Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung RB29 FWRNDSA

Zobraziť katalóg
Samsung RB29 FWRNDSA
4,0 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A +, 178cm, nofrost, Multiflow, easy slide, police z bezpečnostného skla, funkcia rýchleho zamrazovanie, nápojový automat so zásobníkom na vodu v chladničke, nerez
Kód:  FAC2550a1 Produktové číslo:  FWRNDSA Stránky výrobcu

Samsung RB29 FWRNDSA

Moderný a technologicky vyspelá kombinovaná chladnička vyniká skvelým pomerom výkon / cena, moderným dizajnom a predovšetkým šetrí vašej kapsu, keďže patrí do energetickej triedy A +. Navyše sa chváli veľmi tichým chodom okolo 39 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. Samotný vzhled chladničky v nerezovom prevedení bude dizajnovú ozdobou všade, kde ju postavíte. S celkovým čistým objemom 288 litrov (190 litrov chladiaca časť a 98 litrov mraziacu časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinácia priehledných poličiek a úsporné LED žiarivky dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašej peňaženku i životné prostredie
  • Smer otvárania dverí chladničky je možné prispôsobiť vašim potrebám
  • Tichý chod - vhodnosť aj do kuchýň spojených s obývacím priestorom
  • Progresívna NoFrost technológie
  • Praktická možnosť uspôsobenie políc

Praktická chladnička pre celú rodinu

Kombinovaná chladnička Samsung prináša praktický spôsob, ako maximalizovať priestor vo vnútri chladničky. Tzv. "Easy Slide" police pomáhajú efektívne organizovať vaše obľúbené potraviny. Policu ľahko vysuniete s máte všetko takmer "ako na dlani". Vnútorný priestor je rozdelený štyrmi priehlednými poličkami z bezpečnostného skla (tri z toho sú výškovo nastaviteľné) a jedným oddeleným zásuvkou pre skladovanie ovocia či zeleniny. Keď vezmeme do úvahy aj samotná dvierka, máme ďalšie tri poličky - jedna aj pre skladovanie objemných fliaš. Vo dverách je zabudovaný nápojový automat, s ktorým si pripravíte osviežujúci vychladený nápoj. Jeho výhodou je, že nemusíte otvárať dvere chladničky, čím sa šetrí ďalšej energie.

Prekvapivo veľký priestor v mraziacej časti

Vďaka NoFrost technológii nie je vedľa chladničky nutné ručne odmrazovať ani mraziacu časť. Mraznička sa automaticky odmrazuje v pravidelných intervaloch. Počas rozmrazovania sa na zadnej stene chladničky vytvára rozpustená námraza - voda z nej steká cez žliabok do misky nad kompresor, odkiaľ sa odparí. Objem mrazničky (98 litrov) je rozdelený do troch priehledných plastových boxov, vďaka ktorým si môžete systematicky roztriediť všetko potrebné.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung RB29 FWRNDSA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB29 FWRNDSA.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií