Rapture AP+ plus nový vizuál

Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus

Zobraziť katalóg
Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus
4,6 20 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A a USB-C, kapacita 256 GB, rýchlosť čítania až 300 MB/s, odolný, plast, čierna a sivá farba
Kód:  SASC022j8 Produktové číslo:  MUF-256DB/EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus

Ľahko prenosné dátové úložisko na cesty. Flash disk Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus je bezproblémovým prostriedkom na zálohovanie a prenos súborov medzi rôznymi počítačmi a ďalšími zariadeniami. Pracuje s kapacitou 256 GB. K notebooku či PC je ho možné pripojiť pomocou USB 3.1 a USB-C. 

Významné prednosti Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus 

  • Čierna a sivá farba zdôrazňuje celkový vzhľad 
  • Čítanie s rýchlosťou až 300 MB/s 
  • Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus je možné pripojiť prostredníctvom USB 3.1 a USB-C 
  • Kapacita flash disku 256 GB 

Spracovanie flash disku Samsung 

Vydarené spracovanie USB flash disku mu dodáva vzhľad elegantného doplnku. Starostlivo vyhotovená konštrukcia sľubuje dlhú životnosť a veľkú spoľahlivosť. Rozmery flash disku sú 18,33 × 7,29 × 57,92 mm. 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A, USB-C Hotovo!
Rýchlosť čítania
300 MB/s Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
256 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!
Konektor
USB-A, USB-C Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
300 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast Hotovo!
Vyhotovenie
Odolný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18,33 mm Hotovo!
Výška
7,29 mm Hotovo!
Dĺžka
57,92 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB-C kľúče
» Všetky USB kľúče 256 GB
» Všetky USB kľúče 3.0
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte někdo jak velký flash disk lze připojit k Galaxy S9 přes USB OTG? Chtěl bych připojit 256 GB, 128 GB mi funguje.

Dobrý deň, bude mi fungovať tento disk na telefóne SAMSUNG GALAXY S10 PLUS, keď ho k nemu pripojím cez USB-C konektor ktorý sa nachádza na telefóne ?? Vďaka.

dobry den, da sa to pripojit k macbooku pro 13” 2019? dakujem

Dobrý deň. Tá stredná časť je len redukcia alebo sa jedná o samostatný kľúč? T.j. sú to "2 USB kľúče v jednom"? Ďakujem.

Aký je vhodný predlžovací kábel USB pre tento USB 3.2 Gen 2, môže byť hocijaký?

,v popise flashdisku uvádzate "záruka 60 mesiacov", čiže 5 rokov. Ako vám v prípade problémov s výrobkom dokážem, že na výrobok mi bola poskytnutá 5-ročná a nie len 2-ročná záruka ?? Budem mať na doklade o kúpe zapísané, že na výrobok je 5-ročná záruka ?? Alebo akým spôsobom to budem vedieť preukázať ??Vďaka za odpoveď.

Dobrý deň, v popise flashdisku uvádzate "záruka 60 mesiacov", čo je 5 rokov. V prípade problémov s výrobkom v záručnej lehote, ako dokážem, že na výrobok mi bola poskytnutá 5-ročná záruka a nie len 2-ročná ?? Budem mať údaj o 5-ročnej záruke uvedený na doklade o kúpe výrobku ?? Ďakujem za odpoveď.

Aka je rychlost zapisu tohoto USB disku? 256GB verzie.

Diskusia a poradňa k Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus
Príslušenstvo pre Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung USB-C 3.1 256GB Duo Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung USB-C 3.1 256 GB Duo Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung DUO Plus 256GB USB-C 3.1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií