Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Scoop EO-SG510C

Zobraziť katalóg
Samsung Scoop EO-SG510C
4,5 11 hodnotení
Bluetooth reproduktor – kompaktný na bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, LED indikácia, bluetooth 4.0, odolné voči striekajúcej vode, mikrofón, 3.5mm AUX, microUSB
Kód:  SAAA0205a Produktové číslo:  EO-SG510CDEGWW Stránky výrobcu

Samsung Scoop EO-SG510C

Počúvajte hudbu kdekoľvek a nahlas

Reproduktor Samsung Scoop sa vďaka svojmu elegantnému dizajnu a kovovému vyhotoveniu stane štýlovým doplnkom nielen doma, ale aj na cestách.

Miniatúrny dizajn

Vďaka svojmu miniatúrnemu rozmeru môžete reproduktor nosiť stále pri sebe. Teraz si svoju obľúbenú hudbu môžete užívať kdekoľvek a to aj bez slúchadiel.

Šikovný popruh

Praktický remienok umožní reproduktor nosiť na zápästí, pripevniť na batoh alebo jednoducho zavesiť doma na vešiak, aby ste ho nehľadali, keď zase vyrazíte von počúvať vaše obľúbené pesničky.

Malý vzhľadom, výrazný zvukom

Zdanie klame. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom Samsung Scoop ponúka kvalitnú a jasnú reprodukciu zvuku so širokým frekvenčným rozsahom.

Komfort pri telefonovaní

Zabudovaný mikrofón umožní telefonovať s hlasitým odposluchom. Navyše vďaka technológii, ktorá účinne odstraňuje okolité ruchy, bude prenášaný hlas vždy dokonale čistý.

Odolá aj kvapkám vody

Reproduktor je odolný voči striekajúcej vode, takže ho môžete bez problémov používať v kúpeľni, alebo bez obáv umiestniť na okno a keby začalo náhodou pršať, tých pár kvapiek zariadeniu neuškodí.

 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Podporuje reproduktor bezdratove nabijeni?

Jaký je výkon, resp. je to odst hlasitý? Děkuji

Dobrý den, lze hudbu přehrávat i z PC? Děkuji

Děkuji za odpověď, ovšem není mi stále jasné, proč mi jde přehrávat rádio, které mám přes data, nebo wifi, ale už nejde přehrát radio, které je jednou z funkcí mobilu a hraje při připojených sluchátkách/anténa/, bez připojení na internet. panjo

Dobrý den, hudbu přehrává z mobilu Samsung A5 bez problémů, jak ale docílit přehrávání radia z mobilu on line, toto se mi nedaří ? panjo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se tento reproduktor spáruje s iPhonem? Děkuji za odpověď.

Dá se spárovat s druhým any hrály stereo?

Dobrý den, jaká je přesná vodotěsnost v hodnotách IPX?

K čemu je AUX vstup? Vyloženě jen pro autoradio?

Dobrý den, podporuje tento reproduktor bezdrátové nabíjení? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Samsung Scoop EO-SG510C
Príslušenstvo pre Samsung Scoop EO-SG510C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Scoop EO-SG510C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Scoop EO-SG510C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Scoop EO-SG510C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Scoop EO-SG510C.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií