PET AD homeoffice

SAMSUNG RS7547BHCSP

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RS7547BHCSP + 10 rokov záruka na kompresor
4,5 6 hodnotení
Americká chladnička americká, A+, nofrost, celkový objem: 537 l, nápojový automat, výrobník ľadu, win Cooling Plus, externý LED displej, veľké priehradky na ovocie a zeleninu, nerez, V x Š x H: 179 x 91 x 78
Kód:  FAC270j Produktové číslo:  RS7547BHCSP/EF Stránky výrobcu

SAMSUNG RS7547BHCSP

Zháňate štýlovú, priestrannú a výkonnú chladničku s mrazničkou, ktorá uspokojí potreby aj naozaj veľké rodiny? V tom prípade ste na správnom mieste! Luxusná, voľne stojaca chladnička amerického typu, Samsung RS7547BHCSP s desaťročnou zárukou na kompresor,  v nerezovom vyhotovení s množstvom dizajnových a funkčných prvkov. Napríklad špeciálna ergonomická rukoväť EZ Handle je zapustená do spotrebiča, aby neprekážala a nenarušovala čistý dizajn. Okrem iného umožňuje jednoduché otváranie - na otvorenie dverí stačí len malý dotyk, takže túto chladničku napríklad aj prstom otvorí každé malé dieťa. Nízka energetická náročnosť (trieda A+) sa postará o nízke prevádzkové náklady.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová chladnička amerického typu s progresívnym systémom chladenia TwinCooling Plus
  • Energetická trieda A  šetrí životné prostredie a rodinný rozpočet
  • Veľké priehradky na ovocie a zeleninu - s melónom či tekvicou už nebude žiadny problém
  • Inovatívne LED osvetlenie s nižšou hrejivosťou a spotrebou
  • Technológia Multi Flow distribuuje rovnomernú teplotu naprieč celou chladničkou
  • Špeciálne funkcie True No Frost, teda chladnička konečne bez námrazy
  • Komfortný LED displej pre ľahkú obsluhu
  • Jednoduché otváranie s komfortnou zapustenou rukoväťou
  • Nápojový automat a výrobník ľadu

Vyskúšate a nebudete chcieť inú!

Externý LED displej je podsvietený príjemnou modrou farbou a informuje vás o celkovej prevádzke. Budete tak ihneď vedieť, kedy nastane čas na výmenu filtra, uvidíte teplotu v chladiacej či mraziacej časti, ľahko aktivujete výdajník vody alebo tiež prepnete chladničku do prázdninového režimu. Ten dokáže znížiť výkon chladničky v dobe, keď odchádzate na dovolenku alebo budete mimo domova dlhšiu dobu. Týmto režimom chladničku pripravíte na to, že dvierka budú takmer stále zatvorená a nie je tak nutné ísť "na plné otáčky". 

Prioritou je maximálny komfort a elegantné spracovanie

Chladiaci systém TwinCooling Plus zaisťuje perfektné chladenie obidvoch oddelení nezávisle na sebe. Nebudú sa tak miešať pachy vo vnútri - torta vám už nikdy nenapáchne fašírkou z mraziaka, zmrzlina nikdy nebude premrznutá a tak podobne! Systém MultiFlow zas zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke - po každom otvorení chladničky sa rýchlejšie obnovuje nastavená teplota. Špeciálny výrobník ľadu ClearView Icemaker dokáže obsiahnuť až 2 kg ľadu. Box s ľadom je priehľadný, takže ľahko skontrolujete, koľko ľadu ešte zostáva.

Ideálne podmienky pre vaše potraviny

Vedľa TwinCooling Plus a MultiFlow technológiu tu máme ešte ďalšie vychytávky! Systém Total No Frost zabráni nežiaducej tvorbe námrazy, čím šetrí váš čas a energiu, ktorú zbytočne vynakladáte pri zdĺhavom odmrazovaní. Bez námrazy chladnička lepšie chladí a uskladnené potraviny zostávajú dlhšie čerstvé a chutné. 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení i hadice a spojky na přívod vody? Předem díky

Dobrý den, zakoupil jsem tuto lednici a přijde mi, že je velice hlučná. Z lednice se ozývá nízkofrekvenční pískání. Navíc lednice vždycky sepne na 20 min., poté 20 min. vypne a toto se opakuje pořád dokola, i když není vůbec otevírána a v bytě je pokojová teplota. Je to normální? Díky za odpověď

Dobrý den, má lednice pouze ledové kostky nebo také ledovou tříšť? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, má lednice nádržku na vodu nebo musí být připojená na vodu? Děkuji

Dobrý den. Je možné si u tohoto produktu vzhledem k vaze objednat doručení až do bytu (prizemi). Dekuji

Dobrý večer, potřebovala bych k lednici, Samsung RS7547BHCSP, hadičku pro přívod vody dlouhou 5 metrů. Je k dostání na vašem e-shopu nebo pobočkách? Pokud ne, prosím o radu kde ji seženu. Děkuji za odpověď. Veronika

Dobry den, pokud bude stat lednice jednou stranou u zdi a dvere se budou otevirat pouze o 90° bude mozne vysunout spodni zasuvky?

Dobrý deň, má táto chladnička aj mrazničku ???

Dobrý den je možné použít ledničku s výrobníkem ledu i bez přívodu vody? Prosím pokud ano jaký typ americké lednice koupit? Moc děkuji za informaci

Dobrý den jaká je záruka na celou chladničku a jaká na motor?

12
Diskusia a poradňa k SAMSUNG RS7547BHCSP
Príslušenstvo pre SAMSUNG RS7547BHCSP
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RS7547BHCSP.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií