Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

SAMSUNG WW80R421HFW/LE

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80R421HFW/LE
5 3 hodnotení
Parná práčka spredu plnená, energetická trieda A+++, biela farba, hlavné funkcie: parný program a detská poistka, odhadovaná ročná spotreba vody 8700 l, kapacita bielizne 8kg, odhadovaná ročná spotreba energie 157 kWh/annum, rozmery: 60×85×45 cm (Š×V×H), hmotnosť 55kg
Kód:  SAWM022 Produktové číslo:  WW80R421HFW/LE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAMSUNG WW80R421HFW/LE

Práčka plnená spredu Samsung WW80R421HFW/LE je špičkové riešenie na vaše pravidelné pranie. Účinné vyčistenie vašej bielizne zabezpečí funkcia aktívnych bublín, aktívnej peny a pary, ktorá odstráni 99,9 % baktérií a alergénov. O veľmi tichý a napriek tomu výkonný chod sa postará invertorový motor. Šírka tohoto zariadenia je 60 cm a štíhla hĺbka 45 cm zaraďuje tento spotrebič do kategórie úzkych práčok. Parná práčka Samsung WW80R421HFW/LE patrí do úspornej energetickej kategórie A+++. Vnútorný priestor práčky je určený na 8 kg bielizne. Najvyššie otáčky pri odstreďovaní dosiahnu 1 200 otáčok za minútu, hlučnosť počas prania neprekračuje 57 dB. Parná práčka s predným plnením navyše disponuje systémom detskej poistky, ktorý rozhodne oceníte, ak máte doma zvedavé deti.


Kľúčové vlastnosti parnej práčky Samsung WW80R421HFW/LE

  • Parná práčka s úzkym dizajnom s predným plnením v bielom vyhotovení
  • Bubon disponuje kapacitou na 8 kg bielizne
  • Práčka Samsung dovedie vyvinúť až 1 200 otáčok za minútu a pritom hlučnosť prania neprekročí 57 dB
  • Invertorový motor pre tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku práčky Samsung WW80R421HFW/LE
  • Efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín Eco Bubble™
  • Pri použití cyklu Steam, teda pary, dosiahnete hygienickú čistotu vášho oblečenia
  • Funkcia aktívnej peny Bubble Soak sa postará aj o tie najodolnejšie škvrny bez nutnosti predpierania
  • Funkcia StayClean Drawyer zabráni usadzovaniu zvyškov pracieho prostriedku v zásobníku
  • Super Rinse+ zvýši efektivitu plákania a teda odstráni všetky zvyšky mydla z vášho oblečenia
  • Hygienicky čistý bubon a vnútro práčky Samsung WW80R421HFW/LE zaručí funkcia Eco Drum Clean+
  • Systém Smart Check diagnostikuje problémy v ranom štádiu a pomocou aplikácie v smartfóne vám navrhne riešenie bez nutnosti asistencie technika
  • Parná práčka Samsung má vo výbave špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ pýšiace sa veľmi dlhou životnosťou
  • Prepäťová ochrana proti poškodeniu spotrebiča pri výpadku prúdu
  • Zariadenie patrí do energetickej kategórie A+++, spotreba energie 157 kWh za rok a ročná spotreba vody je odhadovaná na 8 700 l
  • Kompaktné rozmery práčky Samsung WW80R421HFW/LE sú: 60 × 85 × 45 cm


Ešte efektívnejšie pranie s technológiou aktívnych bublín

Parná práčka Samsung WW80R421HFW/LE ušetrí vaše náklady a zároveň ochráni farbu aj textúru vášho oblečenia. S efektívnou technológiou Eco Bubble™ sa totiž prací prostriedok zmení na aktívnu penu, ktorá do bielizne prenikne rýchlejšie a účinnejšie ju zbaví nečistôt. To platí aj pre pranie v studenej vode (15 °C). Vďaka Eco Bubble™ očakávajte silný a predsa šetrný čistiaci výkon, ktorý spotrebuje menej energie. Technológia bola na účinnosť testovaná podľa normy IEC 60456-2010 a spoločnosťou Springboard Engineering s využitím testovacej látky EMPA, ktorá laboratórne porovnáva účinky normálnych pracích prostriedkov a technológiu týchto aktívnych bublín.


Žiadne usadeniny po pracom prostriedku

Únavnému čisteniu zásobníka na prací prostriedok už môžete dať zbohom. S funkciou StayClean Drawer a špeciálne navrhnutým preplachovacím systémom parnej práčky Samsung WW80R421HFW/LE sa už nestane, že by v zásobníku zostávali zvyšky pracieho prostriedku. Vaša parná práčka si tak zachová stále hygienicky čistý vzhľad bez usadenín od mydla.


Dôkladná čistota vďaka pare

Svoje oblečenie už nebudete musieť predpierať – aj o to sa spredu plnená práčka Samsung WW80R421HFW/LE postará. Prostredníctvom cyklu Steam, teda pary, dosiahnete u bielizne celkovú hygienickú čistotu a ešte lepšiu kvalitu prania. Funguje to tak, že vaše oblečenie prestúpi para, ktorá je vypúšťaná zo spodnej časti bubna a okrem viditeľných nečistôt zbavuje bielizeň aj 99,9 % baktérií a tiež deaktivuje alergény. Aj táto technológia bola testovaná a to skúškami Intertek.

Vysoký výkon a napriek tomu nízka hlučnosť práčky Samsung WW80R421HFW/LE

Parná práčka Samsung WW80R421HFW/LE dostala do výbavy digitálny invertorový motor, ktorý sa môže pýšiť vyššou energetickou účinnosťou, dlhodobým výkonom a k tomu aj nižšou hlučnosťou. Motor pracuje na princípe silných magnetov, ktoré zaručujú tichšiu a napriek tomu výkonnejšiu prevádzku. Zároveň spotrebováva, oproti iným bežným motorom, oveľa menej energie a je zaručená jeho dlhá životnosť. Tú dozaista potvrdí aj desaťročná záruka. Invertorový motor práčky Samsung WW80R421HFW/LE má certifikát o životnosti 23 rokov vydaný testovacou a certifikačnou asociáciou Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE).

Oblečenie bez zvyškov pracieho prostriedku

Parná práčka s predným plnením Samsung WW80R421HFW/LE využíva efektívnu funkciu Super Rinse+, ktorá účinne zvyšuje kvalitu plákania. Používa totiž extra dávku vody spoločne s výkonným odstreďovaním, takže vaša bielizeň je dokonale zbavená akýchkoľvek zvyškov pracieho prostriedku. Túto vlastnosť práčky Samsung WW80R421HFW/LE určite ocenia nielen ľudia s citlivejšou pokožkou.

Vnútro práčky vždy perfektne čisté

Útroby vašej práčky budú neustále hygienicky čisté vďaka funkcii Eco Drum Clean+. Tá sa postará o všetky nečistoty, ktoré sa držia v bubne zariadenia a zlikviduje aj baktérie spôsobujúce zápach. Systém funguje pomocou namáčania, pulzovania a rýchlych otáčok parnej práčky Samsung WW80R421HFW/LE, bez nutnosti použitia drahých, či škodlivých chemikálií. A navyše, keď nastane chvíľa, keď už bude potrebné práčku vyčistiť, parná práčka Samsung WW80R421HFW/LE vás na to sama upozorní.

Efektívne vyčistenie odolných škvŕn s aktívnou penou

Kto sa už niekedy nezdesil nad zničeným kúskom oblečenia po poliatí vínom, so stopami po mejkape, či škvrnami od trávy? S práčkou Samsung WW80R421HFW/LE už svojmu tričku, alebo nohaviciam nebudete musieť dávať zbohom, pretože funkcia Bubble Soak sa postará aj o toto odolné znečistenie. Ak túto funkciu u parnej práčky Samsung využijete, vaša bielizeň sa namočí do aktívnej peny, ktorá uvoľní aj zdanlivo nevyčistiteľné škvrny a uľahčí ich odstránenie. Funkcia Bubble Soak bola u práčky Samsung WW80R421HFW/LE testovaná podľa 5. vydania normy IEC 60456.


Riešenie problémov jednoducho z pohodlia domova

So systémom automatického monitorovanie chýb Smart Check sa nebudete musieť obávať zbytočných nákladov a problémov vzniknutých pri poruchách na spotrebiči. Smart Check zavčasu rozpozná a diagnostikuje vzniknuté chyby a odporučí vám, pomocou aplikácie vo vašom smartfóne s operačným systémom iOS či Android, ideálne a zároveň to najjednoduchšie riešenie. Nebudete tak musieť strácať čas a nervy s nákladným hľadaním servisného technika.

Dlhá životnosť výhrevného telesa a teda aj celej parnej práčky Samsung

Špeciálne keramické výhrevné teleso Ceramic Heater+ parnej práčky Samsung WW80R421HFW/LE vám zaručí, že dlhý čas nebudete musieť investovať do žiadnej novej práčky. Teleso svojou patentovanou antiadhéznou povrchovou úpravou a mikroštruktúrou zabráni vzniku vodného kameňa a zároveň si zachová vysokú tepelnú vodivosť. Životnosť vykurovacieho telesa a teda celkovo aj práčky Samsung WW80R421HFW/LE je unikátne dlhá a zachováva oveľa dlhšiu dobu aj vysoký výkon.

Prepäťová ochrana parnej práčky Samsung WW80R421HFW/LE

Vaša parná práčka Samsung WW80R421HFW/LE je chránená aj v prípade výpadku prúdu. V takejto situácii zasiahne funkcia Volt Control, ktorá práčku ochráni pred možným poškodením vzniknutým v dôsledku nestabilného napätia elektriny. Ak funkcia zaznamená nezvyčajne zvýšenú úroveň napätia, napájanie práčky Samsung WW80R421HFW/LE sa automaticky vypne. Už len tento bezpečnostný systém účinne prispieva k prevencii porúch spotrebiča.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
55 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
55 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,3 m (1,3 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
14 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
45 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky úzke parné práčky
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrú deň, prosím Vás má táto práčka funkciu vyvažovania prádla, teda reguluje podľa hmotnosti dĺžku pracieho cyklu? Ďakujem.

Je tento model prosím vybaven Aqua stop systém díky

Dobrý den, zvažuji koupi parní pračky Samsung a měla bych několik dotazů. V prvé řadě by mě zajímalo, jak je to se servisní dostupností ve východních Čechách. Dále pak, zda je poskytována záruka 10ti let u všech typů praček s invertotovým motorem, a v poslední řadě by mě zajímalo, jaká je délka pracích cyklů, především u bavlny a páry a pokud se pohybuje kolem 3 hodin, zda je možné si navolit cyklus kratší. Děkuji předem za reakci. ZH

Dobrý večer, Je možnost u této pračky otevírání dveří na pravou stranu? U jakých slim praček jsou panty otevírání dveří na pravé straně? Děkuji za odpověď

Dobry den, ma tato pracka privo pre teplu a studenu vodu? V prirucke pise ze su aj take verzie. Dakujem

Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW80R421HFW/LE
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80R421HFW/LE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80R421HFW/LE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií