Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Scanranger 2D Fixed SR500NM

Zobraziť katalóg
Scanranger 2D Fixed SR500NM
Čítačka čiarových kódov so stolným typom skenera, laserové viacriadkové 1D a 2D snímanie, USB a RS-232 pripojenie
Kód:  CSTM0002e Produktové číslo:  995ED041500333

Scanranger 2D Fixed SR500NM

Inventúra skladových zásob síce nepatrí medzi najobľúbenejšie činnosti, ale čítačka ich prinajhoršom zvládne ukončiť rýchlejšie. Stačí namieriť lúčom na čiarový kód, stlačiť tlačidlo a informácie sa načítajú do databázy – nemusíte nič ručne opisovať.

Scanranger 2D Fixed SR500NM je Laserové typ čítačky čiarových kódov. To znamená, že funguje na princípe vysielania a prijímania odrážaného laserového lúča. Výhodou tejto metódy je jednoduchá konštrukcia a možnosť vizuálneho overenia, kam laser mieri. Vie načítať 1D a 2D čiarkové kódy, tzn. najbežnejšie čiarové kódy, ktoré sa vyskytujú napríklad na potravinách Dokáže čítať 1D a 2D kódy, teda nie iba rôzne štandardy jednorozmerných čiarových kódov, ale aj kódy vo formáte QR.

Rozhodujúce funkcie čítačky čiarových kódov Scanranger 2D Fixed SR500NM

  • Čítačka na jednoduché čiarové kódy
  • Čítačka na dvojrozmerné kódy
  • Zrakom možno kontrolovať dopadajúci laser
  • Odolná voči mechanickému poškodeniu

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, RS-232 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scanranger 2D Fixed SR500NM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scanranger 2D Fixed SR500NM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scanranger 2D Fixed SR500NM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scanranger 2D Fixed SR500NM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scanranger 2D Fixed SR500NM.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií