Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung WD80J5410AW

Zobraziť katalóg
Samsung WD80J5410AW
4,5 7 hodnotení
Práčka so sušičkou – A, 8/6kg, 1400ot/min, hlučnosť prania 54dB, 14 programov, odložený koniec, invertorový motor, diamantový bubon, program BubbleSoak, SmartCheck, detská poistka, V׊×H 60×85×60cm
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FAP1508z Produktové číslo:  WD80J5410AW Stránky výrobcu

Samsung WD80J5410AW

Samsung WD80J5410AW je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Výkonné a šetrné pranie s penou Eco Bubble

Vďaka nižšej spotrebe energie ušetríte a vďaka použitým technológiám zároveň rýchlejšie a dôkladnejšie vyperiete. V práčkach od spoločnosti Samsung objavíte kombináciu zdanlivo nespojiteľného. Výraznou mierou k tomu pomáha riešenie Eco Bubble. To použitý prací prostriedok premení na aktívnu penu, ktorá ľahko prenikne do textílií a odstráni odolné nečistoty. A to aj v prípade, že periete v studenej vode či pri nižších teplotách.

*Testované v súlade s normou IEC 60456-2010/4 kg bielizne/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.


Dajte zbohom škvrnám vďaka Bubble Soak

Ani zaschnuté a usadené nečistoty nemajú šancu. Eliminuje ich sila technológie Bubble Soak, ktorú aktivujete stlačením jediného tlačidla. Bubble Soak sa následne postará o to, aby aj tie najodolnejšie škvrny z vášho oblečenia zmizli. Využíva bublinky aktívnej peny, v ktorých je prané oblečenie vyplákané. Nečistoty sa tak ľahko uvoľnia, jednoducho odstránia a výsledkom je dokonale čisté prádlo.


Air Wash zaistí vždy svieže oblečenie

Zbavte sa zápachu, bojujte s baktériami a majte vždy sviežu bielizeň vďaka technológii Air Wash. Tá zaručuje sviežosť vášho oblečenia prostredníctvom horúceho vzduchu. Pomocou neho odstraňuje baktérie, ktoré môžu spôsobiť nepríjemný pach vo vlhkej látke po praní. Nepotrebujete tak nákladné či agresívne chemické látky. O príjemnú bielizeň sa postará prúd vzduchu.


Výkonný motor s desaťročnou zárukou

Certifikácia na 20 rokov prevádzky. * Záruka 10 rokov. Spoľahlivosť a výkon motora s digitálnym invertorom je podporená úctyhodnými číslami. Jeho mimoriadny výkon je navyše doplnený ďalšími pôsobivými parametrami, ako je vysoká energetická účinnosť a znížená hlučnosť aj nižšie opotrebovanie prístroja vďaka inovatívnej konštrukcii.

*Certifikát o životnosti 20 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Smart Check inteligentne vyrieši problémy

Vyhnite sa zbytočnému plateniu za výjazd technikov a predíďte problémom s chodom svojej práčky využitím inteligentného systému Smart Check. Ten vykonáva automatickú diagnózu vašej práčky a odhaľuje možné problémy v ich počiatku. Pomocou aplikácie pre smartfóny vás o nich nielen urýchlene informuje, ale tiež ponúka možné riešenia. Proste a jednoducho šetrí čas i peniaze.

*K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android.

**V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika potrebná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu.


Eco Drum Clean čistí bubon ekologicky

Udržujte bubon svojej práčky od spoločnosti Samsung prirodzene čistý bez použitia silných chemických prostriedkov. Umožní vám to technológia Eco Drum Clean, ktorá bubon pomáha udržiavať bez poškvrny a zároveň informuje o tom, kedy je potrebné ho vyčistiť dôkladnejšie.


Rýchle pranie ušetrí váš čas

Nemusíte prepadať panike, najmä keď ste v časovej tiesni. Aj keď vás práve budú zaneprázdňovať príjemnejšie činnosti alebo napríklad veľký objem dôležitejšej práce, čas na pranie budete mať vždy. Praktický program Rýchle pranie totiž umožňuje vyprať ľahko znečistenú bielizeň v priebehu krátkej chvíle.


Mimoriadne šetrné pranie

Objavte práčku, ktorá berie ohľad na vašu bielizeň. Výnimočne šetrné pranie pomáha zaistiť tiež špeciálne vyhotovenie jej bubna. Jeho povrch tvoria priehlbiny v tvare pripomínajúcom hladko vybrúsené diamanty. A drobné otvory v bubne pranú látku nechtiac nezachytia, a napriek tomu umožňujú ľahké prúdenie vody.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Hmotnosť
71 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
71 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
67,5 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisu uvádíte že je v pračce keramické topné těleso. Na oficiálních stránkách Samsungu je ovšem uvedeno, že nemá keramické topné těleso. Kde je tedy pravda? Odkaz do neznáma

Je sušička kondenzační, nebo ne ?

Musí se prádlo z této susicky ještě zehlit?

Dobrý den,susicka je u této pračky parní?

Dobrý den, má pračka menu (popisky) v češtině? Děkuji za odpověď.

Dobrý den , já možné u této pračky použit tekotou avivaz?? Technici kteří pračku přivezli a nainstalovali říkali ze to nelze aby se nezašpinily senzory sušení . Je to pravda ?? Dekuji

Dobrý den, kolik kilo prádla jde vyprat a usušit na jeden program? Děkuji

Funguje to doufám tak že nastavím program s praním s rovnou i sušením a naprogramuji to na konec v 17.00 a když přijdu z práce tak to bude hotové a jen to pověsím? Zarazila mne kdysi Candy kde bylo nutné nechat dojet praní a pak znovu u pračky být a teprve zapnout sušení. To je na hlavu a postrádá to pak smysl v kombinaci obojího v jednom stroji..

Dobrý den, je ještě možnost, že se pračka naskladní?

Objednal jsem si tuto pračku, již mi byla doručena, ale nemohu najít způsob, ani v manuálu, jak rozsvítit vnitřní osvětlení, které tu inzerujete, jako že pračka má. Jak je to tedy?

12
Príslušenstvo pre Samsung WD80J5410AW
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií