Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung WF70F5E5U4X/LE

Zobraziť katalóg
Samsung WF70F5E5U4X/LE
4,8 4 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1400 otáčok, náplň 7 kg, A+++, hlučnosť 53/74 dB, 14 programov, LED displej, detská poistka, samočistiaci filter, 60 x 85x 55 cm
Kód:  FAC2570a7 Produktové číslo:  WF70F5E5U4X/LE Stránky výrobcu

Samsung WF70F5E5U4X/LE


Moderné technológie

Samsung WF70F5E5U4X/LE je spredu plnená práčka s 1 400 otáčkami a technológiou EcoBubble. Tá spolu s pracím práškom privádza do bubna aj vodu a vzduch, takže ešte pred začiatkom samotného prania vytvára hustú penu a vzniknuté bublinky prenikajú do špinavej bielizne rýchlejšie než koncentorvaný prací prostriedok.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Moderní technologie

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dlouhá životnost

Dlhá životnosť

Ďalšou z praktických noviniek je využitie magnetov na pohyb bubna, čím vzniká menšie trenie aj hluk a predĺži motoru jeho životnosť.


Smart Check

Do práčky sa zmestí až 7 kg bielizne a na veľkom prehľadnom LED displeji si môžete vybrať zo 14 programov vrátane rýchleho prania trvajúceho iba 15 minút. Ak nastane akýkoľvek problém, pomocou Smart Check technológie ho práčka diagnostikuje a odošle do špeciálnej aplikácie na vašom smartfóne.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Smart Check

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadné použití

Jednoduché použitie

Nemusíte dokonca ani čítať návod - problém môžete odstrániť ešte skôr, než narastie do väčších rozmerov. Aj napriek veľkému výkonu a množstvu funkcií patrí táto práčka do energetickej kategórie A+++.


Parametre a špecifikácia:

Displej:
Grafický displej LED

Farba:
Inox

Farba dvierok:
Chrómová

Technológie:
Eco Bubble
Digital Invertor Motor
Fuzzy Logic Ovládanie

Ukazovateľ stavu:
Odložený koniec
Detská poistka
Zobrazenie zamknutia dvierok
Ukazovateľ stavu
Displej kontroly chýb

Programy:
Bavlna
Syntetika
Džínsovina
Tmavé oblečenie
Denné pranie
Ekologické čistenie bubna
Super Eco pranie
Starostlivosť o outdoorové oblečenie
Stain Away - odstraňovanie škvŕn
Detská starostlivosť
Vlna
Ručné pranie
Otáčanie
Plákanie + žmýkanie

Voliteľné:
Quick Wash - rýchle pranie (15' ~ 60')
Ľahké žehlenie
Plákanie+
Pozdržať plákanie
Vypnutie zvuku
Odložený koniec

Možnosti umývania:
Predumytie
Intenzívne pranie
Máčanie

Špeciálne funkcie:
Keramické výhrevné teleso
Diamantový bubon
Ochrana proti prepätiu
Smart Check
Last memory - posledný program

Nastavenie teploty prania:
Studená, 20 °C, 30 °C, 40 °C, 60 °C, 95 °C

Nastavenie otáčok odstreďovania:
0 - 400 - 800 - 1 200 - 1 400

Zabezpečenie:
Detská poistka
Zníženie penivosti
Kontrola prehrievania
Autodiagnostický systém
Samočistiaci filter

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím o prověření, kdy by bylo možné dodat toto zboží. Bohužel potřebuji bližší termín, abychom mohli objednávku provést. S pozdravem,

Dobrý den, pravděpodobně si budu u Vás v blízké době objednávat tuto pračku: https://www.alza.cz/samsung-wf70f5e5u4x-le-d522029.htm?kampan=heureka.cz_alza_velke-spotrebice_pracky_s-prednim-plnenim_cpc&utm_source=heureka&utm_medium=product&utm_campaign=heureka.cz_alza_velke-spotrebice_pracky_s-prednim-plnenim_cpc a chci se zeptat jestli je možný předem rezervovat produkt. A potom, jelikož by to za mě platila firma, bych potřeboval jestli by jste mi poslali fakturu na zaplacení na zadanou adresu se vším všudy (razítka,podpis,produkt,cena...atd) a až by se Vám připsali peníze na účet tak potom by jste to odeslali. Je možný takovýhle postup nákupu? Děkuji za odpověď.

, mám záujem o práčku Samsung WF70F5E5U4X / LE avšak mám zmätok ohľadom rozmerov, šírku popisujete 55 cm a nižšie v texte zase 60 cm. Prosím, aká je šírka výrobku? Je to dôležité, pretože dvere do kúpelne sú užšie a je pre mňa rozhodujúce, či tam tú pračku vmestím.

Diskusia a poradňa k Samsung WF70F5E5U4X/LE
Príslušenstvo pre Samsung WF70F5E5U4X/LE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WF70F5E5U4X/LE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií