Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7 kg, ročná spotreba energie 122 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 54 dB, Aqua stop, detská poistka, displej, invertorový motor, odložený štart a rýchly program, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 194 kWh/annum, hmotnosť náplne 9kg, hlučnosť 65 dB, dĺžka cyklu 188 min
Kód:  SAMSET03 Produktové číslo:  WW70K5210WW/ZEDV90M5200QW/ZE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW Predaj skončil

SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW

Využite našu skvelú ponuku a vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti Samsung. V tomto prípade ide o praktickú súpravu práčky WW70K5210WW a sušičky DV90M5200QW. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou, energetickou nenáročnosťou a automatickým Smart Check monitorovacím systémom. Zaiste vás poteší jednoduché a intuitívne ovládanie oboch spotrebičov. Práčka je vďaka prítomnosti invertorového motora veľmi tichá. Na motor je 10-ročná záruka. Veľkou prednosťou práčky je potom aj technológia, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšu spotrebu vody a energie.

Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW70K5210WW

  • Výkonné a šetrné pranie s penou Eco Bubble
  • Úsporný spotrebič (A+++)
  • Intuitívne ovládanie
  • Kapacita 7 kg bielizne
  • Inteligentný systém Smart Check
  • 14 pracích programov
  • Špeciálny invertorový motor s dlhou životnosťou
  • Dômyselný dizajn AddWash umožní pridávať bielizeň aj počas prania
  • Technológia Bubble Soak na zaschnuté a usadené nečistoty

Práčka Samsung WW70K5210WW

Práčka Samsung WW70K5210WW patrí do energetickej veľmi úspornej triedy A+++, ktorá vám zaručuje podstatnú úsporu energie. Kapacita bubna je pre 7 kg špinavej bielizne. Veľkou prednosťou práčky je skutočnosť, že nech už budete prať v teplej alebo studenej vode, vždy dosiahnete skvelé výsledky pomocou riešení Eco Bubble. To premení použitý prací prostriedok v aktívnu penu, ktorá ľahko prenikne do textílií a odstráni odolné nečistoty. 
Zaschnuté a usadené nečistoty potom nemajú šancu s technológiou Bubble Soak. Určite oceníte aj možnosť dodatočného vloženia zabudnutej bielizne aj počas prania. Vďaka dvierkam AddWash je to úplne bezpečné. 

Smart Check chytro vyrieši problémy

Práčka Samsung WW70K5210WW je vybavená inteligentným systémom automatickej diagnózy práčky. Možné problémy so správnou funkciou sú tak mapované hneď od ich počiatku. Tento moderný systém Smart Check zasiela informácie do prehľadnej aplikácie na vašom smartfóne. 


Kľúčové vlastnosti sušičky DV90M5200QW

  • Kondenzačná sušička s technológiou tepelného čerpadla
  • Nízke prevádzkové náklady (A+++)
  • Sušiaca kapacita bielizne až 9 kg
  • Mnoho praktických programov
  • Vybavená tepelným čerpadlom
  • Indikátor vody v nádobke
  • Prehľadný LED displej
  • Automatický Smart Check monitorovací systém

Moderný systém OptimalDry™

Medzi najväčšie inovácie sušičky DV90M5200QW určite patrí využitie špeciálneho motora, ktorý je dokonale tichý a mimoriadne spoľahlivý a ďalej potom Crystal Gloss dvierka. Zaiste oceníte tiež OptimalDry™ System, ktorý je inteligentný sušiaci systém s detekciou zostatkovej vlhkosti, teploty a čistoty tepelného výmenníka. Výrobok sa môže pýšiť hodnotením energetickej účinnosti A+++. Usušte svoju bielizeň rýchlo, kvalitne a s čo najmenšou spotrebou energie. Smart Check monitorovací systém slúži na odhaľovanie chýb a prostredníctvom smartfónovej aplikácie vám ponúkne jednoduché riešenie problémov.

Senzorové sušenie pre dokonalý výsledok

Zachovajte vždy optimálny výkon svojej sušičky DV90M5200QW. Vylepšený dvojvrstvový sieťový filter vám to jednoducho umožní. Vďaka jeho použitiu vo svojej sušičke dokonca nebudete potrebovať čistiaci filter pre tepelný výmenník. A navyše vás v prípade potreby filter a výmenník vyčistiť upozornia dva praktické alarmy. Dôverujte inteligentným senzorom OptimalDry vo vašej sušičke. Sofistikovaný systém ich využíva na to, aby rozpoznal čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. A samozrejme dbá aj na to, aby ochránila látku vášho oblečenia.

Programy sušičky DV90M5200QW

  • Studený vzduch
  • Suché na žehlenie
  • Časové sušenie
  • Uteráky
  • Teplý vzduch
  • Vlna

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze pračku ovládat přes aplikaci? Děkuji.

Dobrý deň, otvárajú sa dvierka tohto modelu do prava či do ľava? Dispozícia kuchyne nám umožňuje len taký set práčka a sušička, kde sa dviera otvárajú do prava. Ďakujem za odpoveď, J.

Dobr den, prosím o radu zda jde tento mezikus https://www.alza.cz/samsung-spojovaci-sada-skk-dd-d5023082.htm?o=2 použít i pro tuto sestavu. Popřípadě jaký mám zakoupit. Předem děkuji za radu.

Lze dát na pračku sušičku nebo nelze? Děkuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70K5210WW AddWash + SAMSUNG DV90M5200QW.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií