Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Sandberg 441-07

Zobraziť katalóg
Sandberg 441-07
Nabíjací stojan – výkon 10W, Qi, hliníkový stojan je súčasťou balenia
Kód:  SNBG020c2 Produktové číslo:  441-07 Stránky výrobcu

Sandberg 441-07

Dajte zbohom káblom! Kúpte si tento bezdrôtový hliníkový stojanček značky Sandberg. Tenký nabíjací stojan je vyrobený z odolných a kvalitných materiálov. Sandberg 441-07 je určený pre mobilné telefóny podporujúce bezdrôtové nabíjanie s podporou technológie Qi. Telefón môžete pri nabíjaní naďalej používať, vďaka ideálnemu sklonu stojančeka je plne prístupný. Stačí postaviť telefón do stojanu a bezdrôtové nabíjanie sa automaticky spustí. Vďaka dvojcievkovej technológii je zaistený režim super rýchleho nabíjania. Vstavaný ventilátor priebežne ochladzuje nabíjačku aj telefón na teplotu ideálnu pre tento režim.

Kľúčové vlastnosti nabíjacieho stojančeka Sandberg 441-07, 10 W

  • Stojanček Sandberg podporuje bezdrôtové nabíjanie
  • 10 W výstup zaručí rýchle bezdrôtové nabitie
  • Technológia štandardu Qi a APM čip
  • Určená pre mobilné telefóny podporujúce bezdrôtové nabíjanie s podporou technológie Qi
  • Dvojcievková technológia
  • Vstavaný ventilátor
  • Vyrobený z odolných a kvalitných materiálov
  • Originálny a štýlový dizajn

APM čip

Auto Power Management čip automaticky vyrovnáva správny nabíjací prúd. Súčasťou je tiež ochrana proti prebitiu batérie mobilného zariadenia a teplotná kontrola, ktorá zas bráni voči prehriatiu.

Technológia Qi

Qi je štandard pre bezdrôtové nabíjanie pomocou elektrickej indukcie. Qi sa skladá z napájacej podložky az kompatibilného zariadenia, u ktorého je možné indukčne prenášať elektrickú energiu. Jedná sa o veľmi šikovné riešenie nabíjania chytrých zariadení. Po nabití prístroja potom technológie Qi sama spozná, že je prístroj už nabitý a zníži tak svoj výkon na minimum, aby ušetril elektrickú energiu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí imadaptér?

Diskusia a poradňa k Sandberg 441-07
Príslušenstvo pre Sandberg 441-07
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sandberg 441-07. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ladeständer Sandberg 441-07. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ladeständer Sandberg 441-07. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sandberg 441-07.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií