Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

SAMSUNG WW10N644RPW/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW10N644RPW/LE
5 1 hodnotení
Práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: parný program, invertorový motor, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory a detská poistka, odhad. ročná spotreba vody 11000 l, kapacita bielizne 10kg, odhad. ročná spotreba energie 142 kWh/annum, špeciálne technológie: eco bubble a addwash, rozmery: 60×85×60 cm (Š×V×H), hmotnosť 77kg
Kód:  SAWM019 Produktové číslo:  WW10N644RPW/LE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW10N644RPW/LE

Inteligentná, výkonná, spredu plnená voľne stojaca práčka Samsung WW10N644RPW/LE A+++ s veľkou kapacitou až 10 kg bielizne vám ponúka šestnásť programov a množstvo ďalších prídavných funkcií ako napríklad aktívne bubliny, aktívnu penu, alebo programového asistenta Q-rator. Rýchlosť odstreďovania práčky je až 1 400 ot./min. Transparentné Crystal Gloss dvierka AddWash zabezpečia možnosť kedykoľvek pridať zabudnuté oblečenie. Prístroj je vybavený prehľadným LED displejom a detským bezpečnostným zámkom, program si vyberiete a navolíte otočným voličom. Za zmienku stojí aj keramické výhrevné teleso s jedinečným patentovaným povrchom na odpudzovanie vodného kameňa a špičkový digitálny invertorový motor pre tichý chod, úsporu energie a dlhú životnosť.


Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW10N644RPW/LE

  • Inteligentná výkonná, spredu plnená voľne stojaca práčka v bielom vyhotovení
  • Bubon disponuje unikátnou veľkou kapacitou na 10 kg bielizne
  • Spredu plnená práčka Samsung dokáže vyvinúť až 1 400 otáčok za minútu a pritom hlučnosť prania neprekročí 49 dB
  • Invertorový motor pre tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku práčky Samsung WW10N644RPW/LE
  • Vďaka transparentným Crystal Gloss dvierkam s funkciou AddWash budete môcť pridať bielizeň aj po spustení pracieho cyklu
  • Možnosť výberu zo štrnástich pracích programov
  • Efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín Eco Bubble™
  • Pri použití cyklu Hygiene Steam, teda pary, dosiahnete hygienickú čistotu vášho oblečenia
  • Funkcia aktívnej peny Bubble Soak sa postará aj o tie najodolnejšie škvrny bez nutnosti predpierania
  • Funkcia priameho vstrekovania, tzv. Speed Spray, zabezpečí, že denná dávka bielizne bude vypraná iba za 59 minút
  • Hygienicky čistý bubon a vnútro práčky Samsung WW10N644RPW/LE zaručí funkcia Eco Drum Clean+
  • Práčka s predným plnením Samsung má vo výbave špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ pýšiace sa veľmi dlhou životnosťou
  • LED displej a detský bezpečnostný zámok práčky Samsung WW10N644RPW/LE
  • Spotrebič patrí do energetickej kategórie A+++, spotreba energie 142 kWh za rok a ročná spotreba vody je odhadovaná na 11 000 l
  • Rozmery práčky Samsung WW10N644RPW/LE sú: 60 × 85 × 60 cm


Zabudli ste do práčky vložiť všetku bielizeň? Nevadí!

Asi každému z nás sa už niekedy stalo, že sme spustili program práčky a následne si všimli, že oblečenie, kvôli ktorému sme chceli začať prať sme zabudli vložiť. S práčkou Samsung WW10N644RPW/LE vás tento problém už viac nezaskočí – vďaka funkcii AddWash totiž budete môcť pridať akýkoľvek kúsok bielizne aj po spustení pracieho cyklu! Alebo, ak budete prať nejaké oblečenie ručne, môžete ho do práčky vložiť len na vyplákanie, či odstreďovanie. AddWash dvierka sa dajú otvoriť v akúkoľvek chvíľu, kým bude teplota vnútri bubna nižšia ako 50 °C.

Inteligentná starostlivosť o vašu bielizeň vďaka práčke Samsung WW10N644RPW/LE

Inteligentný systém riadenia práčky Samsung WW10N644RPW/LE nazvali vývojári Q-rator a ide o dômyselného pomocníka pri vašom plánovaní prania. Systém, ktorý využijete pomocou zariadenia s operačnými systémami Android alebo iOS, si zapamätá a zhromaždí používateľské dáta a nastavenia počas interakcií pre ešte efektívnejšie využitie technológie QuickDrive™. Tento plánovač prania vám uľahčí rozvrhnutie času a asistent údržby sa postará o odstraňovanie problémov. Na správne fungovanie aplikácie je potrebný účet Samsung a WiFi pripojenie.

Unikátne veľká kapacita bubna

Bubon práčky WW10N644RPW/LE disponuje extra veľkou kapacitou a pojme až 10 kg bielizne na jediný prací cyklus. Vďaka tomu budete môcť vyprať oblečenie celej vašej rodiny naraz a ušetríte tým nielen vodu, ale predovšetkým svoj čas.

Ešte efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín

Práčka s predným plnením Samsung WW10N644RPW/LE ušetrí vaše náklady a zároveň ochráni farbu aj textúru vášho oblečenia. S efektívnou technológiou Eco Bubble™ sa totiž prací prostriedok zmení na aktívnu penu, ktorá do bielizne prenikne rýchlejšie a účinnejšie ju zbaví nečistôt. To platí aj pre pranie v studenej vode (15 °C). Vďaka Eco Bubble™ očakávajte silný a predsa šetrný čistiaci výkon, ktorý spotrebuje menej energie. Technológia bola na účinnosť testovaná podľa normy IEC 60456-2010 a spoločnosťou Springboard Engineering s využitím testovacej látky EMPA, ktorá laboratórne porovnáva účinky normálnych pracích prostriedkov a technológiu týchto aktívnych bublín.

Super Speed – vyprané iba za 59 minút

Funkciou priameho vstrekovania, tzv. Speed Spray, na plákanie extra silným prúdom vody a zároveň zrýchlením otáčok práčky pre starostlivé odstredenie, dosiahol Samsung výrazné zrýchlenie pracieho procesu. Spoločne tieto vlastnosti práčky Samsung WW10N644RPW/LE zabezpečia, že svoju dennú dávku bielizne budete mať vypranú iba za 59 minút.

Vnútro práčky vždy perfektne čisté

Útroby vašej práčky budú neustále hygienicky čisté vďaka funkcii Eco Drum Clean+. Tá sa postará o všetky nečistoty, ktoré sa držia v bubne zariadenia a zlikviduje aj baktérie spôsobujúce zápach. Systém funguje pomocou namáčania, pulzovania a rýchlych otáčok práčky Samsung WW10N644RPW/LE, bez nutnosti použitia drahých, či škodlivých chemikálií. A navyše, keď nastane chvíľa, keď už bude potrebné práčku vyčistiť, spredu plnená práčka Samsung WW10N644RPW/LE vás na to sama upozorní po štyridsiatich cykloch prania.

Dôkladná čistota vďaka pare

Svoje oblečenie už nebudete musieť predpierať, o to sa spredu plnená práčka Samsung WW10N644RPW/LE postará. Prostredníctvom cyklu Hygiene Steam, teda pary, dosiahnete u bielizne celkovú hygienickú čistotu. Funguje to tak, že vaše oblečenie prestúpi para, ktorá je vypúšťaná zo spodnej časti bubna a okrem viditeľných nečistôt zbavuje bielizeň aj 99,9 % baktérií a tiež deaktivuje alergény. Aj táto technológia bola testovaná a to skúškami Intertek a BAF.

Efektívne vyčistenie odolných škvŕn s aktívnou penou

Kto sa už niekedy nezdesil nad zničeným kúskom oblečenia po poliatí vínom, so stopami po mejkape, či škvrnami od trávy? S práčkou Samsung WW10N644RPW/LE už svojmu tričku, alebo nohaviciam nebudete musieť dávať zbohom, pretože funkcia Bubble Soak sa postará aj o toto odolné znečistenie. Ak túto funkciu u práčky Samsung využijete, vaša bielizeň sa namočí do aktívnej peny, ktorá uvoľní aj zdanlivo nevyčistiteľné škvrny a uľahčí ich odstránenie. Funkcia Bubble Soak bola u práčky Samsung WW10N644RPW/LE testovaná podľa 5. vydania normy IEC 60456.

Vysoký výkon a napriek tomu nízka hlučnosť práčky Samsung WW10N644RPW/LE

Práčka s predným plnením Samsung WW10N644RPW/LE dostala do výbavy digitálny invertorový motor, ktorý sa môže pýšiť vyššou energetickou účinnosťou, dlhodobým výkonom a okrem toho aj nižšou hlučnosťou. Motor pracuje na princípe silných magnetov, ktoré zaručujú tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku. Zároveň spotrebováva, oproti iným bežným motorom, oveľa menej energie a je zaručená jeho dlhá životnosť. Tú určite potvrdí aj desaťročná záruka. Invertorový motor práčky Samsung WW10N644RPW/LE má certifikát o životnosti 23 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).


Dlhá životnosť výhrevného telesa a teda aj celej práčky Samsung

Špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ práčky Samsung WW10N644RPW/LE vám zaručí, že dlhý čas nebudete musieť investovať do žiadnej novej práčky. Teleso svojou patentovanou antiadhéznou povrchovou úpravou a mikroštruktúrou zabráni vzniku vodného kameňa a zároveň si zachová vysokú tepelnú vodivosť. Životnosť vykurovacieho telesa a teda celkovo aj práčky Samsung WW10N644RPW/LE je unikátne dlhá a zachováva oveľa dlhšiu dobu aj vysoký výkon.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
77 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
77 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry aj na tento model pracky sa stahuje zaruka 10 rokov na motor

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW10N644RPW/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW10N644RPW/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW10N644RPW/LE .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií