AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Samsung VR20K9350WK/GE

Zobraziť katalóg
Samsung VR20K9350WK/GE
5 1 hodnotení
Robotický vysávač – na všetky druhy povrchov, uprace až 320m2, Cyclone Force™ filtrácie špiny so stálym sacím výkonom 42.9W na kefe, funkcia zvýšenia sacieho výkonu na kobercoch, systém navigácie Visionary Mapping Plus s automatickým vracaním do základne, jedinečné čistenie rohov a hrán miestnosti Edge Clean, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, diaľkové ovládanie so svetelným navádzaním Point Cleaning, FullView Sensor 2.0 zabezpečuje obchádzanie predmetov bez narážania, 7-segmentový LED displej, plán vysávania, 21.6V Li-Ion batéria
Kód:  SAMVR004a Produktové číslo:  VR20K9350WK/GE Stránky výrobcu

Samsung VR20K9350WK/GE

Skvelý výkon Samsungu VR20K9350WK, široký záber, čistejšie podlahy

Nečistoty nemajú ani najmenšiu šancu. Zvládne akýkoľvek povrch, či už máte v domácnosti koberce, dlaždice alebo parkety. Samsung VR20K9350WK je pri vysávaní rovnako silný ako výkonné tyčové vysávače. A vďaka výnimočnej konštrukcii si hravo poradí aj s rozsiahlymi miestnosťami. Oproti obyčajným robotickým vysávačom so štandardnou šírkou 204 mm je totiž jeho hubica so špeciálnou kefou Widest Brush široká 311 mm.

*Sací výkon bol testovaný na vysávači Samsung VR9300 v porovnaní s poprednými robotickými vysávačmi na svetovom trhu v marci 2016. Založené na internom testovaní.

** V porovnaní s bežným vysávačom Samsung VC-LSS90. Testované interne pomocou zariadenia Samsung VR9300 a bežného Samsung vysávača VR10F71UCAC.

*** Dĺžka hubica bola meraná pri vysávači Samsung POWERbot VR9300 a popredných značiek robotických vysávačov. Založené na interných údajoch.




Široké možnosti ovládania Samsungu VR20K9350WK pomocou smartfónu

Majte rozmanité možnosti svojho robotického vysávača doslova pod palcom vo svojom smartfóne. Vďaka aplikácii Select & Go, ktorá vytvorí virtuálnu mapu vašej domácnosti, môžete na diaľku jednoducho vybrať, ktorá izba má byť práve uprataná. Nemusíte byť dokonca ani doma, riešenie WiFi Control vám umožní vysávač aktivovať, vypnúť či naplánovať jeho prácu z akéhokoľvek miesta.

*Aplikácia Samsung Smart Home je kompatibilná so zariadeniami Samsung Galaxy S a vybranými zariadeniami Note. Podporujú operačné systémy Android™ 4.0 (od Galaxy S2) alebo vyšší a iOS 7 alebo vyššie.




Inteligentný systém senzorov vysávača VR20K9350WK a mapovanie

Nikdy nezablúdi a vždy si nájde správnu cestu. Žiadne miesto vysávaču VR20K9350WK neunikne. Postará sa o to FullView Sensor 2.0, pomocou ktorého identifikuje úzke priestory, horšie prístupné oblasti a rohy izieb. Tie na dokonalú čistotu vysaje dokonca trikrát, a to dokonca s vyšším výkonom o 10 percent. A vďaka ďalším senzorom, digitálnej kamere a navigačnému systému Visionary Mapping Plus si vysávač vyberie vždy optimálnu trasu vaším interiérom.

*Testované interne pomocou zariadenia Samsung VR9300 a bežného Samsung VR10BTATBB. 

**Generuje o 10 % vyšší sací výkon ako režim Max, Normal a Quiet.




CycloneForce vo vysávači VR20K9350WK prináša výkon aj čistejší filter

Zapchatý filter vášho robotického pomocníka je minulosť. Vysávač VR20K9350WK je totiž vybavený funkciou CycloneForce, ktorá využíva odstredivé sily k tomu, aby rôzne nečistoty a prach zachytila v externom zásobníku. Vďaka tomu sa samotný filter vysávača menej upcháva a upratovanie vašej domácnosti tak dlhodobo prebieha v optimálnych podmienkach.

*Testované interne pomocou zariadenia Samsung VR9300 a bežného vysávača Samsung VR10BTATBB.




Diaľkové ovládanie na presné vysávanie

Potrebujete venovať naozaj výnimočnú starostlivosť silne znečistenému priestoru? Jednoducho prostredníctvom diaľkového ovládača vyberte tie časti podlahy, na ktoré sa má váš vysávač zamerať. Technológia Point Cleaning vám poskytuje praktickú možnosť vyznačiť na vzdialenosť jedného metra miesto či trasu, ktorú má robotický vysávač nasledovať.




Kolieska Easy Pass v robotickom vysávači Samsung VR20K9350WK prekonajú prekážky

Poradí si aj so členitým terénom vášho domu a len tak ho niečo nezastaví. Robotický vysávač Samsung VR20K9350WK je totiž vybavený vylepšenými kolieskami Easy Pass a zároveň sa jeho telo nachádza 20 milimetrov nad podlahou. Hravo tak prekoná prahy dverí, ktoré by inému prístroju nedovolili pokračovať a nevadia mu ani iné potenciálne prekážky, ako je napríklad hustý koberec s vysokým vláknom.




Upratovanie s inteligentným robotickým vysávačom VR20K9350WK presne podľa vašich predstáv

Váš inteligentný robotický vysávač VR20K9350WK je pripravený na akékoľvek zadanie. Úplne sa podriadi vášmu dennému režimu, ľahko mu upravíte časový rozvrh vrátane možnosti pravidelne opakovaného upratovania. Rovnako jednoducho upravíte aj ďalšie možnosti, napríklad intenzitu vysávania. Okrem štandardného nastavenia môžete využiť vysoký výkon alebo naopak tichú prevádzku, pri ktorom vás pracovitý pomocník nevyruší.



Príslušenstvo na každú príležitosť

K vysávaču patrí aj praktické príslušenstvo. Pomocou modulu Virtual Guard vytýčite vo svojej domácnosti chránené priestory, kde vysávač nesmie. Obmedzíte tak napríklad prístup do detskej izby alebo ku zvieracím miláčikom. K dispozícii máte aj filtre na väčšie možnosti vysávania a diaľkový ovládač na väčšie pohodlie. A keď vysávaču začne dochádzať energia, presunie sa do dokovacej stanice. Po nabití sa potom automaticky vráti do práce.


Parametre a špecifikácia

Spôsob navigácie
Kamerová Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Kamerová Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Typ motora
AC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Príkon

Príkon
250 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
13,5 cm Hotovo!
Šírka
37,8 cm Hotovo!
Hĺbka
36,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, počul som, že Samsung PowerBot roboticke vysavace reálne vysavaju a konkurencia len zametam, pretože nemajú motor so sacím výkonom. Je to pravda?

Dobrý den,powerbot VR 9300 vytvoril v aplikacii Smartthings viacero "Floorplanov" chcel by som pouzit ten najpresnejsi,ale neviem ich menit.Stale je tam ten"prvý" Ako to zmenim? Je tam "Change floorplan" ale neide to medzi nimi menit.Ako na to?

Dobrý den, v popisku uvádíte "automatické čištění rotačního kartáče Self-cleaning Brush" ale dle webu výrobce vysavač tento samočistící kartáč nemá. Jak o tedy je? A pokud mi odpoví i některý majitel tohoto vysavače, zvládá bez problémů i dlouhé zvířecí chlupy? Nenamotávají se na kartáč? Děkuji

Dobrý den, vysaje tento vysavač i delší vlasy? A co popř. jeho levnější bratři? A je mezi nimi nějaký podstatný rozdíl? Děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu se zeptat jaké jsou rozměry nabíjecí stanice? Ve specifikacích nejsou uvedeny.

Můžete laskavě odpovědět na výše uvedené dotazy (laser apod.) zde? Nemohu na ně na zmíněném odkazu najít odpovědi. Díky.

Dobrý den, čím se liší tato verze (9350) proti předchozí verzi 9300 (zlepšení apod.)? Laser je pouze v dálkovém ovládání nebo i jinde? O laser jaké třídy se jedná (např. ve čtečkách čárových kódu je laser třídy II)? Našel jsem odbornou recenzi pro model 9300 a zde převládala chvála mimo softwarové aplikace - došlo v ní k nějakému výraznému přepracování a zlepšení? Děkuji za odpověď dle ní se budu rozhodovat o další koupi.

Posílám pro zákazníky Alzy recenzy (in English) - porovnání tohoto modelu Samsungu vs Roomba 980. Odkaz do neznáma

To je výrobek na dvě věci,koberce-dlaždice vysaje,ale křesla .pohovku ,postele,to ne tak že leda pěkná zbytečná drahá hračka na dvě věci,leda kdo se pochlubí,jinak mám doma -RAMBOW.

Diskusia a poradňa k Samsung VR20K9350WK/GE
Príslušenstvo pre Samsung VR20K9350WK/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VR20K9350WK/GE.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií