Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG WD90T734DBH/S7

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WD90T734DBH/S7 + 20 rokov záruka na motor
5 4 hodnotení
Parná práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda: E, účinnosť odstr. a sušenia: B, kapacita prania: 9 kg, kapacita prania a sušenia: 6kg, spotreba energie prania a sušenia: 377 kWh/100 cyklov, spotreba vody (celý cyklus): 90l, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, odložený štart, rýchly program, displej, automatické dávkovanie a detská poistka, špeciálne technológie: Quick Drive, 1400 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, 85×60×60 cm (V׊×H)
Kód:  SAWM045 Produktové číslo:  WD90T734DBH/S7 Informačný list Stránky výrobcu

SAMSUNG WD90T734DBH/S7

Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WD90T734DBH/S7 a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Práčka Samsung WD90T734DBH/S7 sa postará o rýchlejšie vyčistenie bielizne

Pranie vás už nebude zbytočne oberať o čas. Funkcia QuickDrive výrazne zníži dobu prania a technológia Q-Bubble zase vytvára ešte výkonnejšie bubliny, ktoré v kombinácii s dynamickou rotáciou bubna a dodatočnými dávkami vody zaručia, že prací prostriedok účinnejšie prenikne do látky a rýchlym spôsobom ju vyčistí.

Smart pranie pre smart domácnosť

Pomocou ultramodernej umelej inteligencie bude pranie v práčke Samsung WD90T734DBH/S7 hračka. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie programov a režimov. Inteligentné ovládanie AI Control sa veľmi rýchlo naučí vaše návyky a upravuje podľa nich ideálne parametre a vhodné cykly prania. Pokročilé riešenie SmartThings vám potom ponúkne aj jednoduché riešenie problémov, informácie ohľadom cyklov, či tipy a triky pre ešte lepšie pranie v práčke Samsung WD90T734DBH/S7.

Práčka Samsung WD90T734DBH/S7 perie úsporne, ekologicky a účinne

Dopĺňanie nádržky na aviváž a prášok pred každým praním? Minulosť. Využite sofistikovanú technológiu Auto Dispense, ktorá funguje ako dokonale vyvážený dávkovač ideálneho množstva pracieho prostriedku pre jednotlivé várky bielizne. Zásobník práčky s predným plnením Samsung WD90T734DBH/S7 pojme až mesačnú dávku pracieho prostriedku, takže nádržku nemusíte zakaždým dopĺňať.

Čistenie vzduchom

Že sú na odstránenie nečistôt a pachov potrebné vysoké teploty vody a drahé chemické prípravky? Práčka plnená spredu Samsung WD90T734DBH/S7 s technológiou Air Wash vás presvedčí o opaku. Pokročilá funkcia odstraňuje nepríjemný zápach a 99,9 % baktérií pomocou obyčajného horúceho vzduchu. Vaša bielizeň bude vždy voňavá a hygienicky čistá.

Skutočne krátka doba prania

Ušetrite čas strávený praním bez akýchkoľvek kompromisov. Cyklus Super Speed dokáže vyčistiť várku bielizne za úžasných 39 minút. QuickDrive zabezpečí dynamický pohyb oblečenia a technológia Eco Bubble sa postará o skutočne výkonné čistenie. Riešenie Speed Spray potom urýchli odstreďovanie a skráti čas plákania.

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderná práčka Samsung WD90T734DBH/S7 myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Tichá spredu plnená práčka s 20-ročnou zárukou

Na práčku Samsung WD90T734DBH/S7 sa môžete spoľahnúť. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka so sušičkou Samsung WD90T734DBH/S7 sa vyznačuje aj nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 20-ročnú záruku.

Ani najvytrvalejšie škvrny nemajú šancu

Make up, tráva, víno, alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WD90T734DBH/S7 vždy vybrali voňavú a čistú bielizeň.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hmotnosť
68 kg Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
68 kg Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie)
E Hotovo!
Energetická trieda
B Hotovo!
Spotreba energie (pranie a sušenie)
377 kWh/100 c. Hotovo!
Spotreba energie (pranie)
57 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita práčky (pranie a sušenie)
6 kg Hotovo!
Kapacita práčky (pranie)
9 kg Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie)
90 l Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie)
50 l Hotovo!
Doba trvania (pranie a sušenie)
471 min (7,85 h) Hotovo!
Doba trvania (pranie)
222 min (3,7 h) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky do 9 kg bielizne
» Všetky parné práčky so sušičkou
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umožňuje prosím tento model samostatné usušení dříve vypraného prádla?

Dobry den, jake teploty prani lze nastavit u tohoto modelu?

Dobry den, v manualu je Přidávání prádla u modelů bez funkce AddWash (pouze příslušné modely). Je to prosim tento model? Nebo jake jsou to prislusne modely? A lze nastavit teplota prani 30°C? Ma susicka nejaky kratky program 'snadne zehleni jako napr AEG' 20/30 min, kdy se pradlo zcela nevysusi, ale jen narovna? Dekuji.

Jak je to u této pračko sušičky se žmolky a chlupy z prádla na gumovém těsnění a dvířkách? U modelu WD8NK52E0ZW/LE jsem se dočetl v recenzi, že se to děje. Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat při jakých teplotách se suší bavlněné prádlo v této pračce ? Jedná se mi o to, jak šetrné je sušení např. pro trička s potiskem, nebo zda nehrozí sražení bavlněného oblečení...

Dobrý den, mohl bych poprosit zjistit informace, jaké funkce sušení (5 programů) tento produkt obsahuje?

Dobrý den, můžu poprosit o přesný rozměr šířky a hloubky pračky? Na mm? Rád bych ji koupil, ale musí projít šedesátkovými futry, což je při rozměrech 60x60 vcelku risk. Díky Tomáš

Dobrý den, kdyz pouziji kapsle na praní, umi pracka poznat, ze pouzivam kapsle (ktere se dávají přímo do bubnu) a ignorovat nadrzku s auto-davkovanim prostredku nebo musim vzdy mit naplneny automaticky davkovac tekutym prostrekem? Děkuji za odpoved.

Dobrý den, lze tento výrobek ovládat na dálku, tak aby bylo možné na dálku spustit praní?

Prosím vás čo treba dokúpiť k príslušenstvu k tejto práčke? SAMSUNG WD90T734DBH/S7

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WD90T734DBH/S7
Príslušenstvo pre SAMSUNG WD90T734DBH/S7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WD90T734DBH/S7.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií