovorte s priateľmi i nepriateľmi s headsetom Mixed Reality. Mikrofón je vstavaný priamo do headsetu, ktorého pole značne redukuje šum. Výsledkom je jasná a čistá komunikácia. HMD okuliare Samsung Odyssey tiež umožňujú komunikáciu s Cortanou – Microsoft virtuálnou asistentkou.

Okuliare na virtuálnu realitu Samsung Odyssey

Vyberte si svoju realitu

Preskúmajte vyše päťdesiat rôznych virtuálnych svetov Windows Mixed Reality, ktoré sú dostupné v obchodoch Microsoft Store. Ako majitelia okuliarov HMD Samsung Odyssey získavate zadarmo Rock a Rails – prekopte sa k víťazstvu.


Okuliare na virtuálnu realitu Samsung Odyssey

Jednoduché nastavenie Samsung Odyssey

Nastavenie okuliarov na virtuálnu realitu Samsung Odyssey je veľmi jednoduché. Nie sú potrebné žiadne ďalšie externé snímače. Stačí sa pripojiť ku kompatibilnému počítaču a dostať sa do hry. Pre prirodzené pohyby použite ovládač a gestá. Systém 6DoF (Six Degrees of Freedom) pomocou pohybových senzorov posúva obraz vo všetkých osiach podľa naklonenia či otočenia hlavy.

Nastavením kolieska IPD ľahko prispôsobíte displej pre optimálny pohľad. 


Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dva dotazy... Platí stále říjen 2018? Jste víceméně jediní kdo píše, že budou. Google nemá jedinou zprávu/článek,že by Odyssey měli být k prodeji v Evropě. Budou ovladače součástí balení? Díky za odpověď.

Zdravim. Vidim ze odpovedate ze zatial mate potvrdeny iba mesiac naskladnenia (oktober2018) ale preco je potom stanovena cena 129.92 eur? Ma ta cena nieco s realitou alebo mate nejake presnejsie info o cene? A plati zatial ten oktober? Dakujem za odpoved...

Aj mňa by zaujímalo, kedy bude Samsung Odyssey dostupný aj u nás. Pôvodne to malo byť už v decembri 2017. 3 rovnaké otázky a Alza stále mlčí. Má vôbec zmysel pýtať sa na niečo?

Peniaze nachystane uz par mesiacov, len produkt nikde. Stale verim ze do vianoc sa objavi, ale uz zacinam pochybovat. Nema sa alza ako top predajca kde spytat ci sa nieco ohladom tohoto produktu nieco konecne nepohne?

Dobry den chcem sa opytat na dostupnost tovaru, pripadne ci sa vobec bude predavat, vyzera to tak, ze v europe sa nepredava. Budete ho mat aj napriek tomu? dakujem za odpoved

Dobrý den, nevíte kdy budou tyto brýle dostupné a jaká bude cena? V USA se už prodávají za cca 500 usd tuším. Díky.

Diskusia a poradňa k Samsung Odyssey
Príslušenstvo pre Samsung Odyssey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Odyssey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Odyssey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Odyssey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Odyssey.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií