Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung VL350/EN

Zobraziť katalóg
Samsung VL350/EN
Bluetooth reproduktor – prenosný, frekvenčný rozsah 2.4/5GHz, Bluetooth, Ethernet, AUX 3.5, Bezdrôtové Smart Audio, Distortion Canceling, Harman, 32bit sound upscaling, hlasové funkcie, diaľkové ovládanie
Kód:  WK625a Produktové číslo:  VL350/EN Stránky výrobcu
Samsung VL350/EN Predaj skončil

Samsung VL350/EN

Do dokonalosti dovedený zvuk

Spoločnosť AKG je známa svojím perfekcionizmom pri vývoji audio zariadení. Práve s touto firmou spolupracovala na dizajne reproduktora spoločnosť Samsung. Preto si môžete byť istí, že pri sledovaní filmov či počúvaní hudby budete môcť precítiť každý zvukový detail.


Znova spoznajte obľúbenú hudbu

Vypočujte si vaše obľúbené skladby tak, ako ich nepoznáte. Reproduktor dokáže konvertovať zvukové súbory nižšej bitovej hĺbky na 32-bitové audio. Vďaka sofistikovanej technológii upscalingu sa môžete pri každom počúvaní tešiť z hĺbky a priestoru, ktoré hi-fi zvuk ponúka.



Skvelá reprodukcia hlbokých tónov

Pri vyšších hlasitostiach reprodukcie zvuku býva veľkým problémom nepríjemne skresľovanie niektorých frekvencií, hlavne tých basových. Našťastie spoločnosť Samsung prichádza s inteligentným riešením s názvom Distortion Cancelling. Vďaka nemu sa môžete tešiť na čisté basy. A na ich reprodukciu nebudete potrebovať ani subwoofer.



Jednoduché ovládanie zvukových funkcií

Ovládanie zariadenia je absolútne pohodlné, intuitívne a jednoduché. Ergonomicky navrhnutý pohyblivý ovládač vám umožní mať pod kontrolou šikovné funkcie vášho reproduktora bez akýchkoľvek problémov. A aby bolo ovládanie ešte ľahšie, môžete využiť aj hlasové pokyny.



Možnosť spojenia so smartfónom

Na zadávanie pokynov vám stačí dokonca aj hlas. Vďaka Bluetooth konektivite a synchronizácii s telefónom sa vám otvárajú úplne nové možnosti ovládania zariadenia. Nemusíte urobiť viac než podržať tlačidlo a použiť svoj hlas na to, aby reproduktor pracoval podľa vašich predstáv.



Oživte domácnosť hudbou

Umožnite reproduktoru spojiť sa s ďalšími zariadeniami vo vašej domácnosti. Využite kombináciu aplikácií Group Play a SmartThings, ktoré umožnia vašim prístrojom kooperovať a pracovať na tom, aby ste si kdekoľvek v byte užívali ešte viac hudby.



Dajte zvuku nový rozmer

Dva sú viac ako jeden. Pridajte k vášmu VL3 ešte jeden totožný reproduktor a doprajte si stereo zážitok, ako sa patrí. Vaše obľúbené skladby alebo filmy zrazu získajú priestor, vďaka ktorému v nich odhalíte detaily, o akých ste doteraz neslýchali. A počúvanie si vďaka šikovným nastaveniam môžete ešte aj prispôsobiť.


Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung VL350/EN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VL350/EN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VL350/EN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VL350/EN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VL350/EN.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií