Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus

Zobraziť katalóg
Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus
4,7 34 hodnotení
USB kľúč USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) a USB-C, kapacita 128 GB, rýchlosť čítania až 300 MB/s, odolný
Kód:  SASC022j7 Produktové číslo:  MUF-128DB/EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus

Ľahko prenosné úložisko. USB flash disk Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus je najlepším pamäťovým médiom na transport všetkých dát medzi zariadeniami podľa vašej voľby. Pýši sa veľkosťou pamäte 128 GB. K zariadeniu sa dá pripojiť prostredníctvom USB 3.1 a USB-C. 

Základné vlastnosti Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus 

  • Čierna a sivá farba ladia s celkovým dizajnom 
  • Rýchlosť čítania až 300 MB/s 
  • Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus môžete pripojiť prostredníctvom USB 3.1 a USB-C 
  • Kapacita flash disku 128 GB 

Spracovanie flash disku Samsung 

Vkusné vyhotovenie USB flash disku zosilňuje dojem vkusného doplnku. Dôkladná košntrukcia zaručí dlhú dobu životnosti a maximálnu spoľahlivosť. Rozmery flash disku sú 18,33 × 7,29 × 57,92 mm. 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Rozhraní
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!
Rýchlosť čítania
300 MB/s Hotovo!
Vyhotovenie
Odolný Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) Hotovo!
Konektor
USB-C Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť čítania
300 MB/s Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie
Odolný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
18,33 mm Hotovo!
Výška
7,29 mm Hotovo!
Dĺžka
57,92 mm Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB-C kľúče
» Všetky USB kľúče 3.1
» Všetky USB kľúče 128 GB
» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rozumím tomu dobře, že do počítače (USB 3) lze použít pouze malá černá část = pro funkčnost není zapotřebí připojovat větší šedou část? Děkuji

zdravím dá se toto zařízení použít i jako redukce pro připojení jiné flash usb k mobilu do usb-c ? čímž by se asi zobrazily v mobilu obě paměti ..? děkuju. pavel

Dobry Den Jde na flashku nahrat 20GB soubor jako jenden v celku moje 128 Gb flaska to neumi dekuji za odpoved

Dobrý den, ve specifikaci píšete rychlost čtení až 300 MB/s. Zakoupený flash disk ale dosahuje maximálně 43 MB/s. Do stejného portu USB3 připojený externí HDD Seagate dosahuje max 144 MB/s při přenosu stejného souboru o velikosti 1GB, takže rychlost je omezena zjevně rychlostí flash Samsung. Je to důvod k reklamaci? Mimochodem za stejných podmínek zápis flash max 20 MB/s a ext HDD 114 MB/s.

Dobry den, v specifikaciach pisete len Rychlost Citania ale Zapis som tu na Alya Stranke nenasiel, bolo by to mozne doplnit aj oficialne ? A akak je vlastne ? Dakujem.

Dobry den, pasuje na Samsung Galaxy A50?

Dobrý den, bude tento flash disk fungovat při přenášení fotek či videí z Huawei P20 Pro při přímém zapojení ? děkuji za odpověď

Dobrý den, podporuje tento flashfisk OTG? Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus
Príslušenstvo pre Samsung USB-C 3.1 128 GB Duo Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung USB-C 3.1 128GB Duo Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung USB-C 3.1 Duo Plus 128 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung USB-C 3.1 Duo Plus 128 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung DUO Plus 128GB USB-C 3.1.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií