AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Samsung VR20T6001MW Jet Mop

Zobraziť katalóg
Samsung VR20T6001MW Jet Mop
5 1 hodnotení
Robotický mop na všetky druhy podláh, senzor proti pádu zo schodov, objem nádoby 0.12 l, navigácia: gyro, spôsob čistenia: mopovanie, čas nabíjania 2.5 h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 100 min, umývateľný filter, 230 V napájací zdroj, diaľkové ovládanie, napájací adaptér, návleky na mop, rotačná kefa a utierka na stieranie podláh, biela farba
Kód:  SAMRM978 Produktové číslo:  VR20T6001MW/GE Stránky výrobcu

Samsung VR20T6001MW Jet Mop

Robotický mop Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW

Vytieranie podláh nemá nikto rád, preto odporúčame prenechať všetku činnosti robotickému mopu Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW. Prístroj bude pracovať za vás a vy si budete môcť užívať veľa voľného času. Mop disponuje presnou gyroskopickou navigáciou s 8 módmi. Výhodou mopu Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW je prítomnosť senzora proti pádu zo schodov a antikolízny senzor. Na jedno nabitie zvládne mopovať až 100 minút.



Starostlivé upratovanie s pomocou sily a tlaku

Robotický mop Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW je vybavený špičkovou technológiou Dual Spin. Ide o dve rotujúce podložky, vďaka ktorým sa robot pohybuje. Celou váhou tak tlačí na podlahu, čo má výrazne pozitívny vplyv na kvalitu upratovania.


Samsung Jetbot Mop VR20T6001MWS zaistí precízne vytieranie podláh

Dve vstavané 50 ml nádrže na vodu zaistia, že robot Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW bude dôkladne upratovať pokojne až 50 minút. Navyše si môžete vybrať z dvoch druhov mopov. V príslušenstve nájdete mop z mikrovlákna pre vynikajúci výkon pri vytieraní. Druhý mop v podobe podložky Mother Yarn je ideálny na čistenie prachu v škárach alebo na odstránenie rozliatych tekutín.



Mop od Samsungu čistí aj pozdĺž stien

Na rozdiel od väčšiny robotických čističov podláh vyčnievajú jeho dvojité rotačné podložky do strán. Vďaka tomu sa mop Samsung Jetbot Mop VR20T6001MW dostane priamo ku stenám alebo do rohov.



Jetbot Mop VR20T6001MWS má aj ručný režim na čistenie okien a iných plôch

Robotický mop Jetbot Mop VR20T6001MWS od Samsungu má hmotnosť len 1,7 kg. Vďaka tomu nemusíte čistiť len podlahy, ale pokojne aj vyššie miesta. Napríklad múr v kúpeľni či dokonca aj okná.



Batéria mopu Samsung vydrží až 100 minút

V prípade väčších plôch môže starostlivé upratovanie trvať dosť dlho. Preto je robotický mop Samsung Jetbot Mop VR20T6001MWS vybavený batériou s kapacitou 2 150 mAh, čo stačí približne na 100 minút upratovania. Avšak nádrže na vodu je nutné doplniť zhruba v polovici upratovania.


Inteligentný a bezpečný pohyb robota Samsung

Robot Samsung Jetbot Mop VR20T6001MWS je vybavený všetkými modernými senzormi. Nechýba dokonca ani IR alebo TOF senzor. O jeho poškodenie sa báť nemusíte, mop si na seba bude dávať pozor.


Robot Jetbot Mop VR20T6001MWS ponúkne hneď 8 čistiacich režimov

Automatický mop Jetbot Mop VR20T6001MWS na čistenie podláh ponúka 8 štýlov čistenia. Ide napríklad o Edge Mode, Focus Mode a Random Mode. V príslušenstve nájdete príjemný diaľkový ovládač, na ktorom si ľahko vyberiete, ktorý režim chcete práve použiť.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Funkcie
Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
16,5 cm Hotovo!
Výška
13,6 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
13,6 cm Hotovo!
Šírka
16,5 cm Hotovo!
Hĺbka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Samsung mop robi flaky na parketach!! To len mne? Ked citam akoze same dibre recenzie

Dobry den, daji se u vas sehnat na tento mop nahradni uterky? Jetbot Mop s 2x MOP VR20T6001MW dekuji

Prosim o informaci daji sehnat k tomuto mopu VR20T6001MW Jetbot Mop s 2x MOP nahradni uterky? Dekuji

Diskusia a poradňa k Samsung VR20T6001MW Jet Mop
Príslušenstvo pre Samsung VR20T6001MW Jet Mop Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung JetBot Mop VR20T6001MW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung JetBot Mop VR20T6001MW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung JetBot Mop VR20T6001MW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung JetBot Mop VR20T6001MW.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií