AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Scarlett SC-EK27G99

Zobraziť katalóg
Scarlett SC-EK27G99
4,8 6 hodnotení
Rýchlovarná kanvica z tvrdeného skla, objem 1,7 l, max. výkon 1850 - 2200 W, podsvietený neón modrým kontrolným svetlom, stredový konektor - bezdrôtová základňa, ochrana pri zapnutí bez vody alebo prehriatia
Kód:  SCARK007 Produktové číslo:  SC-EK27G99

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Scarlett SC-EK27G99

Rýchlovarná kanvica značky Scarlett spĺňa všetko, čo od moderného kuchynského spotrebiča očakávate a vďaka svojmu dizajnu sa navyše stane ozdobou vašej kuchynskej linky. Táto kanvica je vyrobená z tvrdeného skla, ktoré je maximálne odolné voči teplu a navyše pomáha zachovávať prírodné vlastnosti vody. Počas prevádzky je podsvietená modrým kontrolným svetlom, ktorý plní bezpečnostnú aj estetickú funkciu. Na stenách prístroja nájdete praktický vodoznak, ktorý vás bude informovať o presnom množstve vody vnútri kanvice.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné tvrdené sklo zabezpečí prírodné vlastnosti ohrevu vody
  • Modré neónové podsvietenie
  • Komfortná obsluha
  • Bezpečnostné prvky
  • Moderný dizajn

Kanvica je vybavená vyberateľným filtrom, ktorý uľahčuje jej údržbu a napomáha na predĺženie jej životnosti. Samozrejmosťou je aj dômyselný bezpečnostný systém v podobe automatického vynutia, ochrane proti spusteniu bez vody, ochrane proti prehriatiu a bezpečnostného viečka. Jednoduchú manipuláciu a skladovanie zaručuje bezdrôtová základňa otočná o 360 °, tlačidlo na jednoduché otváranie viečka a priestor na skladovanie kábla.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scarlett SC-EK27G99 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Scarlett SC-EK27G99 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scarlett SC-EK27G99 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scarlett SC-EK27G99 .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií