Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený

Zobraziť katalóg
SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený
4,5 30 hodnotení
MP3 prehrávač - slot pre pamäťovú kartu, MP3/WMA/OGG/FLAC/AAC DRM-free, FM tuner, LCD displej, napájanie z USB, výdrž batérie až 25 hodín
Kód:  JV015c Produktové číslo:  SDMX24-004G-G46R
SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený Predaj skončil

SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený

Počúvajte muziku, audioknihy a rádiové vysielanie štýlovo a kdekoľvek. MP3 prehrávač SANDISK Sansa Clip Sports sa predstavuje ako zariadenie pre všetkých vyznávačov moderného a aktívneho životného štýlu. Stačí si prehrávač priponúťt na oblečenie a vyraziť za športom či zábavou. Dostatočne veľký LED displej prehľadne znázorňuje dôležité ukazovatele o prehrávaní alebo o výdrži batérie.

Vo výbave SANDISK Sansa Clip Sports nechýba ani FM tuner a prehľadná knižnica pre všetky vaše uložené multimédiá. Tie možno skladovať na dostatočne veľkej 4 GB internej pamäte. Tú je však možné ďalej rozšíriť prostredníctvom pamäťových kariet. Nemusíte sa tiež obávať, že si svoju obľúbenú pesničku v prehrávači nepustíte - prístroj podporuje celý rad formátov - MP3, WMA alebo FLAC. Na jedno nabitie vydrží až 25 hodín a disponuje rozšíreným microUSB 2.0 rozhraním, určeným pre nabíjanie aj prenos súborov.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
MP3 prehrávač

Kapacita:
4 GB

Podporované formáty:
MP3, WMA, AAC, OGG Vorbis, WAV, FLAC, Audible

Displej:
1,44" TFT (128x128 pixelov) LCD

Ďalšie funkcie:
FM tuner
microUSB rozhranie
slot pre pamäťovú kartu

Výdrž batérie:
25 hodín

Farebné prevedenie:
červené

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zakupila som si MP3 prehravac Sandisk Sansa clip zip. Vyskytol sa mi problem, ked sa nemozem dostat na hlavne menu zo ziadnym z tlacidiel. Nepomohol ani reset. Jedinu volbu, ktoru vidim je HUDBA. Standardne som mohla z volby HUBDA ist tlacidlom "spat" na hlavne menu. Teraz po tlaceni tlacidla "spat" mi stale ostava na displeji HUDBA. V ramci HUDBY sa prepinat mozem. Tato chyba nastala pravdepodobne v momente, ako som v nastaveniach zvolila volbu "slucka". Hladala som moznost, ako nastavit opakovanie jednej skladby. Myslim, ze nasledne po potvrdeni "slucky" nastal tento problem. Poprosim Vas o radu, ako sa mozem vratit do menu NASTAVENIA a kde v menu NASTAVENIA mozem nastavit opakovanie jednej skladby. Dakujem Vam velmi pekne za radu. S pozdravom Miriam

Dobrý den, má vestavěný reproduktor?

Snese i 64GB pamětovku?

Diskusia a poradňa k SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený
Príslušenstvo pre SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SanDisk Sansa Clip Sports 4GB červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 4GB rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SanDisk Sansa Clip Sports 4GB rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SanDisk Sansa Clip Sport 4 GB piros.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií