Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung SL-C430W

Zobraziť katalóg
Samsung SL-C430W
4,4 27 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, A4, až 18 str. mono, až 4 str. color, 2400x600 dpi, CPU 400 MHz, 64 MB, NFC, USB 2.0+LAN+WiFi
Kód:  PN074g3 Produktové číslo:  SS230C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-C430W

Inštalácia? žiadny problém

Rýchlu inštaláciu zvládne každý, a to v troch jednoduchých krokoch. Aplikácia SPSI automaticky rozpozná operačný systém a nainštaluje ovládač. Nie je potrebné ani CD.

Tlač z mobilu jednoduchým stlačením tlačidla

Vďaka pokročilej technológii NFC spoločnosti Samsung je mobilná tlač nesmierne jednoduchá. Stačí sa dotknúť kompatibilným smartfónom s podporou NFC tlačiarne.

Široká podpora zariadení

Tlačiareň je kompatibilná s intuitívnou aplikáciou Mobile Print pre telefóny so systémom iOS, Android, Microsoft Windows a pre zariadenie Amazon Kindle.

Veľký výber aplikácií

Tlačiareň Samsung podporuje rôzne typy aplikácií na mobilnú tlač, ako napríklad Samsung Mobile Print, Samsung Cloud Print, Google Print a AirPrint.

Dokonalosť v každom výtlačku

Technológia ReCP zabezpečuje kvalitný výstup s dokonale vykreslenými obrázkami a ostrým textom, zatiaľ čo technológia Smart CMS zvyšuje kvalitu mobilnej tlače prostredníctvom funkcie automatickej úpravy obrázkov.

Vysoká rýchlosť aj efektivita

Pokročilý 400 MHz procesor je zárukou tých najrýchlejších výsledkov. Tlačiareň zo seba dokáže sypať vytlačené dokumenty v rýchlosti 18 strán za minútu.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
18 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
4 str./min. Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
13,7 s Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
9,96 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim vas! Ake alternativne tonery sa mozu pouzit? Dakujem

Dobrý den , tiskne tato tiskárna stále tečky ? Četl jsem v diskuzi , že tiskne červené tečky a měl jsem samsung CLP 315 a to tisklo zase bílé tečky což není při tisku fotek žádoucí. Jak je to u tohoto modelu ? Stále tiskne nějaké tečky ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, v popisu jsem bohužel nikde nenašel informace o rozměru. Mohl by prosím někdo doplnit rozměry a to včetně zásobníku papíru, který jak jsem pochopil, celkem znatelně přesahuje z tiskárny. Děkuji

Dobrý den, v případě, že v tiskárně jsou papíry - je možné zasunout zásobník tak, aby nikde nepřečuhoval?

Dobrý den, zakoupil jsem u vás tuto tiskárnu. Dle manuálu lze tisknout až do gramáže 220 g/m2, použil jsem papír 200 g/m2 určený pro laserové tiskárny. Bohužel po zajetí cca poloviny listu se zastaví a netiskne. S běžným ofsetovým papírem problém nemá. Nikde jsem v nastavení tiskárny nenašel, že by se dal měnit typ tiskového media. Prosím o návrh řešení

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda tato tiskárna podporuje tiskové jazyky PCL/PostScript a zda je kompatibilní se systémem Linux.

Dobry den mam zaujem o 10 kusov tejto tlaciarne ale potrbuejm vediet ci je moznost tuto tlaciaren prepojit s mobilom bez AP alebo routeru. Potrebujem vediet tlacit z iOS aj ANdroid. Je to mozne?

Dobrý den, tato tiskárna má skvělou kavalitu tisku, ale nepodporuje tisk na silnější papír (alespoň 240g/m2), jaká laserová barevná tiskárna toto podporuje? Jedná se o tisk pozvánek, vizitek.... Předem děkuji za odpověď Případně ještě zvažuji variantu inkoustové, ale vystavená tiskárna Epson zanechávala nehezké světlé pruhy při tisku na nefotografický papír a nevíme, zda to byl problém pouze této tiskárny nebo všeobecně inkoustových

Dobrý den, jak je to na této tiskárně s tikem fotografií? Umí tisknout do krajů? Ještě otázka, umí podavač brát papír o rozměru právě těch fotografií 9x13, 10x15, atd? Děkuji.

Dobrý den, umí se tato tiskárna přizpůsobit tak, aby dokázala tisknout adresy na obálky? Obálky mnohdy bývají komppletem 3 vrstev papíru a některá zařízení si s tím poradit neumí.

12
Diskusia a poradňa k Samsung SL-C430W
Príslušenstvo pre Samsung SL-C430W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-C430W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-C430W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SL-C430W.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií