AlzaBoxy Q1 Aplikace

SAMSUNG WW80J5545MW

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80J5545MW
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/B, 1400 ot./min., náplň 8 kg, 14 programov, 8 špeciálnych funkcií, funkcia rýchle pranie 15', funkcia BubbleSoak, technológia EcoBubble, odložený koniec, displej, ovládací panel v českom a slovenskom jazyku, 85 x 60 x 55 cm
Kód:  SAWM002 Produktové číslo:  WW80J5545MW/ZE Stránky výrobcu
SAMSUNG WW80J5545MW Predaj skončil

SAMSUNG WW80J5545MW

Výkonné a šetrné pranie

Ušetrite na spotrebe energie a zároveň si doprajte pranie špičkovej kvality. To všetko vám zabezpečí dômyselné riešenie Eco Bubble™. Táto praktická technológia premieňa prací prostriedok na aktívnu penu. Tá následne preniká do tkaniny, z ktorej odstraňuje nečistoty. Celé to prebehne rýchlo, účinne, bezpečne a šetrne.

* Testované v súlade s normou IEC 60456-2010 / 4 kg bielizne / Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) vs. bavlna, 40 °C bez technológie Eco Bubble (WF0702WKU). Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.


Dajte zbohom škvrnám

Nedajte najmenšiu šancu žiadnej nečistote. Stačí jediné jednoduché stlačenie tlačidla a šikovná technológia Bubble Soak vám umožní odstrániť celé spektrum aj tých najodolnejších škvŕn. Silná aktívna pena, v ktorej je oblečenie následne vyplákané, zaistí dokonalé uvoľnenie a skutočne účinné odstránenie rezistentných škvŕn. 

* Testované v súlade s 5. vydaním normy IEC 60456 / 8 kg bielizne / Bubble Soak Wash (WF80F5E5U4) v porovnaní s programom bavlna 40 °C / 60 °C, syntetika 60 °C a denim 40 °C bez technológie Bubble Soak (WF0702WKU).


Praktické vypláchnutie zásuvky na deregent

Už si nemusíte robiť starosti v prípade, že sa do bubnu dostane prací prášok. Jednoduchšie vypláchnutie zásuvky na detergent zabezpečuje špeciálna technológia StayClean Drawer™, ktorá sa spustí vždy, keď sa v bubne ocitne prací prostriedok. Ten sa opäť použije pri praní, nakoľko sa nezachytí na stenách zásuvky.


Rýchle riešenie problémov

Vyvarujte sa poplatkom za servisné služby a predíďte akýmkoľvek závadám a problémom s chodom práčky. Pomôže vám s tým systém Smart Check, ktorý sleduje chyby a automaticky diagnostikuje problémy, na ktoré vám prostredníctvom smartfón aplikácie následne ponúkne aj potrebné riešenie. 

 * K dispozícii pre zariadenia iPhone a zariadenia so systémom Android. 

** V niektorých prípadoch je návšteva servisného technika nutná a môžu byť účtované ďalšie náklady na opravu. 

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80J5545MW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80J5545MW.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií