AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovateľné)

Zobraziť katalóg
SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovateľné) + 20 rokov záruka na kompresor
Zásuvková mraznička – konfigurovateľný produkt radu Bespoke, energetická trieda F, objem 323 l, klimatická trieda SN-T, no Frost, rýchle zmrazovanie a LED osvetlenie, rozmery 185,3 × 59,5 × 68,8 cm (V׊×H)
Kód:  SAMMR02 Produktové číslo:  RZ32A7485AP/EF Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovateľné) Predaj skončil

SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovateľné)

Ide o chladničku s výmenným čelným panelom, ktorý je dodávaný zvlášť a je potrebné vykonať svojpomocne jeho inštaláciu. Výrobok je nutné zakúpiť cez konfigurátor.


Zostavte si svoju jedinečnú zásuvkovú mrazničku Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF

Zásuvkovú mrazničku Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF si môžete prispôsobiť vašim potrebám. Môžete ju použiť ako jeden modul s dvoma dverami a vnútornou kapacitou 323 litrov. Ak však túžite po väčšom priestore, môžete ľahko skombinovať viac modulov, vrátane jednodverového variantu. Viac informácií zistíte TU.

Prispôsobiteľný dizajn mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF presne na mieru vašej kuchyni

Vytvorte elegantný a jedinečný kuchynský priestor presne vám na mieru. Na vaše kreácie sú k dispozícii štyri rozličné materiály: Satin Glass, Glam Glass, Cotta Metal a Steel Metal. Tie môžete ľahko kombinovať s rôznymi farbami dverí a získať tak dizajn mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF, ktorý bude dokonale odrážať vašu osobnosť.

Flexibilný vnútorný priestor mrazničky

Vnútorný priestor mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF si ľahko prispôsobíte podľa vašich potrieb. Dvierka mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF môžete pohodlne otvoriť dokorán. Konštrukcia vám totiž umožní otvoriť dvere o 90° bez toho, aby sa ich hrana zachytila o stenu. Mrazničku Samsung RZ32A7485AP/EF je teda možné umiestniť kamkoľvek budete potrebovať, krásne sa zladí aj v rovine so susedným múrom.

Štíhle steny zásuvkovej mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF a účinná izolácia

Extra veľká zásuvková mraznička Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF s objemom 323 litrov a hĺbkou 600 mm si ľahko poradí aj s veľkými rodinnými nákupmi. Za tenšie steny a lepšie využitie vnútorného priestoru vďačíme vysoko účinnej izolácii SpaceMax, takže všetky potraviny budete môcť uložiť prehľadne – pekne od jedného rohu k druhému.

Flexibilné skladovanie – slúži ako mraznička alebo chladnička

Zásuvková mraznička Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF vám umožní flexibilné skladovanie. Počas okamihu môžete priestor mrazničky premeniť na chladiaci priestor. Využitím celého priestoru získate oveľa viac miesta na skladovanie všetkých vašich potravín.

Rovnomerné chladenie každej priehradky v mrazničke Samsung RZ32A7485AP/EF

Správne vychladené jedlo je čerstvé a dobré jedlo. Funkcia All-Around Cooling ochladzuje každú priehradku mrazničky Samsung RZ32A7485AP/EF rovnomerne od rohu k rohu, neustále kontroluje teplotu a cirkuluje vzduch dômyselne umiestnenými otvormi. Všetky potraviny tak budú chladené maximálne efektívne a zostanú čerstvé po oveľa dlhšiu dobu.

Kovová chladiaca doska Metal Cooling

Aj v prípadoch, keď často otvárate a zatvárate dvierka, kovová chladiaca doska Metal Cooling udrží v mrazničke optimálnu teplotu. Rovnako police a ploché potrubie sú vyrobené z kvalitného kovu a pomáhajú obnoviť prípadné tepelné straty. Všetky komponenty potom dodávajú mrazničke Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF prémiový vzhľad a navyše sa jednoduchšie čistí.

Vždy čerstvé potraviny bez námrazy v mrazničke Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF

Technológia No Frost zlepšuje cirkuláciu vzduchu vo vnútornom priestore mrazničky Samsung RZ32A7485AP/EF, udržuje stálu teplotu. A pretože oproti štandardným riešeniam chladí až dvakrát rýchlejšie, kladie oveľa menšiu záťaž na chladiaci systém a významným spôsobom predlžuje životnosť zariadenia.


Silný a rýchly mraziaci výkon mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF

Stlačením jediného tlačidla na mrazničke Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF začne funkcia Power Freeze dodávať rýchly prúd studeného vzduchu do vašej mrazničky. To je vynikajúce na rýchle zmrazenie vašich obľúbených potravín.

Tenký výrobník ľadu zabudovaný vo dvierkach mrazničky

Súčasťou mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF je tenký výrobník ľadu Slim Ice Maker, ktorý vám dopraje ľadové kocky do osviežujúcich drinkov. Výrobník je efektívne umiestnený priamo vo dvierkach mrazničky, vďaka čomu vám neuberá žiadny priestor a nijako neprekáža. A navyše vďaka jeho prehľadnému plastovému krytu ľahko zistíte, koľko ľadových kociek ešte zostáva.

Zásuvková mraznička Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF s kvalitným LED osvetlením

Vnútri mrazničky Samsung RZ32A7485AP/EF nájdete kvalitné LED osvetlenie, vďaka ktorému budete mať jasný prehľad o všetkých skladovaných potravinách. LED osvetlenie je navyše úspornejšie a nevytvára teplo, ktoré by mohlo ovplyvniť kvalitu potravín.

Zadný bezpečnostný kryt Clean Black

Chrbát mrazničky Samsung Bespoke RZ32A7485AP/EF má bezpečnostný kryt, ktorý ukrýva všetky dôležité cievky a káble. Vďaka tomu poskytuje väčšiu odolnosť a jednoduchú údržbu. Zabraňuje hromadeniu prachu a nečistôt okolo súčiastok mrazničky.

Obojstranné otváranie dvierok mrazničky Samsung RZ32A7485AP/EF

Mrazničku Samsung RZ32A7485AP/EF môžete otvárať do oboch smerov. Sami si tak prispôsobíte otváranie dverí vašim priestorovým možnostiam. Dvere sa dajú otočiť jednoduchou výmenou pántov.

Parametre a špecifikácia

Produktový rad
Samsung Bespoke Hotovo!
Energetická trieda mrazničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie mrazničky
329 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku mrazničky šíreného vzduchom
C Hotovo!
Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!

Produktový rad

Produktový rad
Samsung Bespoke Hotovo!

Energetické parametre mrazničky

Energetická trieda mrazničky
F Hotovo!
Ročná spotreba energie mrazničky
329 kWh/annum Hotovo!
Trieda emisií hluku mrazničky šíreného vzduchom
C Hotovo!

Typ mrazničky

Typ mrazničky
Zásuvková Hotovo!
Typ modelu mrazničky
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery mrazničky

Hmotnosť
81 kg Hotovo!

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky
LED osvetlenie Hotovo!
Špeciálne funkcie mrazničky
No Frost, Rýchle zmrazovanie Hotovo!
Klimatická trieda mrazničky
SN, N, ST, T Hotovo!

Typ chladiva mrazničky

Typ chladiva mrazničky
R600a Hotovo!

Rozmery balenia

Výška balenia
195 cm Hotovo!
Šírka balenia
64,6 cm Hotovo!
Hĺbka balenia
76 cm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovateľné) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG Bespoke RZ32A7485AP/EF (bez panelu - konfigurovatelné).
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií