Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta

Zobraziť katalóg
ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta
4,5 15 hodnotení
Fotopasca – s neviditeľným prísvitom, CMOS senzor 5Mpx, LCD displej, rozlíšenie až 12Mpx, podpora SD (až do 32GB), PIR čidlo, snímanie PIR senzorov 10–17m, IR blesk 14m, 4× LED dióda, CZ menu
Kód:  CEL405c Produktové číslo:  1605-039 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta

Najmenšia fotopasca na trhu

Kompaktná fotopasca ScoutGuard ponúka vynikajúci pomer ceny a výkonu a je skvelou voľbou pre sledovanie a fotografovanie prírody a zvierat. Vďaka malým rozmerom a neutrálnej farebnosti ukryjete zariadenie ľahko v mieste krmelca, posedu alebo iného stráženého miesta. Fotopasca je vybavená vysoko citlivým PIR čidlom, ktoré zaznamená pohybujúci sa objekt až na 17 metrov.


Jednoduché ovládanie a nastavenie
 
 

Pre jednoduché ovládanie je fotopasca vybavená integrovanou LCD obrazovkou s uhlopriečkou 1,44". Na obsluhu sú k dispozícii len tri tlačidlá, ktoré bez problémov zvládnu nastaviť všetky dôležité funkcie, takže fotopasca je ihneď pripravená na použitie. Vďaka kompletne českému menu dokáže zariadenie ovládať naozaj každý.


Nočný prísvit s dosahom 14 metrov

S kvalitným 5 Mpx CMOS senzorom a objektívom so širokým uhlom záberu 55° zaobstaráte vždy ostré snímky alebo video v HD rozlíšení. Štvorica LED diód sa postará o nočné prisvietenie. Vlnová dĺžka 940 nm je absolútne neviditeľná pre ľudské oko aj oko zveri, takže svetlo žiadne zviera nevyplaší. Rýchlosť spúšte dosahuje hodnoty nižšie ako 1,2 sekundy, takže vám neunikne žiadny pohyb zveri alebo osoby v monitorovanom priestore!


Fotopasca vďaka krytiu IP56 odolá všetkým rozmarom počasia vrátane prudkého dažďa, takže sa stane výborným pomocníkom za každých podmienok. Možno ju používať v zime aj v lete, pretože znesie teploty od -20 °C do +60 °C.


Výdrž až 3 mesiace

Pre ukladanie dát je k dispozícii slot na pamäťovú kartu s maximálnou kapacitou 32 GB. Súčasťou balenia je 8 GB SD karta, takže fotopascu môžete začať ihneď používať. O napájanie zariadenia sa postarajú štyri AA batérie, ktoré poskytnú energiu až na 3 mesiace prevádzky!

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
173 g Hotovo!
Maximálna kvalita fotografie
14 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!
Dosah senzora
20 m Hotovo!
Funkcie
blesk Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
173 g Hotovo!

Rozlíšenie fotoaparátu

Maximálna kvalita fotografie
14 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie snímača
5 Mpx Hotovo!

Dosah senzora

Dosah senzora
20 m Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
blesk Hotovo!
Vodoodolnosť
IPX6 Hotovo!
Konektivita
WiFi Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Batéria Hotovo!
Typ batérie
AA Hotovo!
Počet batérií
4 ks Hotovo!
Maximálna výdrž
84 d Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Baterie mi vydrží asi 14 dní, ne 3 měsíce. Které jsou tedy vhodné. Mám nastaveno focení, snímky pěkné, již vím, co se na pozemku pohybuje za zvěř. I mě to krásně vždy zachytí, avšak fotí mi to spoustu "planých" fotek, kde nic není, a když už k nám zavítali nezvaní návštěvníci, které jsem potřebovala mít na snímkách, tak je to nevyfotilo a od cca 17:00 do 7:45 druhého dne to nezachytilo ani jeden snímek (zrovna v to odpoledne se a pozemku pohybovali).

Dobrý den, Instaloval jsem v sobotu kdy to nahravalo videa, byť před fotopastí nebyl pohyb. od té doby jen bliká červeně a nejde spustit (display se nerozsvítí - nic to nedělá). Nevíte, co s tím? Děkuji

Tato fotopast má v parametrech wifi. Jak se používá? Děkuji

Dobry den.. Jaky AC/DC adapter k teto fotopasti dokoupit...baterie moc nevydrží Dekuji

Mám dva kusy asi půl roku, spousta planých fotek, občas nevyfoti, ale hlavně asi před měsícem přestala jedna fungovat a teď i druhá. Jen bliká ledka, displej se nerozsviti. Baterky nabité. Nefoti. Má to třeba nakej Master reset nebo je radši poslat obě na reklamaci?

GSM posila primo fotky do telefonu nebo do emailu nebo jen upozorni, ze doslo k zachyceni fotky na SDkartu?

Jakou foto past v teto cenove relaci doporucite aby mela GPS. Gps posila primo fotky do telefonu nebo do emailu nebo jen posle sms ze zaznamenala pohyb? dekuji

Dobry den, ma fotopast GSM?

Dobrý den,jedná se prosím o typ SG520 PRO?Nebo jde o starší model SG520?Děkuji

Lze fotopast na čas vypnout, aby mě nefotila, když se budu v místě pohybovat?

123
Diskusia a poradňa k ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta
Príslušenstvo pre ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB SD karta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8GB SD karta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ScoutGuard SG520 PRO CZ + 8 GB-os SD kártya.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií