AD homeoffice AD homeoffice

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2

Zobraziť katalóg
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2
5 10 hodnotení
Grafická karta – 8GB HBM2 (1.9Gbps), AMD Radeon Vega XT (1373MHz), Boost clock 1580MHz, 4096 SP/64 CU, PCIe x16, 2048-bit, 2× HDMI, 2× DisplayPort, Back Plate
Kód:  EL793c54 Produktové číslo:  11275-03-40G Stránky výrobcu
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2 Predaj skončil

SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2


Vychutnajte si nekompromisný herný zážitok v podaní grafickej karty Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 64. Táto profesionálna herná grafika bez problémov zvládne v rozlíšení 4K a 60 fps herné pecky ako je napr. Wolfenstein II, Forza Motorsport 7, Battlefield 1, Call of Duty: World War II, Star Wars Battlefront 2 alebo Prey. S unikátnou funkciou Chill On dosiahne karta až o 13 % nižšie priemerné teploty, až o 31 % nižšiu spotrebu elektrickej energie a mimoriadne rýchle odozvy – až o 32 % rýchlejšie. Chill On vám v zlomku sekundy poskytne nekompromisný výkon.


Kľúčové vlastnosti grafickej karty SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2

  • Továrenské pretaktovanie – až o 7 % vyšší výkon
  • Funkcia Chill On – nižšia teplota, spotreba a lepšia odozva
  • AMD FreeSync s podporou Adaptive Sync pre DisplayPort 1.2a
  • Tri efektívne ventilátory v rôznych veľkostiach

Karta ocenená za svoj mimoriadny výkon

Tento model z limitovanej edície prináša to najlepšie z architektúry VEGA od spoločnosti AMD – špičkový výkon, pokročilé riešenie chladenia a v neposlednom rade aj veľmi zaujímavý dizajn. Vstúpte do sveta extrémnych hier vo vysokom rozlíšení na monitore s vysokou obnovovacou frekvenciou a tiež súpravami pre virtuálnu realitu. Grafická karta Sapphire Nitro+ Radeon RX Vega 64 prichádza už továrensky pretaktovaná, vďaka čomu dosahuje až o 7 % lepšie výsledky v porovnaní s referenčnými kartami.



S NITRO+ už žiadne „sekanie“

Dajte zbohom sekajúcemu obrazu a vychutnajte si plynulé hranie. Technológia AMD FreeSync bude bezproblémovo komunikovať s vašim monitorom ako nikdy predtým. Na rozdiel od konkurenčných technológií neexistuje žiadne vstupné oneskorenie ani iné prekážky. Je tiež plne kompatibilná s Adaptive Sync, novým štandardom pre DisplayPort 1.2a.



Parametre a špecifikácia

Šírka
310 mm Hotovo!
Výška
133 mm Hotovo!
Hĺbka
54 mm Hotovo!
Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!

Rozmery

Šírka
310 mm Hotovo!
Výška
133 mm Hotovo!
Hĺbka
54 mm Hotovo!

Čip

Výrobca čipu
AMD Radeon Hotovo!
Modelové označenie
Vega Hotovo!
Počet stream procesorov
4 096× Hotovo!
Výrobné technológie
14 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Hranie hier Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
HBM2 Hotovo!
Šírka zbernice
2 048-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 373 MHz Hotovo!
Frekvencia jadra (Boost clock)
1 580 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
945 MHz (0,95 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 3.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, HDMI Hotovo!
Počet výstupov
4 Hotovo!

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty
Radeon VR-Ready Premium Hotovo!
Podpora zapojenia viacerých kariet
Dual CrossFireX Hotovo!
Verzia DirectX
12 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Trojslotový Hotovo!
Počet ventilátorov
3 × Hotovo!

Spotreba

TDP
240 W Hotovo!
Prídavné napájanie
2× 8-pin Hotovo!
Odporúčaný výkon zdroja
750 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. zda je záruka pro podnikatele zkrácená nebo plná? (například jako dell xps, zdroje, jiné grafické karty...) Děkuji

ASUS ROG STRIX GAMING GeForce RTX2060 O6G nebo tuhle ? Která je podle vás lepší ?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na túto grafickú kartu lebo v parametroch píšete že ma spotrebu 240W ale na iných stránkach je písané že má 295W. Ale našiel som aj stránky kde je písané tiež 240W. Bol by som vďačný keby mi to niekto objasnil.

Dobrý deň, mam zaujem o tuto kartu no neviem ci by sa mi vosla do skrine a tiez ci by mi stacil zdroj...moja zostava: Intel Core i7-4790K MSI R9 290X Gaming 4G MSI Z97 GAMING 7 Crucial 16GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Ballistix Tactical Samsung 840 EVO 250GB WD Black 1TB GELID Solutions Tranquillo Corsair RM650 Fractal Design Define R4 Black Black Pearl

Hezký podvečer přeji, bylo mi řečeno, že seasonic S12II-620 620W tuhle grafiku zvládne, když přidám redukci molex/8pin. Je to pravda? Taktovat se nehodlam, pouze hrani v QHD. Děkuji za rychlou odpověď. Hodlám si ji pořídit pokud zdroj bude stačit.

Dobrý den, chtěl bych vědět, zda bude ve Vašem obchodě dostupná verze !!! Limited Edition !!!, protože pouze ta má napájení 3x8pin. Běžná verze má 2x8pin. Děkuji za odpověď, s pozdravem Jan Horák.

Dobrý den, jak moc má bzučet tahle karta v zátěži ?

Dobrý deň , v návode karty je zobrazený system fan control. Káble však neboli v príslušenstve, je možne ich u vas zakupiť, nevidím ich v ponuke. Ďakujem

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jak se zapíná podsvícení ventilátorů grafiky ?

Dobrý den, jake ma karta pozadavky na desku a napajeni. 2x6pin mi nefunguje. Treti 8pin jiz neni montovan.

12
Diskusia a poradňa k SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2
Ďalšie informácie

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G (RECENZIA A TESTY)

Ľúbivý bielo-čierno-oranžový dizajn a pod kapotou najvýkonnejší herný grafický čip spoločnosti NVIDIA. Tak to je presne grafická karta Gigabyte GTX 1080 Ti Gaming OC 11G, ktorú si dnes na Alza.sk testujeme.

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Tou najvýkonnejšou vzduchom chladenou grafickou kartou v ponuke spoločnosti MSI bude dnes dozaista MSI RTX 2080 Ti Gaming X TRIO. O tom, ako sa jej darilo v našich testoch na Alza.sk, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 (RECENZIA A TESTY)

Vega64 je v súčasnosti najvýkonnejší grafický čip spoločnosti AMD. Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega64 8G HBM2 je potom vybavená práve týmto najvýkonnejším čipom a my si dnes otestujeme, ako si s jeho uchladením poradila spoločnosť Sapphire.

Asus Strix GeForce RTX 2070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Zatiaľ najmenej výkonné, z rodiny nových Turing spoločnosti NVIDIA však tiež cenovo najdostupnejšie, to sú grafické karty rady GeForce RTX 2070. Jedným z predstaviteľov najnovšieho radu je grafická karta Asus Strix RTX 2070 O8G Gaming, ktorú si dnes tiež poriadne otestujeme.

Asus Strix RTX 2080 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť ASUS je medzi hráčmi veľmi populárnym výrobcom (nielen) grafických kariet, najmä jej herná edícia ROG (Republic of Gamers). A práve do tejto populárnej edície patrí grafická karta Asus Strix RTX 2080 O8G Gaming, ktorú si dnes vAlza.sk otestujeme.

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Battlefield 5 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Počítačová hra Battlefield 5 nie je len obyčajným pokračovaním populárnej vojnovej série Battlefield spoločnosti EA DICE, je to tiež historicky vôbec prvú počítačová hra s podporou real-time ray tracingu, na ktorú pomerne dlho čakali všetci majitelia najnovších grafických kariet GeForce RTX. Majitelia ostatných grafických kariet však nemusia zúfať, túto hru si totiž zahrajú parádne, čo napokon uvidíte práve v dnešných testoch.

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2070 XTREME 8G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste u grafických kariet vyznávači pôsobivého vzhľadu, nevšedných svetelných efektov, ale hlavne tiež dobrých výkonov, potom by ste mali zbystriť. V dnešnej recenzii si totiž predstavíme grafickú kartu Gigabyte Aorus RTX 2070 XTREME 8G, ktorá by vám toto všetko mala ponúknuť.

Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G (RECENZIA A TESTY)

To najvýkonnejšie, čím sa vo svojej ponuke grafických kariet môže spoločnosť Gigabyte pochváliť, nájdete väčšinou v jej hernej edícii XTREME GAMING. Grafická karta Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 XTREME 8G spadá práve do tejto „extrémnej“ edície, a je teda zrejmé, že v dnešnej recenzii tejto grafickej karty pôjde predovšetkým o výkon.

Sapphire Radeon VII 16G HBM2 (RECENZIA A TESTY): Lacnejšia alternatíva pre RTX 2080?

Kto sa tešil na najnovší počin spoločnosti AMD, teda grafickú kartu Radeon VII, ten sa dnes konečne dočkal. Práve dnes idú totiž tieto grafické karty do predaja, a to vrátane Sapphire Radeon VII 16G HBM2, ktorú sme pre vás tiež ihneď otestovali. Aký teda je nový Radeon VII?

Asus Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Zatiaľ všetky najnovšie grafické karty spoločnosti Asus z hernej edície ROG (Republic of Gamers) ponúkali okrem vysokého výkonu tiež úplne skvelé prevádzkové vlastnosti. Či je to tak aj v prípade tej najvýkonnejšej grafickej karty Asus Strix GeForce RTX 2080 Ti O11G Gaming, sa môžete presvedčiť práve v tejto recenzii.

Gainward GeForce RTX 2070 SUPER Phantom GS (RECENZIA A TESTY)

Vôbec prvým zástupcom najnovších grafických kariet SUPER nereferenčného dizajnu, ktorého si dnes na Alza.sk otestujeme, je Gainward RTX 2070 SUPER Phantom GS. Aký teda je tento Phantom v porovnaní s referenčnou Founders Edition spoločnosti NVIDIA a čo môže ponúknuť naviac?

Hitman 2 (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre Hitman 2 a s ktorou kartou si túto počítačovú hru zahráte najlepšie? Tak presne na tieto otázky by vám mal odpovedať náš článok, v ktorom sme grafickej karty v hre Hitman 2 testovali.

Inno3D GeForce RTX 2080 X2 OC (RECENZE A TESTY)

Společnost Inno3D není v našich končinách až tolik populární značkou, avšak v její nabídce grafických karet můžete najít některé zajímavé kousky za velmi slušné peníze. V této nabídce můžete nalézt také grafickou kartu Inno3D RTX 2080 X2 OC, kterou jsme pro vás dnes otestovali.

Strange Brigade (TESTY) – výkony grafických kariet AMD i NVIDIA

Chcete sa postaviť čarodejnici Seteki a jej armáde mumifikovaných monštier v počítačovej hre Strange Brigade? Pokiaľ áno, môžeme vám dať tip, na akom hardvéri si túto hru zahráte najlepšie! Dnes si totiž v Strange Brigade otestujeme grafické karty spoločnosti AMD i NVIDIA.

EVGA GeForce RTX 2070 XC Gaming (RECENZIA A TESTY)

Patria grafické karty spoločnosti EVGA medzi vaše obľúbené komponenty? Ak áno, potom by ste nemali vynechať túto recenziu, v ktorej sme pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali grafickú EVGA RTX 2070 XC Gaming.

Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Ti XTREME 11G (RECENZIA A TESTY)

Tá vôbec najvýkonnejšia vzduchom chladená grafická karta, ktorou sa môže spoločnosť GIGABYTE vo svojej ponuke pochváliť, nesie označenie Gigabyte AORUS GeForce RTX 2080 Ti 11G. O tom, ako tento „rýchlik“ od Gigabyte dopadol v našich testoch na Alza.sk, sa môžete dočítať práve v tejto recenzii.

MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G (RECENZIA A TESTY)

MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G patrí v ponuke spoločnosti MSI skôr k cenovo dostupnejším grafickým kartám GeForce RTX 2070. Aké sú prednosti či nedostatky tejto grafickej karty a ako sa jej vôbec darilo v našich testoch na Alza.sk, sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii.

NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER (RECENZIA A TESTY)

Poslednou a tiež tou najvýkonnejšou grafickou kartou z novej série „SUPER“ spoločnosti NVIDIA je GeForce RTX 2080 SUPER. Ako dopadla v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete presvedčiť v tomto článku, kde sme ju pre vás otestovali!

Shadow of the Tomb Raider (TESTY) – Výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v najnovšom dieli o Lare Croft v počítačovej hre Shadow of the Tomb Raider? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky meraní s vami tiež podelíme.

Gigabyte GeForce RTX 2080 SUPER Gaming OC (RECENZE A TESTY)

Vůbec první GeForce RTX 2080 SUPER od společnosti GIGABYTE, která se objevila na pultech obchodů, je grafická karta Gigabyte RTX 2080 SUPER Gaming OC a my jsme ji pro vás na Alza.cz důkladně otestovali.

RAGE 2 (TESTY) – výkony grafických kariet AMD a NVIDIA

Viete, ako sa darí grafickým kartám spoločností AMD a NVIDIA v počítačovej hre RAGE 2? My sme to otestovali a samozrejme sa o výsledky nášho merania s vami podelíme.

Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Jeden z prvých nereferenčných Radeonov RX 5700 XT predstavila spoločnosť GIGABYTE pod názvom Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC. Táto grafická karta je vybavená firemným systémom chladenia WINDFORCE 3X a my sme ju pre vás samozrejme aj otestovali.

MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X TRIO spadá v ponuke spoločnosti MSI do prestížnej hernej edície Gaming a vzhľadom na jej masívny systém chladenia TRI-FROZR ju tam môžete prehliadnuť naozaj len veľmi ťažko.

Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po nejakej tej GeForce RTX 2070 SUPER a neviete si rady? Možno by vás mohla zaujať práve grafická karta Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC, ktorú sme pre vás v tejto recenzii otestovali!

MSI GeForce RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhou najvýkonnejšou grafickou kartou z hernej edície Gaming TRIO spoločnosti MSI je grafická karta MSI RTX 2080 SUPER Gaming X TRIO. A pretože ide o veľmi zaujímavý kúsok hardvéru, samozrejme sme ju pre vás na Alza.sk otestovali.

Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Pulse RX 5700 XT 8G je dnes asi tým najpredávanejším Radeonom nového radu RX 5700 XT. Čo si za celkom solídnu obstarávaciu cenu tejto grafickej karty prinesiete domov? Tak to sme pre vás na Alza.sk samozrejme otestovali!
Recenzie SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2
Príslušenstvo pre SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8 G HBM2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8G HBM2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX Vega 64 8GB HBM2.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií