AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sanitas SBM 03

Zobraziť katalóg
Sanitas SBM 03
4,6 8 hodnotení
Tlakomer pre zápästie, automatická predvoľba tlaku, manžeta pre obvod zápästia 14 - 19.5cm, veľký LCD displej, batéria AAA (súčasťou balenia)
Kód:  BEU060f5 Produktové číslo:  SAN-SBM03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sanitas SBM 03

Prehľad o aktuálnom zdravotnom stave môžete mať behom pár chvíľ. Stačí si nasadiť na zápästie tento plne automatický merač krvného tlaku a pulzu. Prístroj má rýchle meranie, a tak sa vám za pár okamihov objaví hodnota na dobre čitateľnom, veľkom displeji. Prístroj zaznamenáva 60 posledných meraní, vďaka čomu môžete hodnoty porovnávať, prípadne pozorovať vývoj. Manžeta na zápästí má nastaviteľnú veľkosť, takže tlakomer môže používať každý člen rodiny. Až s meraním skončíte, tlakomer môžete uložiť do dodávaného púzdra.

Kľúčové vlastnosti

  • Plne automatické a rýchle meranie krvného tlaku (a pulzu) pre zápästie
  • Jednoduché porovnávanie predchádzajúcich hodnôt (pamäť pre 60 meraní)
  • Veľký, dobre čitateľný displej so všetkými údajmi
  • Nastaviteľná manžeta na zápästí (veľkosť obvodu 14 až 19,5 cm)
  • Praktické púzdro na skladovanie

Doplňujúce informácie:

Napájanie:
AAA batéria (súčasťou balenia)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, asi 4 roky mám tlakoměr Sanitas SAN-SBM03 a nyní se zdá, že měří špatně. Máte, prosím, kontakt na nějaký servis, kde bych si mohla nechat zkontrolovat přesnost měření, případně nechat přístroj opravit? Děkuji za zprávu, Markéta Lotterová

Diskusia a poradňa k Sanitas SBM 03
Príslušenstvo pre Sanitas SBM 03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sanitas SBM 03. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sanitas SBM 03. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sanitas SBM 03.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií