Alza pre firmy

SAMSUNG RB37J5225SS

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB37J5225SS + 10 rokov záruka na kompresor
4,7 15 hodnotení
Chladnička energetická trieda A++, objem chladničky 269 l, objem mrazničky 98 l, mraznička dole, hlučnosť 38 dB, klimatická trieda SN a T, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, displej, osvetlenie led, nofrost a samoodmrazovacia mraznička, výška 201 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 67.5 cm, hmotnosť 71kg,
Kód:  FAG001r Produktové číslo:  RB37J5225SS/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB37J5225SS

Šikovná kombinovaná chladnička s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF zapadne takmer do každej modernej kuchyne. Ponúkne vám vďaka objemu 367 litrov dostatok priestoru pre všetky vaše potraviny a o ich bezchybné skladovanie sa postarajú pokročilé technológie. Samsung RB37J5225SS/EF disponuje digitálnym invertorom, ktorý reguluje kompresor na 7 úrovniach, a tak minimalizuje energetickú spotrebu. Zvonku vás chladnička zaujme jednoduchým dizajnom v kvalitnom nerezovom vyhotovení, vnútri systematicky usporiadanými poličkami na prehľadné uloženie surovín. Iste sa vám budú hodiť priehradky na mliečne výrobky, ovocie a zeleninu, vajcia alebo na víno. Navyše si vnútorný priestor budete môcť upraviť podľa seba vďaka flexibilným dverovým priehradkám. S technológiou True No Frost sa už nemusíte strachovať zdĺhavého a vyčerpávajúceho odmrazovania. Úsporná chladnička Samsung RB37J5225SS/EF patrí do energetickej triedy A++, čím vám výrazne zníži účty za elektrinu, šetrí životné prostredie a poteší vás tiež jej tichá prevádzka na úrovni len 38 dB. Jej celkový objem je rozdelený na 269 litrov pre chladiacu časť a 98 litrov v mrazničke. O obsahu chladničky Samsung RB37J5225SS/EF aj mrazničky budete mať vždy dokonalý prehľad vďaka vnútornému LED osvetleniu. Správny chod môžete sledovať cez informačný displej s modrým podsvietením. Nájdete ho zvonka na zatvorených dverách chladničky.


Kľúčové vlastnosti chladničky s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF

  • Voľne stojaca chladnička s mrazničkou v nerezovom vyhotovení
  • Veľký úložný priestor chladničky s čistým objemom 353 l
  • Objem hlavnej časti chladničky 269 l
  • Mraznička s objemom 98 l
  • Technológia digitálneho invertora, ktorý reguluje chod kompresora podľa požiadaviek na chladenie
  • Fresh Zone – zásuvka na uchovanie vysokej čerstvosti mäsa a rýb
  • Chladnička vybavená beznámrazovou technológiou True No Frost
  • Ďalšie užitočné funkcie chladničky Samsung RB37J5225SS/EF ako Multi Flow či rýchle mrazenie
  • Rovnomerné chladenie v priestore celej chladničky vďaka niekoľkým otvorom vháňajúcim studený vzduch
  • Dverné priehradky si budete môcť usporiadať podľa vašich predstáv
  • Na dverách pripevnený efektívny zásobník na fľaše
  • Informačný LED displej s modrým podsvietením
  • LED diódy na osvetlenie chladničky
  • Hlučnosť chladničky Samsung RB37J5225SS/EF neprekročí 38 dB
  • Zariadenie spadá do extra úspornej energetickej triedy A++
  • Rozmery chladničky sú: 59,5 × 201 × 71,8 cm


Priestranný interiér kombinovanej chladničky s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF

Vnútorné usporiadanie kombinovanej chladničky s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF ušetrí váš cenný čas, pretože už nebudete musieť chodiť na nákupy tak často. So SpaceMax technológiou budete mať dostupný ešte väčší úložný priestor ako pri bežných modeloch. Exteriér chladničky sa však napriek jej objemu nezväčší, a tak sa Samsung RB37J5225SS/EF bude perfektne vynímať v akejkoľvek kuchyni. V tomto zväčšenom interiéri chladničky už nebudete nikdy nič hľadať, pretože vám väčší priestor dovolí usporiadať si potraviny podľa svojich predstáv.

Rovnomerné chladenie vo všetkých častiach vnútorného priestoru

Celý vnútorný priestor chladničky Samsung RB37J5225SS/EF je rovnomerne ochladený vďaka jedinečnému systému chladenia. Nezáleží na tom, kam konkrétne potraviny umiestnite, v každom kúte budú mať rovnaké teplotné podmienky. Táto vlastnosť je zaistená mnohými vetracími otvormi, ktorými je dovnútra vháňaný studený vzduch. Otvory sú umiestnené na úrovni každej police, takže sa konštantná teplota stará o zachovanie tej najvyššej čerstvosti potravín.

Optimálne uchovávanie mäsa a rýb

Chladnička s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF má vo výbave tiež tzv. Fresh Zone – teda zásuvku, ktorá bola špeciálne navrhnutá na uchovávanie mäsa a rýb presne tak, aby zostali čo najdlhšie čerstvé a ich chuť zostala vynikajúca. V tejto zóne sa drží ideálna teplota, vhodná presne pre tento druh potravín.

Poskladajte si dverné priehradky tak, ako vám to bude práve vyhovovať

Dverné priehradky sa dajú nastaviť presne podľa vašich predstáv. Už vás nečaká žiadny boj so zložitým vymýšľaním, kam umiestniť fľaše, kartóny a iné nádoby atypických veľkostí, pretože si všetky štyri priehradky chladničky Samsung RB37J5225SS/EF usporiadate tak, aby ste mohli úložný priestor využiť na maximum.

Jednoduchší prístup do mrazničky

Ľahší prístup aj do zadných kútov mrazničky vám umožní priehradka, ktorá sa dá úplne otvoriť. S väčším otvorom tak bude vyťahovanie a urovnávanie potravín oveľa pohodlnejšie.

S LED osvetlením v  kombinovanej chladničke všetko rýchlo nájdete

Samsung RB37J5225SS/EF perfektne dopĺňajú LED diódy, ktoré nijako neznižujú výkon kombinovanej chladničky a napriek tomu dokonale osvetlia vnútorný priestor. Už žiadne potraviny nebudete musieť zdĺhavo hľadať.

Digitálny invertor, ktorý zaručí dlhotrvajúci výkon

O dlhodobý výkon a čo najmenšiu spotrebu energie sa v chladničke s mrazničkou Samsung RB37J5225SS/EF spoľahlivo postará technológia s digitálnym invertorom. Ten automaticky reguluje rýchlosť kompresora v rozmedzí 7 úrovní podľa požiadaviek na chladenie. K tomu navyše invertorový motor minimalizuje aj hlučnosť a znižuje opotrebovanie, takže zaručí, že vám výkon chladničky Samsung RB37J5225SS/EF vydrží naozaj dlho.

Námraza v chladničke Samsung RB37J5225SS/EF neexistuje

Rýchlejšie chladenie, ktoré zároveň zabráni tvorbe námrazy v každom rohu vnútorného priestoru chladničky Samsung RB37J5225SS/EF zaistí beznámrazová technológia True No Frost. Tá tiež znižuje plytvanie energiou na odmrazovanie, a teda aj predlžuje životnosť chladiaceho systému.



Parametre a špecifikácia

Klimatická trieda
SN, T Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Výška
201 cm Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery

Výška
201 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
67,5 cm Hotovo!

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Hotovo!
Počet políc chladničky
Hotovo!
Mraziaci výkon za 24 h
13 kg Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky klasicky široké chladničky
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po zapnuti chladnicky su boky,rohy vonkajsie teple,je to spravne alebo je to chyba

Dobrý den. Lednička se dosti na zadní hraně, cca uprostřed výšky, zahřívá tak, že na tomto místě stěží udržíte ruku. Je toto běžný stav? Děkuji

dobrý den, je alarm otevřeného mrazáku dostatečně hlasitý? :-) nebylo by možné zaslat odkaz na videoukázku??

Dobrý den, Vadí, když bude lednice provizorně skladovana v místnosti, kde může teplota klesnout pod bod mrazu? Děkuji.

Dobry den, je na led panelu videt jaka je teplota v lednici a mrazaku?

Aby každému bylo zřejmé, servis ledniček Samsung je pouze v Liberci, takže pozáruční servis platíte včetně dopravy technika, zdůrazňuji z Liberce. To se vyplatí:)

Dobrý den, je možno nastavit požadovanou teplotu pro chladničku a pro mrazák zvlášť nezávisle na sobě?

Taky jsme ji koupili , ale jsme zklamaní , je hlučná. Často silně hučí , proč ? Praskavý zvuk při otevírání dveří lednice občas máme taky , ale ne vždy. Co to dělá ?

Dobrý deň kúpili sme si túto chladničku a vzhľad a vnútro ok. Jen keď jsme ju zapli tak boky sú horúce či je to normálne. Ďakujeme

Dobrý den, jak je to u této ledničky s vysouváním šuplíků při otevřených dveřích? Musí být hodně otevřené, resp. je možné jí z obou stran obestavět, nebo musí být předsunutá před svým bezprostředním okolím?

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB37J5225SS
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB37J5225SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB37J5225SS/EF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií