Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung RB31FERNBWW / EF

Zobraziť katalóg
Samsung RB31FERNBWW / EF
4,5 4 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185cm, A+++, Cool Select Zone™, objem chladničky/mrazničky 206/98, NoFrost, Multi Flow, digitálny invertorový kompresor, vnútorné LED osvetlenie, EZ Slide out, Grab'n Go Basket, biela
Kód:  FAC2550g8 Produktové číslo:  RB31FERNBWW/EF Stránky výrobcu
Samsung RB31FERNBWW / EF Predaj skončil

Samsung RB31FERNBWW / EF

Kombinovaná chladnička z radu Samsung 3050 s mrazničkou dole bola inteligentne navrhnutá tak, aby bol efektívne využitý všetok priestor, ktorý jej rozmery ponúkajú. Pochváliť sa môže A+++ hodnotením spotreby a za 24 hodín je schopná zmraziť až 13 kilogramov potravín. Pri prevádzke 365 dní v roku spotrebuje jej energeticky úsporný kompresor s digitálnym invertorom približne 172 kWh. Tento kompresor je nielen veľmi tichý, ale navyše tak odolný, že si na neho Samsung môže dovoliť poskytovať záruku 10 rokov. Rôzne funkcie, ako je napríklad polica s ľahkým posúvaním, priehradka, ktorá sa dá úplne otvoriť alebo košík Grab'n Go Basket, vám pomáhajú skrátiť dobu potrebnú na uskladnenie, usporiadanie a vyberanie potravín. Funkcia CoolSelect Zone naopak optimalizuje ich kvalitu.

Bez ohľadu na to, či potrebujete uskladniť kus mäsa alebo veľké množstvo zeleniny, každú potravinu môžete umiestniť do zóny CoolSelect Zone a udržiavať jej optimálnu teplotu. Chladnička obsahuje oddelenia s technológiou True No Frost, ktorá zaisťuje rovnomerné chladenie bez vytvárania námrazy a ľadu a ktorá sa stará o optimálnu klímu
a extra dlhú čerstvosť uložených potravín. Pri teplote tesne nad 0°C a ideálnej vlhkosti uchovajú ovocie a zelenina, mäso a ryby svoje zdravé vitamíny a svoju jemnú chuť až trikrát dlhšie. Veľká priehradka, ktorá je ideálna pre smädnú domácnosť, je hlbšia než police v bežných chladničkách. Vo dverách môžete uskladniť veľké nádoby s mliekom a džúsom spoločne s dvomi radmi plechoviek a fliaš s nápojmi. Chystáte oslavu? Vo veľkej priehradke môžete vychladiť vysoké fľaše vody, limonády a ďalších osviežujúcich nápojov.

Polica s jednoduchým posúvaním je umiestnená na posuvných pántoch a možno ju vyťahovať, vďaka čomu môžete efektívne usporiadať všetky potraviny a získať k nim maximálny a jednoduchý prístup.
V chladničke je použité horné osvetlenie LED, ktoré je energeticky úspornejšie než bežné žiarovky a svieti jasnejšie. Dokonale osvetľuje celý vnútorný priestor chladničky, aby ste zreteľne videli všetko svoje jedlo. Potraviny tak nájdete ľahšie, takže dvere chladničky zostanú otvorené kratšiu dobu a ušetríte tým čas a energiu.


Parametre a špecifikácia:

Základné:
Celkový/využiteľný objem: 325/304 l
Celkový/využiteľný objem chladničky: 207/206 l
Celkový/využiteľný objem mrazničky: 118/98 l
Hlučnosť: 40 dB
Kompresory: 1
Počet dverí: 2

Údaje o spotrebe:
Energetická trieda: A+++
Spotreba energie: 172 kWh/rok

Funkcie chladenia:
Beznámrazová technológia
Multi Flow

Chladnička:
Materiál poličiek: tvrdené sklo
Počet poličiek: 2 + police na víno
Počet zásuviek: 2
Počet dverných priehradok: 4 (priehradka na vajcia, mliečne výrobky)
Osvetlenie: horné LED
Ventilátor

Mraznička:
Umiestnenie: dole
Mraziaca kapacita: 13 kg/deň
Manuálne odmrazovanie, akumulátory chladu
Nastaviteľná teplota mraziacej časti
Počet zásuviek: 3
Materiál políc: sklo
Trieda mrazenia: ****
Miska na ľadové kocky

Ostatné
Výstražný signál dverí
Chladiace médium R-600a
Izolácia cyklopentán
Zameniteľné uchytenie dverí
Modrý LED displej
Alarm pri otvorení dverí alebo vysokej teplote
Zapustená rukoväť

Farba:
Snehovo biela

Rozmery:
1850 x 595 x 668 mm (V x Š x H)

Hmotnosť:
65 kg

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung RB31FERNBWW / EF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB31FERNBWW/EF.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií