Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Portable SSD X5 1 TB

Zobraziť katalóg
Samsung Portable SSD X5 1 TB
5 3 hodnotení
Externý disk s pripojením USB-C, rozhranie Thunderbolt, rýchlosť čítania až 2800MB/s, rýchlosť zápisu až 2300MB/s, kapacita 1000GB
Kód:  SAS016g6 Produktové číslo:  MU-PB1T0B/EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Portable SSD X5 1 TB

Externý disk Samsung Portable SSD X5

Thunderbolt 3

Externý disk Samsung Portable SSD X5

Až 2 800 MB/s

Externý disk Samsung Portable SSD X5

Ochrana heslom

Externý disk Samsung Portable SSD X5

Rozhranie NVMe

Profesionálne externé SSD úložisko

V oblasti externých SSD diskov je 1 TB model X5 od Samsungu stávkou na kvalitu. Pokiaľ vám ide o čo najlepšiu ochranu dát a zároveň o vysokú rýchlosť prenosu, s máloktorým diskom budete spokojnejší.

Prenosové rýchlosti disku nemajú na trhu konkurenciu. Koniec koncov hodnoty 2 800 MB/s na čítanie a 2 300MB/s na zápis hovoria samy za seba. Napríklad 20 GB 4K video prekopírujete zo svojho PC už za 12 sekúnd.

Vždy v optimálnej teplote

Už sa nemusíte obávať prehrievania. Disk X5 je vybavený chladičom a využíva technológiu DTG (Dynamic Thermal Guard), takže si súčasne udrží optimálny výkon aj povrchovú teplotu nižšiu ako 45 °C. Jeho telo je vystužené zliatinou horčíka a neobsahuje žiadne pohyblivé časti, takže je odolné aj voči pádu z výšky dvoch metrov.

Portable SSD X5 je ako trezor na dáta: bezpečný a odolný

Vyhotovením zodpovedá Samsung Portable SSD X5 hlavne požiadavkám na vysokú odolnosť a bezpečnosť. Spodná strana má špeciálne povrchové vyhotovenie, ktoré zabráni tomu, aby vám disk vykĺzol z ruky. Z hľadiska rozmerov navyše oceníte, že výrobca šetril každým milimetrom. Tým sa vám externý disk Samsung X5 spoľahlivo zmestí do ľubovoľnej batožiny.

Voliteľne svoje dáta môžete ochrániť pomocou 256-bitového šifrovania AES.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Šírka
119 mm (11,9 cm) Hotovo!
Výška
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
19,7 mm (1,97 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
119 mm (11,9 cm) Hotovo!
Výška
62 mm (6,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
19,7 mm (1,97 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
150 g (0,15 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Rozhraní
Thunderbolt Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!
Rýchlosť čítania
2 800 MB/s Hotovo!
Rýchlosť zápisu
2 300 MB/s Hotovo!
Šifrovanie
AES-256 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Obsah balenia
Kábel Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v testu SSD disků se píše, že k tomu aby disk fungoval je potřeba na PC instalovat driver. Jak je to u Maců? Je nutné instalovat nějaký SW nebo funguje přímo?

dobry den, da sa pripojit k thunderbold verzi 2, ktoru mam na Mac? diky

Dobrý den, moje základní deska nemá thunderbolt 3 a nedaří se mi najít na internetu rozšiřující kartu do PCIe je vubec taková možnost ?

Dobrý deň, Chcem to pripojiť na DELL precision 3630 (Win 10 64bit) cez USB C. potrebujem k tomu ešte nejaký adaptér? Po pripojení sa zobrazí hlásennie,, An incompatibile device was attached to your USB port. Your port is intended to be used USB data devices only,,

Dobrý deň. Je tento disk vhodný k hernému počitaču ako rozšírenie pamäte? Daju sa z neho spúšťať hry?

Diskusia a poradňa k Samsung Portable SSD X5 1 TB
Príslušenstvo pre Samsung Portable SSD X5 1 TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Portable SSD X5 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Portable SSD X5 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Portable SSD X5 1TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Portable SSD X5 1TB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií