Alza pre firmy

Samsung WF80F5E2U2W/LE

Zobraziť katalóg
Samsung WF80F5E2U2W/LE
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1200 otáčok, náplň 8 kg, A+++, hlučnosť 53/74 dB, EcoBubble, invertorový motor so zárukou 10 rokov, displej, detská poistka, samočistiaci filter, diamantový bubon
Kód:  FAC2570a4 Produktové číslo:  WF80F5E2U2W/LE Stránky výrobcu

Samsung WF80F5E2U2W/LE

Samsung WF80F5E2U2W/LE je spredu plnená automatická pračka s moderným dizajnom, ale predovšetkým s množstvom inteligentných funkcií, ktoré uľahčia pranie. Ponúka maximálnu rýchlosť 1200 otáčok za minútu a umožňuje na jedno vypranie prať až 8 kilogramov bielizne. Spadá do energetickej triedy A+++, čo znamená veľkú úsporu pre rodinný rozpočet. Za celý rok spotrebujete približne 10500 litrov vody pri približne 220 cykloch prania. Ovládanie a informácie o praní sprostredkováva veľký LED displej.

Moderné funkcie

Inovatívna funkcia Last Memory vám ušetrí veľa času pri nastavení programu. Sama si totiž pamätá posledné voľby a automaticky ich nastaví stlačením jedného tlačidla. Špičková je tiež technológia Smart Check, ktorá sama vyhodnotí prípadnú poruchu práčky v počiatočnej fáze a odošle na váš inteligentný telefón informácie o tom, ako ju čo najlepšie opraviť, aby sa problém nešíril.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Moderní funkce
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Diamantový buben

Diamantový bubon

Vždy perfektné výsledky prania zabezpečí systém tvorby aktívnej peny Eco Bubble, ktorý si hravo poradí aj s náročnými škvrnami. Práčka disponuje diamantovým pracím bubnom, ktorý zaisťuje dlhú trvanlivosť pri vysokej kvalite.

Množstvo programov

Vybrať si môžete z mnohých dômyselne riešených programov na všetky typy tkanín a materiálov. S funkciou rýchleho prania navyše môžete celý proces urýchliť. Spotrebič disponuje veľmi nízkou hlučnosťou, preto sa môžete nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. Bezpečnostnú funkciu plní detská poistka a ochrana proti prehriatiu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Množství programů

Pracie programy:
Program prania bavlny
Program prania syntetiky
Program každodenného prania
Program mimoriadne ekologického prania
Program prania oblečenia na von
Program na odstraňovanie škvŕn
15-minútové rýchle pranie
Program prania detskej bielizne
Program prania vlny
Program ručného prania
Program odstreďovania
Program plákania s odstreďovaním
Plákanie+
Možnosť vypnutia zvuku
Odložené ukončenie
Program predumytie
Program intenzívneho prania
Namáčanie

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je možné sundat u pračky horní kryt, aby se vešla pod kuchyňskou desku do 83cm? Děkuji za odpověď. MB

Diskusia a poradňa k Samsung WF80F5E2U2W/LE
Príslušenstvo pre Samsung WF80F5E2U2W/LE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WF80F5E2U2W/LE.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií