Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G
5 4 hodnotení
Grafická karta 8GB GDDR5 (8000MHz) (, 1411 MHz), PCI Express x16 3.0, 256Bit, DisplayPort, DVI a HDMI, obmedzenie predaja – 1ks/mesiac na zákazníka
Kód:  EL765h1 Produktové číslo:  11265-00-40G

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G Predaj skončil

SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G

Nový Radeon RX 580 stavia na úspešnom jadre Polaris 20 XLX, ktoré však dostalo niekoľko zaujímavých vylepšení. Tým hlavným sú navýšené taktovacia frekvencia a celkovo lepšie prevádzkové vlastnosti. Grafická karta SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition tak funguje až na frekvencii 1 450 MHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Modernizovaná architektúra AMD Polaris 20 XLX
  • Ideálna ako náhrada za staršie karty Radeon R300 alebo GeForce 900
  • Zvládne drvivú väčšinu hier v QHD (2 560 × 1 440) rozlíšenie
  • Robustný chladenie NITRO +
  • Limitovaná edícia s dvojicou výmenných LED ventilátorov
  • Plná podpora virtuálnej reality

Ponorte sa do sveta virtuálnej reality

Pôsobivé a pohlcujúce zážitky, ktoré prináša hit tohto roku, virtuálna realita (VR), boli doteraz výsadou drahých high-end kariet. AMD si s modelom Radeon RX 580 kladie za cieľ oboznámiť s touto technológiou čo najviac zákazníkov a vďaka priaznivej cenovke sa jej to môže podariť. So samotným GPU spolupracuje 8GB GDDR5 pamäť. Výpočtovou silou viac ako 5 TFlops sa môže tento kus rovnať čipom Pascal konkurenčné značky NVIDIA, ktoré sú ale dvojnásobne drahšie.

Plynulé hranie vo vysokom rozlíšení

Konektorová výbava za modernou architektúrou nijako nezaostáva. Vedľa modernizovaného portu HDMI 2.0b, zvládajícího 4K pri 60 snímkach za sekundu, nájdete na zadnej strane dva DisplayPort konektory vo verzii 1.4. Vylepšené rozhranie zvládne až 5K (5 120 × 2 880 pixelov) alebo 8K (7 680 × 4 320 pixelov) v 60 snímkach za sekundu. Nechýba podpora technológií Freesync pre hladký obraz a HDR pre skvelé farebné výsledky. Architektúra Polaris ďalej preberá na svoje plecia akceleráciu formátu H.265 až vo 4K rozlíšení a dokonca pri 60 snímkach za sekundu. 

Tichý a výkonný chladič NITRO +

SAPPHIRE opatril kartu presláveným chladičom NITRO +, ktorý účinne chladí celú kartu aj v extrémnom zaťažení.Skvelých hodnôt dosahuje len vďaka unikátnym technológiám a kvalitným súčiastkam. Aj napriek skvelý výkon dokáže byť grafika mimoriadne tichá s inteligentnou reguláciou otáčok ventilátorov Fan Control III. Nechýba funkcia Quick Connect pre rýchle vybratie dvojice ventilátorov alebo RGB LED podsvietenie NITRO Glow 2, ktoré dodá vašej zostave jedinečný vzhled.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
260 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!
Modelové označenie
RX 580 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!

Rozmery

Šírka
260 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!
Hĺbka
43 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
RX 580 Hotovo!
Počet stream procesorov
2 304× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
256-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 411 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
8 000 MHz (8 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
5 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX, Quad CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Dvojslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
250 W Hotovo!
Prídavné napájanie
1× 6-pin + 1× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
500 W Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Budú ešte tieto karty vôbec skladom?

Hello! I live in Ukraine, in the city of Kiev, and I have several questions about shopping in your store. 1. Can I deliver the ordered goods to Ukraine. 2. If delivery is possible, will the warranty for the goods be valid? 3. Help sort out the VAT refund, will it return to my card?

Nejsou a nebudou. Kdo nekoupil dřív, má smůlu a pokud by nebyl obchodník chamtivý, prodal by na osobu max. 2 kusy. Howgh.

Co je leší gtx 1070ti nebo toto??

Lze vůbec v této době sehnat grafickou kartu ? Jediná věc co mi chybí do sestavy (zbytek stojí na stole a čeká na GPU) :( nevyplatí se rovnou počkat na novou generaci ? Všude dostupnost neznámá u všech karet, celkem už mě to štve :(

Kedy bude tovar dostupn?. Dakujem

Dobrý deň chcel by som sa spýtať kedy bude tento produkt dostupný alebo ako by sa dal pred objednať ďakujem.

Pojde grafická karta pc express 3.0 aj na základnej doske ktorá ma pc express 2.0 ? Aké sú tam obmedzenia alebo rozdiel ?

Kedy bude tovar dostupny. potrebujem 20 kusov. Dakujem

Dobry den, chci se zeptat proc ma tato karta bez zateze prikon cca 32W a starsi verze 480ky mela prikon bez zateze pouze 7W? A vsude v recenzich pisou ze RX 580 ma nizsi spotrebu bez zateze, pri zapojeni dvou monitoru a pri prehravani youtobe videi kdyz to neni pravda!! V cem je tedy novy polaris vylepsen oproti rx 480??

12
Diskusia a poradňa k SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G
Príslušenstvo pre SAPPHIRE NITRO + Radeon RX 580 Limited Edition 8G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition 8G.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií