Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SAVO Start pack bazénová chémia

Zobraziť katalóg
SAVO Start pack bazénová chémia
4,3 8 hodnotení
Bazénová chémia vhodná pre bazény, multifunkčná
Kód:  SAV001a13 Produktové číslo:  67507114

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAVO Start pack bazénová chémia

SAVO Start pack predstavuje súpravu určenú na všestranné použitie v bazénovej vode na reguláciu pH, dezinfekciu vody a na jej údržbu. Súčasťou súpravy je SAVO Chlóršok, SAVO pH-, Maxi tablety komplex 3 v 1 a tiež univerzálne meracie pH prúžky. Chloršok je prípravok v podobe granulátu, ktorý rýchlo zvýši koncentráciu chlóru v bazénovej vode. SAVO pH- je určené pre vodu so zvýšeným pH, ktorej hodnotu znižuje. Komplex 3 v 1 eliminuje množenie mikroorganizmov vo vode a účinne zaisťuje trvalé vločkovanie nečistôt. SAVO Start pack je ideálnou kombináciou prípravkov, ktoré váš bazén udržia v čistote, v správnej hodnote pH a bez nežiaducich mikroorganizmov.

Kľúčové vlastnosti SAVO Start Pack bazénovej chémie

  • Súprava prípravkov na reguláciu pH, dezinfekciu vody a jej údržbu
  • Súprava obsahuje SAVO Chlóršok, SAVO pH-, Maxi tablety komplex 3 v 1
  • Súčasťou sú tiež univerzálne meracie pH prúžky
  • Chlóršok zvyšuje koncentráciu chlóru
  • SAVO pH- znižuje hodnotu pH
  • Maxi tablety komplex 3 v 1 eliminujú množenie mikroorganizmov
  • SAVO Start pack je vhodná pre vnútorné aj vonkajšie bazény
  • Určená na úpravu a údržbu slanej aj sladkej vody

Dávkovanie a použitie SAVA pH-:
Dávkovanie je vždy závislé od aktuálneho pH a celkového chemického zloženia vody. S použitím prípravku SAVO pH- v množstve 10 g/m3 vody sa zníži pH o približne 0,1 – 0,2. Prípravok rozpustite v nádobe s vodou a potom aplikujte do bazéna. Ponechajte zapnutý filtračný systém a po dostatočnom premiešaní v celom objeme bazéna vykonajte kontrolné merania pH a prípadne prípravok aplikujte opakovane. Pri aplikácii vždy používajte ochranné rukavice a okuliare. Prípravok dávkujte do pripravenej vody a nie naopak. Nikdy nemiešajte s inými prípravkami. Skladujte v uzavretej nádobe na suchom a pred priamym slnečným svetlom chránenom mieste pri teplotách 5 – 25 °C a mimo dosahu detí. Pri práci s prípravkom nekonzumujte žiadne potraviny a nápoje.

Dávkovanie a použitie SAVO Chlóršok:
Pred použitím sa odporúča upraviť hodnotu pH bazénovej vody na 7,1 – 7,5. Je dôležité používať testovaciu súpravu na meranie aktívneho chlóru v bazénovej vode. Odporúčaná dávka je 7 – 22 g na m3 vody. Po napustení bazéna čistou pitnou vodou, po odstávke, kedy nie je problém s kvalitou vody, a na pravidelnú údržbu je možné použiť nižšie dávkovanie. Naopak pri použití úžitkovej vody, dlhšej odstávke alebo pri probléme s kvalitou vody použite hornú hranicu uvedeného dávkovania. Prípravok rozpustite v nádobe s vodou a potom aplikujte do bazéna pri zapnutom filtračnom systéme. V prípade aplikácie šokovej dávky chlóru nemôžu byť v bazéne prítomné osoby.

Dávkovanie a použitie SAVA Maxi tabliet komplexu 3 v 1:
Pred použitím upravte hodnotu pH bazénovej vody na 7,1 – 7,5 (s pomocou produktov SAVO pH+ alebo SAVO pH-). Je nevyhnutné používať testovaciu súpravu na meranie aktívneho chlóru v bazénovej vode. Pridávajte každých 6 – 8 dní 1 – 2 tablety na 20 – 30 m3 vody, a to v závislosti od teploty vody a obsahu aktívneho chlóru. Tablety slúžia na udržiavanie stabilnej hladiny voľného chlóru pri vyhovujúcej kvalite vody, rozpúšťajú sa postupne a zároveň sa voľný chlór odbúrava. Pri aplikácii používajte ochranné rukavice a okuliare, prípravok dávkujte vždy do pripravenej vody a nie naopak. Nikdy nemiešajte s inými prípravkami. Skladujte v uzavretej nádobe na suchom a pred priamym slnečným svetlom chránenom mieste pri teplotách 5 – 25 °C a mimo dosahu detí. Pri práci s prípravkom nekonzumujte jedlo ani nápoje.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
Savo tablety Komplex 3 v 1 Maxi 1 kg
Chlór Šok 900 g
Ph- 1,2 kg
Univerzálne meracie prúžky

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Multifunkčná Hotovo!
Vhodný pre
Bazény Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Multifunkčná Hotovo!
Vhodný pre
Bazény Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAVO Start pack bazénová chémia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAVO bazén - Start pack chemie.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií