Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung RH 56J6917SL / EF

Zobraziť katalóg
Samsung RH 56J6917SL / EF
Americká chladnička – 179.4cm, A+, objem 376/179l, True No Frost*, Dynamické chladenie Multi Flow, Dvojitý chladiaci systém Twin Cooling Plus s Metal Plate, Samoodmrazovacia mraznička, Výdajník vody, Výrobník ľadovej triešte, Napojenie na vodovod, Dvere ShowCase, priestor InnerCase, Displej, LED osvetlenie 179.4×91.2×73.2cm
Kód:  FAC3550v Produktové číslo:  RH56J6917SL/EF Stránky výrobcu

Samsung RH 56J6917SL / EF

vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

Obľúbené potraviny na dosah

Dvere Showcase sú "chladnička v chladničke", ktorá vám i vašej rodine umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k obľúbeným a často používaným potravinám. Obsahujú 5 priestranných priehradiek pre rôzne druhy potravín a pre rôznych členov rodiny. Vo vnútornom priestore InnerCase vydržia vaše potraviny čerstvé. Hlbšie v chladničke sa výborne uchovávajú väčšie trvanlivejšie potraviny ako zelenina, ovocie alebo mäso.


vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

Nastaviteľné chladenie

Technológia Twin Cooling Plus chladí oddelene chladničku a mrazničku, takže potraviny vydržia dlhšie čerstvé a nedochádza k miešaniu pachov. Nezávislý chladiaci systém zaisťuje optimálnu vlhkosť. Potraviny vydržia dlhšie čerstvé.


Nadčasový elegantný dizajn

Elegantný štýl, spájajúci ušľachtilý kovový povrch s ľadovo modrým displejom, prinesie vyberanú eleganciu do každej kuchyne. Kovové dvere sú nielen krásne, ale aj praktické. Udržujú potraviny a nápoje umiestnené vo dverách Showcase naozaj chladné aj pri častom otváraní.

vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

Čerstvosť bez námrazy

Už nikdy nebudete musieť vypratať chladničku a mrazničku kvôli odmrazovaniu, už nikdy totiž nebudete musieť odmrazovať. Technológia True No Frost spoločnosti Samsung zabezpečuje rovnomerné chladenie, vďaka ktorému sa netvorí námraza ani ľad.


vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

Zásobník ľadu a vody

Zásobník ľadu a vody s povrchom z ušľachtilej ocele a ľadovo modrým displejom vám po jedinom stlačení tlačidla dodá chladenú filtrovanú vodu, kocky ľadu alebo drvený ľad.


Výkonné vnútorné osvetlenie

Vysoko výkonné zabudované LED osvetlenie je užšie chladnejšie a úspornejšie než konvenčné riešenia. Je umiestnené po celej dĺžke na oboch stranách zadnej steny, vyzerá skvele a osvetľuje každý kút chladničky oveľa efektívnejšie než horné osvetlenie.

vypnuté
Samsung RH 56J6917SL/EF

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung RH 56J6917SL / EF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RH 56J6917SL/EF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií