Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

SAMSUNG WW80T534DAW/S7

Zobraziť katalóg
SAMSUNG WW80T534DAW/S7 + 20 rokov záruka na motor
4,8 15 hodnotení
Parná práčka - s predným plnením, energetická trieda B, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 8 kg, váž. spotreba energie 55 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 48 l, parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, automatické dávkovanie, ovládanie mobilom, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, Eco Bubble, 1400 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 60 × 85 × 55 cm (Š×V×H)
Kód:  SAWM034 Produktové číslo:  WW80T534DAW/S7 Informačný list Stránky výrobcu

SAMSUNG WW80T534DAW/S7

Aktívne bubliny pre čistejšiu bielizeň

Rýchly životný štýl potrebuje rýchle a efektívne pranie. S inovatívnou práčkou Samsung WW80T534DAW/S7 a jej technológiou Eco Bubble bude vaše oblečenie dokonale čisté a voňavé aj pri nízkych teplotách. Dômyselná technológia totiž mení prací prostriedok na aktívnu penu, ktorá dôsledne preniká do vlákien textílie, aby odstránila všetky škvrny a nečistoty. Navyše vďaka kratšiemu režimu šetríte nielen výdavky za energie, ale aj životné prostredie.

Smart pranie pre smart domácnosť

Pomocou ultramodernej umelej inteligencie bude pranie v práčke Samsung WW80T534DAW/S7 hračka. Zabudnite na zdĺhavé nastavovanie programov a režimov. Inteligentné ovládanie AI Control sa veľmi rýchlo naučí vaše návyky a upravuje podľa nich ideálne parametre a vhodné cykly prania. Pokročilé riešenie SmartThings vám potom ponúkne aj jednoduché riešenie problémov, informácie ohľadom cyklov, či tipy a triky pre ešte lepšie pranie.

Perte s práčkou Samsung WW80T534DAW/S7 úsporne, ekologicky a účinne

Dopĺňanie nádržky na aviváž a prášok pred každým praním? U práčky s predným plnením Samsung WW80T534DAW/S7 je to minulosť. Využite sofistikovanú technológiu Auto Dispense, ktorá funguje ako dokonale vyvážený dávkovač ideálneho množstva pracieho prostriedku pre jednotlivé várky bielizne. Zásobník práčky Samsung WW80T534DAW/S7 pojme až mesačnú dávku pracieho prostriedku, takže nádržku nemusíte zakaždým dopĺňať.

Antibakteriálne pranie v horúcej pare

Svet je plný alergénov, vírusov a baktérií, ktoré sa môžu zachytiť aj na našom oblečení. Moderná práčka Samsung WW80T534DAW/S7 myslí aj na dôkladnú dezinfekciu. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu prania tým, že priamo z bubna vypúšťa horúcu paru, ktorá následne preniká do oblečenia. Dokáže takto odstrániť až 99,9 % baktérií a alergénov.

Tichá práčka plnená spredu s 20-ročnou zárukou

Na práčku Samsung WW80T534DAW/S7 sa môžete spoľahnúť. Je vybavená technológiou digitálneho invertora, ktorý využíva silné magnety, aby ponúkol tichý, ale zároveň výkonný chod spotrebiča. Práčka s predným plnením Samsung WW80T534DAW/S7 sa vyznačuje aj nízkou spotrebou energie, dlhou životnosťou a navyše k nej dostanete až 20-ročnú záruku.

Ani najvytrvalejšie škvrny nemajú šancu

Make up, tráva, víno, alebo krv sú silným súperom každej práčky. Funkcia Bubble Soak je však pripravená aj na tie najextrémnejšie prípady. Jej tajomstvo spočíva v dôkladnom namáčaní v aktívnych bublinách, ktoré intenzívne uvoľňujú nečistoty, aby ste z práčky Samsung WW80T534DAW/S7 vždy vybrali voňavú a čistú bielizeň.

  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
67 kg Hotovo!
Pripojenie
WiFi Hotovo!
Energetická trieda
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
67 kg Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie
WiFi Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
22 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
55 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Automatické dávkovanie, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Vážená spotreba energie
55 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
8 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
218 min (3,63 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
A Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
48 l Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky smart parné práčky
» Všetky smart práčky s predným plnením
» Všetky štandardné parné práčky – hĺbka nad 50 cm
» Všetky parné práčky spredu plnené
» Všetky inteligentné práčky
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, podporuje produkt technologii Aqua Stop. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, na obrázku má pračka otvírání dvířek zprava doleva. Je možné změnit otvírání zleva doprava?

Dobrý den, chtěli bychom pračku pod linku, kde je přesně 82.5 místa na výšku. Dá se z pračky sundat vrchní deska případně snížit výšku někde dole o oněch 2.5cm? Děkuji

Dobry den, prestal mi na pracke fungovat displej, nie je na nom vidiet nazvy pracich cyklov a volitelne funkcie. Co s tym? Dakujem.

Dobry den, prestal mi na pracke fungovat displej, nie je na nom vidiet nazvy pracich cyklov a volitelne funkcie. Co s tym? Dakujem.

Dobry den, prestal mi na pracke fungovat displej, nie je na nom vidiet nazvy pracich cyklov a volitelne funkcie. Co s tym? Dakujem.

Dobrý den prosím o sdělení nejvyšších pracích teplot nad 60 C a u kterých programů. Typ WW80T

Dobry den,jde na tuto pracku dat i susisku jine znacky? Konkretne Beko DPY 8506 GXB1. pripadne poprosim o doporuceni jaky mezikus koupit. Predem dekuji

Prosím, jak zpětně nastavit jazyk, když se to při prvním spuštění nepovedlo? Děkuji

Dobry den, jak sprovoznim bubble soak? Hlasi to stale, ze neni podporovano a pritom tu funkci ma. Kvuli to mu jsem kupovala. Dekuji

123
Diskusia a poradňa k SAMSUNG WW80T534DAW/S7
Príslušenstvo pre SAMSUNG WW80T534DAW/S7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG WW80T534DAW/S7.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií