Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG WD10N84INOA/EE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WD10N84INOA/EE
Parná práčka so sušičkou energetická trieda A, spredu plnená, náplň práčky 10 kg, náplň sušičky 6 kg, hlučnosť prania 49 dB, hĺbka 60 cm, šírka 60 cm, výška 85 cm, farba biela
Kód:  SAWM015 Produktové číslo:  WD10N84INOAEE Stránky výrobcu

SAMSUNG WD10N84INOA/EE

Zabudnutá ponožka už nemusí čakať

Nemusíte ani prať hromadu oblečenia celej vašej rodiny. Niekedy jednoducho zabudnete do práčky dať všetku špinavú bielizeň. Nech už sa niekam zatúlala ponožka, alebo vám deti počas spusteného pracieho cyklu priniesli posledný kus oblečenia z telocviku, vďaka riešeniu AddWash nepredstavujú tieto scenáre pre kombinovanú práčku so sušičkou Samsung QuickDrive žiadny problém. Vďaka špeciálnym dvierkam do zapnutej práčky pridáte nielen oblečenie, ale napríklad i viac pracieho prostriedka alebo aviváž.


Samsung Q-rator pre pohodlnejšie domáce práce

Spolu s práčkou získate aj inteligentného pomocníka. Samsung Q-rator je praktická aplikácia, ktorá zjednoduší vaše domáce práce. Dokáže prepojiť váš smartfón s práčkou a poskytne vám možnosť načasovať si pranie na diaľku. Alebo pomôže s nastavením optimálneho pracieho cyklu a nahlási akékoľvek poruchy.


Veľkého upratovania sa už báť nemusíte

Desíte sa každoročného jarného či vianočného upratovania a s tým spojeného prania záclon a závesov? Pre práčku QuickDrive to naozaj nie je žiaden problém. Jej 10kg kapacita prania sa postará o skutočne veľkorysé množstvo bielizne, a ušetrí tak váš čas aj námahu.



Hygienicky čisté oblečenie pomocou vzduchu

Vaše oblečenie môže byť hygienicky čisté aj bez použitia vody či pracieho prášku. Technológia Air Wash pracuje na báze teplého vzduchu bez toho, aby využívala vodu alebo chemické prostriedky. So špeciálnou technológiou sušenia si môžete byť istý, že vaše oblečenie bude zbavené baktérií a nepríjemných pachov. A to bez použitia drahých a často škodlivých chemikálií.


Hygienická čistota

Dezinfikujte svoje oblečenie ekologicky, dôkladne a s najvyššou mierou hygieny. Výkonná funkcia Hygiene Steam vypúšťa zo spodnej časti bubna paru, ktorá prestúpi každý kúsok oblečenia a odstráni zachytené nečistoty, 99,9 % baktérií a súčasne deaktivuje dráždivé alergény.

 

Hravo zvládne aj tie najodolnejšie škvrny

Kombinovaná práčka so sušičkou Samsung využíva v boji proti škvrnám silu bublín. Pri aktivácii tlačidla s funkciou Bubble Soak sa vaše znečistené oblečenie ponorí do vrstvy aktívnych bublín, ktoré preniknú hlboko do štruktúry materiálu a perfektne ho vyčistia. A ak by ste sa rozhodli prať pri nízkych teplotách, pomôže vám pri tom obrovské množstvo mini bubliniek s omnoho vyšším účinkom. Technológia Eco Bubble totiž pomáha znižovať náklady pri prevádzke práčky tým, že nepotrebuje ku svojmu výkonu vysoké teploty.




Suché a čisté oblečenie za 59 minút

Chystáte sa na dôležité stretnutie a vaše oblečenie nie je práve fresh? Nevadí, práčka QuickDrive sa oň postará za menej než hodinu! Stačí pridať menšiu várku ľahko znečistenej bielizne a za 59 minút ho zbaví škvŕn a postará sa aj o jeho vysušenie.


Udržujte svoju práčku sviežu

Vyhnite sa nepríjemnému zápachu v práčke. Vďaka technológii Eco Drum Clean bude vždy svieža a čistá aj zvnútra. Ekologickým spôsobom z nej totiž odstráni 99,9 % baktérií, ktoré spôsobujú typický puch v bubne. Všetko pomocou namáčania, pulzovania a rýchlych otáčok. Ekologicky a bez použitia škodlivých chemických prostriedkov. Navyše vás sama upozorní, keď nadišiel čas jej pravidelnej očisty.



Motor s invertorom - záruka spoľahlivosti

Práčka Samsung QuickDrive využíva motor s digitálnym invertorom so silnými magnetmi. Tie dokážu poskytnúť vyšší výkon ako predchádzajúce modely pračiek s bežnými motormi. Toto riešenie tiež znižuje spotrebu energie a opotrebovanie práčky.



Nekompromisný výkon

Práčka so sušičkou QuickDrive vám bude slúžiť oveľa dlhší čas. Je totiž vybavená keramickým telesom Ceramic Heater+ so špeciálnym antiadhéznym povrchom, ktorý zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Patentovaný dizajn takto zachováva vysokú tepelnú vodivosť, takže životnosť a účinnosť telesa bude znateľne dlhšia a odolnejšia.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
89 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
89 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím vás, jaký je rozdíl mezi touhle prackou a tímto typem SAMSUNG WD10N644R2W/LE? Dekuji

Dobrý den, v čem je tato pračka se sušičkou o tolik lepší, že je cenový rozdíl 20 000 Kč oproti této: SAMSUNG WD90N642OOM.

Dobry den, pisete ze hloubka je 60cm, ale na strankach vyrobce je uvedeno, ze 69. co je tedy spravne?

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WD10N84INOA/EE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WD10N84INOA/EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WD10N84INOA/EE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií