Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung R6 WAM6500 tmavosivý

Zobraziť katalóg
Samsung R6 WAM6500 tmavosivý
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, Audio 360° - R6 Portable, systém Multiroom, Integorvaná WiFi, internetové rádiá, TV Soundconnect, Bluetooth 4.0, integrovaná batéria, aplikácia Multiroom zadarmo (Android, iOS)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK620k Produktové číslo:  WAM6500/EN Stránky výrobcu
Samsung R6 WAM6500 tmavosivý 254,81 € Rozbalené

Samsung R6 WAM6500 tmavosivý

Samsung R6 WAM6500 tmavosivý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Vyplňte miestnosť zvukom

Špičkový bezdrôtový reproduktor Samsung WAM6500 vzišiel z novo vytvoreného Samsung audio laboratória v USA a je ďalším z prevratných zariadení využívajúcich nové metódy prenosu zvuku a pokročilého počítačového modelovania. Na rozdiel od bežných reproduktorov, ktoré vyžarujú zvuk v jednom smeru, zapĺňa jeho rovnomerne rozptýlený všesmerový zvuk celú miestnosť. Elegantne zaoblený dizajn a na prvý pohľad luxusné spracovanie prirodzene dopĺňajú akýkoľvek moderný interiér. Zabudovaný akumulátor umožňuje ľubovoľné umiestnenie kamkoľvek vo Vašej domácnosti aj mimo nej.

Bezdrôtovo s aplikáciou Multiroom

Priame pripojenie do domácej WiFi siete Vám otvorí nové možnosti počúvania. Intuitívne rozhranie aplikácie Multiroom, zahŕňajúce dotykový otočný ovládač, uľahčuje prístup k Vašej hudbe. Obsahuje tiež funkcie priameho prehrávania z domovskej obrazovky vďaka widgetu a rýchle prepínanie v zozname reproduktorov. Aplikácia vo svojej aktualizovanej verzii ponúka vylepšené užívateľské rozhranie, ktoré je viac funkčné, prívetivé a prepracované.

Multiroom aplikácia ponúka:

  • Jednoduché a intuitívne ovládanie navigačným kruhovým ovládačom v aplikácii
  • Jednotné vyhľadávanie v rôznych zdrojoch vrátane streamovacích služieb
  • Funkcia zaradenia do fronty v prehrávaných zoznamoch skladieb
  • Priame ovládanie prostredníctvom widgetu na domovskej obrazovke Vášho zariadenia
  • Plynulé prehrávanie pri prechode medzi miestnosťami

Hudba z jedného zdroja v niekoľkých zariadeniach

Úžasné možnosti ovládania hudby z ľubovoľného miesta v dome a zdieľanie rovnakého zdroja hudby medzi viacerými audiozariadeniami na rôznych miestach sú jednoducho využiteľné vďaka funkcii Multiroom Link. Mobilná aplikácia umožňuje na diaľku ovládať hlasitosť reprodukcie a voliť skladby pre rôzne zariadenia, vrátane Vášho televízora alebo domáceho kina.

HD Audio Playback

Bezdrôtový prenos zachováva kvalitu a plnosť pôvodného zvuku pomocou vzorkovania 192 kHz/24 bitov u WAV, FLAC, AIFF a ALAC súborov a 320 kbps u MP3 súborov. Priblížite sa tak pocitu nevýslovne realistického štúdiového HD zvuku. O unikátnu všesmerovú reprodukciu sa stará vnútri ukrytý 125 mm basový reproduktor a 25 mm výškový tweeter.

Doplňujúce informácie:

Formát dekódovania:
AAC: Iba bez DRM
MP3: Až 320 kbps
WAV: Až 192 kHz/24 bitov
OGG: Áno
WMA: Áno
FLAC: Až 192 kHz/24 bitov
AIFF: Až 192 kHz/24 bitov
ALAC: Až 192 kHz/24 bitov

Funkcia zvuku:
HD Audio
Všesmerová reprodukcia

Konektivita:
Bezdrôtová sieť: Integrovaná (2,4/5 GHz Dual Band)
Bluetooth
TV SoundConnect

Kompatibilné ovládacie zariadenia:
Android: 2.3.3 a vyššie
iOS: 6.0 a vyššie

Reproduktor:
Tweeter: 25 mm (1 ea)
Basový reproduktor: 125 mm (1 ea)

Napájanie:
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,28 W
Spotreba v prevádzkovom režime: 34 W
Free Voltage
Batéria: áno, výdrž 6 hodín prehrávania

Dodávané príslušenstvo:
Napájací adaptér

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som vyuzivat reproduktor s Iphone-om nasledovnym sposobom: Na Iphone mi aplikacia Podcasts manazuje podcasty, ktore pocuvam. Tieto podcasty si chcem nechat prehravat cez tento wireless reproduktor. Je to mozne, cez Samsung Multiroom aplikaciu? Inak povedane, viem si cez Multiroom aplikaciu prehravat hudobny obsah stiahnuty a manazovany aplikaciou Podcasts na Iphone?

Príslušenstvo pre Samsung R6 WAM6500 tmavosivý
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií