AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG RB30J3215SA/EF

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB30J3215SA/EF + 20 rokov záruka na kompresor
4,7 95 hodnotení
Chladnička s mrazničkou dole, energetická trieda E, klimatická trieda SN, N, ST a T, objem chladničky 213l, objem mrazničky 108l, smer otvárania: voliteľný, počet políc chladničky 3, počet priehradiek mrazničky 3, počet chladiacich okruhov 1, antikorová farba, funkcie: total No Frost, displej, LED osvetlenie, indikácia otvorených dverí chladničky, super mrazenie, Multi-AirFlow, elektronické ovládanie teploty, prázdninový režim, antibakteriálne tesnenie, 178×59.5×66.8cm (V׊×H)
Kód:  SACHL010 Produktové číslo:  RB30J3215SA/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG RB30J3215SA/EF




Inteligentný spôsob chladenia

S kombinovanou chladničkou s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF sa nemusíte obávať, že by sa jedlo na jednej strane vyššej poličky ochladilo inak ako potraviny v opačnom rohu inde v chladničke. Nech už ich dáte kamkoľvek, vždy budete mať istotu rovnako presnej úrovne chladenia. Je totiž vybavená sústavou vetracích otvorov umiestnených práve tak, aby každá časť chladničky mala konštantnú teplotu.




Z kombinovanej chladničky SAMSUNG RB30J3215SA/EF vytiahnete ryby a mäso vždy čerstvé

Rôzne potraviny si vyžadujú iný prístup a rôznu teplotu. Priehradka Fresh Zone bola špeciálne navrhnutá pre uchovávanie mäsa a rýb. Teplota v tejto zóne je presne prispôsobená tomu, aby sa predĺžila životnosť a čerstvosť tohto druhu potravín. Vďaka tomu, že zostanú dlhšie čerstvé, si tiež po dlhšiu dobu zachovajú svoju chuť.




Pohodlné skladovanie

Aj keby sa vám náhodou podarilo úctyhodný objem chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF úplne zaplniť rôznymi dobrotami, zakaždým na ne ľahko dosiahnete. Praktické riešenie poličky Easy Slide umožňuje jej jednoduché vysunutie. A nezáleží na tom, či práve pripravujete veľké množstvo jedla na narodeninovú hostinu alebo len chcete ochutnať drobnosť skrytú v rohu chladničky.




Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF je pripravená na veľké aj malé fľaše

Potrebujete chladničku, ktorá vám poskytne dostatok miesta na škatule s džúsom či mliekom aj na fľaše s limonádou alebo niečím silnejším? Chladnička s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF so skladovacím riešením Easy Big Door Bin vo dverách je tou pravou voľbou. Praktický dizajn pomáha šetriť priestor na poličkách v jej vnútornej časti a pojme dve rady plechoviek a fliaš.




Jednoduchý prístup k mrazničke

Ľahšiu manipuláciu s potravinami v mrazničke zaručuje praktické riešenie Full Open Box. Vďaka úplnému otvoreniu špeciálnej priehradky máte možnosť jednoduchého prístupu k všetkému, čo do objemného úložného priestoru uschováte.



Jedlo v pravých farbách

Doprajte si realistický pohľad na potraviny uskladnené v kombinovanej chladničke RB30J3215SA/EF vďaka LED osvetleniu. To na rozdiel od iných svetiel totiž neskresľuje farebnosť jedla. Obsah chladničky tak uvidíte doslova v tom najlepšom svetle. A navyše LED diódy nijako neovplyvňujú chladiaci výkon zariadenia.


Nízka spotreba a 20 rokov záruky na kompresor

Zbavte sa zbytočného hluku a nevyužívajte zbytočne veľké množstvo energie. Moderný digitálny invertorový kompresor pracuje so 7 rýchlostnými úrovňami, ktoré sa automaticky menia podľa aktuálnych potrieb chladničky. Okrem prvotriedneho výkonu navyše získate istotu spoľahlivosti. Spoločnosť Samsung na kompresor ponúka záruku 20 rokov.



Bez námahy a bez námrazy v chladničke s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF

Už sa nemusíte obávať, že by uskladnené potraviny podľahli námraze. Stála teplota v každej časti chladničky je vďaka technológii automatického odmrazovania samozrejmosťou. Zároveň nebude chladiaci systém chladničky s mrazničkou SAMSUNG RB30J3215SA/EF zbytočne namáhaný, pretože použité technológie sprostredkujú dvakrát rýchlejšie chladenie a výrazne predlžujú životnosť zariadenia.


Kľúčové funkcie kombinovanej chladničky Samsung

  • Kombinovaná chladnička SAMSUNG RB30J3215SA/EF prináša automatické odmrazovanie True No Frost
  • Digitálny invertorový kompresor s 20-ročnou zárukou
  • Multi Flow & All Around Cooling - cirkulácia vzduchu v mnohých smeroch
  • Fresh Zone - zóna s nulovou teplotou pre lepšie uchovanie čerstvosti
  • LED osvetlenie

Parametre a špecifikácia

Celkový úžitkový objem chladničky
311 l Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
249 kWh/annum Hotovo!

Farba

Farba
Antikorová Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky
E Hotovo!
Ročná spotreba energie chladničky
249 kWh/annum Hotovo!
Objem chladničky (chladený priestor)
213 l Hotovo!
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ chladničky

Typ chladničky
Kombinovaná Hotovo!
Umiestnenie mrazničky v chladničke
Dole Hotovo!
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky
Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky Hotovo!
Chladenie a mrazenie chladničky
Super mrazenie Hotovo!
Ovládanie a regulácia teploty chladničky
Elektronické Hotovo!
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky
Áno Hotovo!
Smer otvárania chladničky
Voliteľný Hotovo!
Klimatická trieda chladničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Hotovo!
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Hotovo!
Počet chladiacich okruhov chladničky
1 × Hotovo!
Celkový úžitkový objem chladničky
311 l Hotovo!
Mrazící výkon lednice za 24 h
13 kg Hotovo!

Farba chladničky

Farba chladničky
Strieborná Hotovo!

Rozmery chladničky

Výška chladničky
178 cm Hotovo!

Vzhľad

Vzhled lednice
Nerez Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
66,5 kg Hotovo!

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky
R600a Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky chladničky s mrazničkou dole
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.

» Všetky chladničky energetickej triedy E
» Všetky veľké chladničky s mrazničkou
» Všetky nerezové chladničky
» Všetky voľne stojace chladničky s mrazničkou
» Všetky chladničky s mrazničkou dole, chladničky s mrazničkou hore a nerezové chladničky s mrazničkou
» Všetky vstavané chladničky s mrazničkou a malé chladničky s mrazničkou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zdali je zcela normální, ze lednička několikrát za den vydá dost podivný zvuk (jako by v ni prasklo) nebo spíše taková rána. Toto jde slyšel přes celý byt. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych požádat Samsung experta nebo majitelé této lednice Samsung RB30J3215SA/EF vysoké 178 cm, jaké jsou výšky jednotlivých polic. Bohužel jsem nenarazil na žádný vystavený kus v kamenných prodejnách, pouze na vyšší model 185 cm SAMSUNG RB33J3215SS/EF a zajímalo by mě jak vysoký hrnec se na kterou polici vejde. Děkuji Tomáš

Dobrý den chci se zeptat zda-li záruka 10let je něčím podmíněna a záruka na kompresor je jen na jendu část nebo na celý motor (kompresor)

Jaká je záruka na kompresor?

Dobrý den, pořídil jsem si aktuálně už druhou identickou lednici. U té druhé mne nemile překvapil zvuk. Kromě obvyklého předení slyším vysoký zvonivý "ultrazvuk", navíc občas přerušovaný, takže se stále "připomíná". Je to dost nepříjemné s ohledem na to, že v téže místnosti pracuji na home-office. Neřekl bych, že je to rozbité, spíš to "zvoní jako stará lednička". Je případně známo, jak tento zvuk vzniká? Je možné toto opravit/reklamovat? Děkuji.

Dobrý deň, má táto chladnička antibakteriálnu úpravu?

Zdravim jak casto vam.spina lednice? Me peijde ze kdyz dam teplotu na minus 17 a minus 5 ze bezi skoro furt... treba 50 min bzuci pak 15 min nic a pak zas... a to je pred mesicem zakouoena

Zajímalo by mě, zda šířka 59,5 cm je měřena v nejširším místě. Potřebuji lednici na místo široké 59,8, tak jestli se vejdu. Děkuji

Dobrý deň chcem sa spýtať dolieva sa voda do zadnej nádobky

Dobrý den, můžete mi doporučit podobný produkt, ale v bílé barvě? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB30J3215SA/EF
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB30J3215SA/EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB30J3215SA/EF.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií