Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Samsung SL-M2026

Zobraziť katalóg
Samsung SL-M2026
4,8 69 hodnotení
Laserová tlačiareň čiernobiela, A4, až 20 str./min, 1200 x 1200 dpi, CPU 400 MHz, 8 MB, USB 2.0, novinka, náhrada SL-M2022
Kód:  PN071o3 Produktové číslo:  SS281B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung SL-M2026

vypnuté
Přesně pro vás

Presne pre vás

Laserová tlačiareň Samsung SL-M2026 bola špeciálne navrhnutá na domáce použitie a pre malé kancelárie, ponúka profesionálnu kvalitu tlače, cenovú dostupnosť a jednoduchú obsluhu.


Veľmi rýchla a ekonomická tlač

Čas prvého výtlačku je kratší ako 8,5 sekundy. Veľmi užitočnou vlastnosťou je podpora manuálnej obojstrannej (duplexnej) tlače, ktorá vám ušetrí náklady za papier.

vypnuté
Velmi rychlý a ekonomický tisk

vypnuté
Široká konektivita

Široká konektivita

Pripojenie tlačiarne k pracovnej stanici je realizované cez dnes veľmi rozšírené USB 2.0 rozhranie, ktoré sa nachádza na väčšine počítačových zostáv aj notebookov.


Vydrží extrémnu záťaž

Mesačné zaťaženie je až 10 000 strán, a tak je súčasťou tlačiarne aj zásobník na 150 listov papiera a výstupný zásobník na ďalších 100 listov.

vypnuté
Vydrží extrémní zátěž

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
20 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,3 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
10 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
178 mm Hotovo!
Hĺbka
215 mm Hotovo!
Šírka
331 mm Hotovo!
Hmotnosť
3,97 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je v standardnim baleni, vse potrebne myslim USB kabel a napajeci kabel? diky za odpoved

Jaky je je rozdil mezi ingoustovou a laserovou tiskarnou??? Ktera je vhodnejsi pro obcasny tisk? Dekuju za odpoved

dobrý den lze na téhle tiskárně tisknout i barevně? fekuji

jaký papír si mám objednat k tiskárně Samsung SL-M2026 pouze k potřebě běžnému tisku?

Dobrý den. Šlo by tuto tiskárnu nějak bezdrátově propojit s notebookem, třeba USB bluetooth adaptérem, či wi-fi adaptérem? Nechce se mi kvůli bezdrátu kupovat novou tiskárnu. Děkuji, ZH.

Zdravím, chci se zeptat kolik stránek vytisknu na jeden toner ?

Prosím o informaci, co je myšleno pojmem "manuální oboustranný (duplexní) tisk", znamená to, že po zatržení této volby v nastavení tisku se tiskne automaticky na obě strany papíru? Díky.

Dobrý den, může mít tahle tiskárna plný zásobník na papír a přitom mít zavřené dvířka od zásobníku?? Děkuji za odpověď

má táto tlačiareň kopírku aj skener?????

Zdravím někoho z ALZY - tiskárna M2026 není schopna vytisknout stránku A4 s obrázkem v "high resolution" grafickém režimu - "SPL error - not enough memory" (a dobrácky to navíc tiskne na papír, asi nechápe k čemu je obrazovka). + dál je doporučení na downscaling obrázku(!) a nový pokus. To je nějaká legrace, TAKHLE ta tiskárna opravdu funguje? Já jen aby bylo jasno, než ji povezu zpět. To zvládala 10 let stará inkoustovka...!! Díky za jasné vyjádření. Chápu že je to je super low end model, ale tohle přece snad není možné.

123
Diskusia a poradňa k Samsung SL-M2026
Príslušenstvo pre Samsung SL-M2026 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung SL-M2026. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung SL-M2026. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung SL-M2026. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung SL-M2026.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií