PET AlzaBoxy Q1

SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE
Set práčka a sušička - práčka: energetická trieda A+++, hmotnosť náplne 7 kg, ročná spotreba energie 122 kWh/annum, trieda účinnosti odstreďovania B, hlučnosť 50 dB, Aqua stop, displej, invertorový motor a odložený štart, sušička: energetická trieda A+++, ročná spotreba energie 194 kWh/annum, hmotnosť náplne 9kg, hlučnosť 65 dB, dĺžka cyklu 188 min
Kód:  SAMSET04 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE Predaj skončil

SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE

Využite našu výhodnú ponuku a vybavte vašu domácnosť modernými spotrebičmi od spoločnosti Samsung. V tomto prípade ide o praktickú súpravu práčky WW70M649OBW/ZE a sušičky DV90N62632W/ZE. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, novodobými technológiami, účinnosťou a energetickou nenáročnosťou. Oba spotrebiče patria do energetickej triedy A+++ a počas prevádzkovania vďaka tomu ušetríte nemalé finančné výdavky. Určite vás poteší jednoduché a intuitívne ovládanie práčky a sušičky SAMSUNG. Práčka je vďaka invertorovému motoru veľmi tichá. Na motor je 10-ročná záruka. Veľkou prednosťou práčky je aj technológia, ktorá reaguje na množstvo náplne, čím práčka dosahuje nižšiu spotrebu vody a energie.

Kľúčové vlastnosti práčky Samsung WW70M649OBW/ZE

  • Cenovo dostupná práčka v energetickej triede A+++
  • Funkcia AddWash umožňuje pridať bielizeň aj po spustení pracieho cyklu
  • Parné čistenie Hygiene Steam na odstránenie silného znečistenia a 99,9 % baktérií
  • Digitálny invertorový motor s 10-ročnou zárukou
  • Funkcia Eco Drum Clean+ (čistenie práčky)
  • Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa
  • Zásuvka StayClean Drawer vie opláchnuť zvyšky pracieho prášku
  • Na silne zašpinenú bielizeň je pripravený program BubbleSoak
  • Technológia EcoBubble sa stará o šetrné a úsporné pranie
  • Praktická aplikácia Samsung Q-rator pre možnosť načasovania prania na diaľku

Práčka Samsung WW70M649OBW/ZE vám ušetrí veľa peňazí

Skvele vybavená práčka Samsung WW70M649OBW/ZE sa efektívne postará o vašu bielizeň a navyše bude šetrná aj k vašej peňaženke. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+++ a počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje približne 122 kWh elektrickej energie a 7 400 litrov vody. Veľký bubon pojme až 7 kg bielizne, takže práčka Samsung WW70M649OBW/ZE nájde využitie aj v početnejších rodinách. Navyše bubon disponuje jedinečnou konštrukciou, nesúcou označenie Q-Drum. Tá využíva nezávislú rotáciu samotného bubna a jeho zadnej steny, čím sa pri praní vytvára ďaleko účinnejšie prúdenie vody a pohyb bielizne. Vďaka tomu bude vaše oblečenie vyprané rýchlo, účinne – a navyše naozaj šetrne. Digitálny invertorový motor sa postará o maximálne spoľahlivý a tichý chod. Keramické výhrevné teleso s dvojitou povrchovou úpravou znižuje usadzovanie vodného kameňa a tým predlžuje životnosť práčky

Pridajte bielizeň počas prania vďaka AddWash

Práčka Samsung WW70M649OBW/ZE disponuje možnosťou pridávania zabudnutej bielizne počas prania. Vďaka tomuto riešeniu pridáte do práčky nielen oblečenie, ale napríklad aj viac pracieho prostriedku, alebo aviváže. Jednoducho, rýchlo a ľahko. Skvelé, že? Nesmieme však zabudnúť spomenúť, že práčka je vybavená technológiou Eco Bubble, ktorá zaručí vysoko účinné pranie, a to aj v studenej vode (15 °C), vďaka čomu ušetríte až 70 % energie. Moderným spotrebičom sa práčka Samsung stáva aj vďaka možnosti prepojenia vášho inteligentného telefónu s práčkou. Aplikácia Samsung Q-rator prehľadne poskytne možnosť načasovať pranie na diaľku, odporučí optimálne nastavenie pracieho cyklu podľa vybraného oblečenia a svedomito nahlási akékoľvek poruchy, či problémy a pomôže s ich odstránením.


Kľúčové vlastnosti sušičky Samsung DV90N62632W/ZE

  • Sušička s energetickou účinnosťou A+++
  • Určená na 9 kg bielizne
  • Inteligentné senzory OptimalDry
  • Praktický filter 2 v 1
  • Technológia AirWash využíva horúci vzduch na to, aby látku zbavil baktérií aj zápachu
  • Možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu

Vždy perfektne vysušené so sušičkou Samsung DV90N62632W/ZE

Sušička DV90N62632W/ZE od spoločnosti Samsung je moderná vo všetkých ohľadoch a tak vás neprekvapí možnosť spustiť program sušenia bielizne pomocou vášho mobilného telefónu. Všetko vďaka tomu vyriešite ľahko, rýchlo a navyše veľmi komfortne. Dômyselné, že? Pripravené je však toho pre vás oveľa viac. Inteligentné senzory s funkciou OptimalDry rozpoznajú čistotu, teplotu a zostatkovú vlhkosť tepelného výmenníka. V reálnom čase potom toto riešenie upravuje dobu sušenia tak, aby sušička dosiahla tie najlepšie výsledky za čo najkratší čas a pri čo najnižšej spotrebe. Určite oceníte aj fakt, že sušička Samsung DV90N62632W/ZE disponuje dvojvrstvovým sieťovým filtrom, ktorý úplne nahradzuje čistiaci filter pre tepelný výmenník. 


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
194 kWh/annum Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, projdu v paneláku futrama 60cm ? :( A prosim jaky mam vzit mezikus? Kdyz chci mit sušičku nad pračkou? Děkuji

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW70M649OBW/ZE + SAMSUNG DV90N62632W/ZE.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií