AlzaPlus+ děti MPLA308417 - SK

Telové peelingy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ produktu
Na tvár
(4)
Na telo
(46)
Určenie
Dámske
(34)
Pánske
(3)
Unisex
(11)
Účinok
Zjemňujúci
(15)
Čistiaci
(11)
Exfoliačný
(10)
Vyživujúci
(10)
Špecifikácia
Bez obsahu alkoholu
(1)
Bez parabénov
(1)
Bio
(3)
Dermo
(12)
Prírodné
(14)
Vegánske
(6)
Rad
Citrusový
(4)
Čokoládový
(2)
Jazmínový
(2)
Problémy
Na veľmi suchú pokožku
(1)
Na suchú pokožku
(4)
Proti starnutiu pleti
(8)
Špecifické zloženie
Bez parabénov
(5)
Bez silikónov
(3)
Bez sulfátov
(6)
S neutrálnym pH
(2)
S kyselinou salicylovou
(1)
Objem
100 ml
850 ml
-
Najnovšie objednávky

Peeling na telo by nemal chýbať vo výbave žiadnej ženy ani muža. Prispieva ku krásnej pokožke na pohľad aj dotyk. Pokiaľ ste ho ešte nevyskúšali, poradíme vám, ako vybrať ten pravý.

Pokračovať

Ako peeling na telo funguje?

Peeling na telo je účinný prostriedok, ktorý kožu zbaví odumretých buniek a podporí jej správnu funkciu. Existujú tri telové peelingy.

  • Mechanický peeling (alebo tiež scrub na telo) obsahuje abrazívne čiastočky, ktoré kožu jemne obrusujú.
  • Chemický peeling odstraňuje vrstvičku kože pomocou rôznych kyselín.
  • Enzymatický peeling funguje na báze prírodných enzýmov a je vhodný aj na citlivú pokožku.

Mechanický telový peeling najčastejšie obsahuje cukor alebo soľ. Používajú sa ale aj rozomleté semená a orechy, namletá pemza či káva, a tiež piesok, ovsené vločky a ryža.

Prečo telové peelingy používať?

Telové peelingy majú hneď niekoľko dobrých využití. Nemali by preto vo vašej kúpeľni chýbať.

  • Po použití telového peelingu koža lepšie vstrebáva látky z ďalších kozmetických produktov.
  • Pokožka je po použití jemná, hladká a rozjasnená.
  • Koža sa tiež dobre prekrví a rýchlejšie regeneruje.
  • Zlepšuje pružnosť a pevnosť kože. Skvele funguje peeling na celulitídu.

Aj keď má peeling na telo skvelé účinky, nepreháňajte to s jeho používaním. Stačí ho použiť dvakrát do týždňa, na citlivú pokožku aj menej často.

Ako používať peeling na telo?

Na to, aby ste mohli začať používať peeling na telo, návod nepotrebujete. Či už používate peeling na akné, alebo telový peeling na celulitídu, kúzlo vždy spočíva v jemnom vmasírovaní peelingu do vopred vyčistenej vlhkej pleti. Intenzívny peeling môže spôsobiť začervenanie, preto ho aplikujte vždy deň pred, nie ráno pred cestou do práce.

Prečítajte si celý článok o tom, ako používať telové peelingy a aké existujú druhy.

Telové peelingy pre každý typ pokožky

Kozmetické produkty by ste mali vždy vyberať tak, aby vyhovovali potrebám vašej kože, telové peelingy nevynímajúc.

  • Citlivá pokožka sa ľahko podráždi a začervená. Peeling na telo voľte jemný a používajte menej často. Mal by obsahovať aj upokojujúce zložky ako panthenol, kozie mlieko či harmanček.
  • Mastná pokožka sa leskne, póry sú rozšírené, tvoria sa nedokonalosti. Telový peling s obsahom vhodných látok pomôže k lepšej kvalite. Môže to byť tea tree alebo levanduľa.
  • Suchá pokožka je napnutá, môže byť aj začervenaná a jemná. Prídavok hydratačných látok typu aloe vea a olejov jej prospeje a dostatočne upokojí.

Ďalšie typy kože sú normálne, zmiešaná a zrelá. Tie napospol nemusia mať špecifické požiadavky, a teda špeciálne typy scrubu na telo. Vždy ich ale potešíte hydratačnou zložkou a zložkou, ktorá bude pôsobiť antioxidačne a bude bojovať s prejavmi starnutia – napríklad vitamíny A a E.

i

Mechanický peeling vynechajte v prípade akné. Kožu s pupienkami je vhodné ošetriť chemickým peelingom pod rukami odborníka.

Peeling na telo dodá nový život koži na tvári, rukách aj nohách

Peeling na telo by mal mať svoje miesto v kúpeľni hneď vedľa šampónu a sprchového gélu. Pri jeho správnom používaní dvakrát až trikrát týždenne čoskoro zistíte, čo je to detsky jemná pleť. Pri aplikácii nevynechávajte ani chrbát a po sprche nezabudnite na ošetrenie pleti hydratačným alebo upokojujúcim krémom.

Telový peeling na ruky pre jemné pohladenie

Telový peeling na ruky je ideálny, pokiaľ pokožku namáhate pri záhradkárčení, kúpaní alebo práci s drevom. Peeling vám pomôže ruky zjemniť, aby bol váš dotyk opäť jemný. Vaša drahá polovička to ocení.

Peeling na nohy pre krásne chodidlá

Každoročne riešite, ako pripraviť svoje nohy na leto do otvorených topánok? Krásna pokožka nôh je základ, takže tento rok zapojte do príprav aj peeling na nohy. Starú kožu obrúsi a budete sa môcť chváliť novou.

Telové peelingy na vlasy proti lupinám a nečistotám

Telové peelingy na vlasy sa aplikujú na pokožku hlavy, kde dokážu odstrániť zle vymytý šampón, lak na vlasy a, samozrejme, aj odumreté bunky. Otravných lupín sa tak zbavíte priamo pri zdroji a podporíte aj rast vlasov. 

Hľadáte telový scrub na celulitídu? Vyskúšajte kávový peeling na telo. Káva totiž vďaka kofeínu podporuje prekrvenie tkanív, a tým dokáže bojovať s pomarančovou kožou aj drobnými jazvami.

Peeling na tvár rozjasní a omladí pleť

Peeling na tvár je ideálnou voľbou nielen v prípade, keď vás trápi povädnutá pleť a čierne bodky. Dokáže odstrániť odumreté bunky a vyčistiť pleť, ktorá zostane krásne jemná a vyhladená. Peeling zároveň môže pôsobiť ako prevencia proti akné. Ako často by ste ho mali doma používať?

  • V prípade zmiešanej a mastnej pleti jeden až dvakrát týždenne 
  • Pri normálnej pleti maximálne jedenkrát týždenne
  • V prípade suchej a citlivej pleti jedenkrát za dva týždne 

Peeling na pery – pomocník nielen na krásne líčenie

Peeling na pery sa postará o to, aby boli vaše pery krásne hebké a zvodné. Na hladkých perách po peelingu bude rúž držať oveľa lepšie ako na suchých a popraskaných a aj váš prirodzený úsmev viac vynikne.

!

Nikdy nezamieňajte pleťový peeling za telový, na pleť je vždy potrebné vyberať prípravky na ňu určené. Na tvár sa aplikujú oveľa jemnejšie abrazívne čiastočky ako na zvyšok tela. Jemnú pokožku pleti by scrub na telo mohol zbytočne podráždiť.

Peeling na telo so špecifickým zložením býva dobrou voľbou

Peeling na telo môže mať špecifické zloženie, ktoré bude lepšie vyhovovať vašim potrebám.

  • Parabény môžu spôsobovať podráždenie a alergie, silikóny môžu póry upchávať a vysušovať. Ak máte citlivú kožu, bude lepšie voliť prípravky bez nich.
  • Vitamínov nie je nikdy dosť, a to ani ak ide o telové peelingy. Ide predovšetkým o vitamín A, ktorý bojuje proti starnutiu, a vitamín E – ten funguje ako antioxidant.
  • Kozmetika bez alkoholu a parfumácie je ďalšou vhodnou voľbou pre citlivú pokožku. Alkohol môže vysušovať aj spôsobiť podráždenie. Rovnako tak vône, či už syntetické alebo prírodné, môžu byť príčinou nežiaducich reakcií. 
  • Kyselina salicylová má na pokožku mnoho priaznivých účinkov. Ako súčasť telového scrubu ošetrovanú kožu zmäkčí, spevní a dobre funguje na akné, lupienku a lupiny.
  • Produkty s kmeňovými bunkami napomáhajú tvorbe kolagénu a pokožku chránia. Sú skvelým pomocníkom v boji s celulitídou.

i

Viac o účinkoch peelingu na celulitídu sa dočítate v článku Celulitída a strie! Ako proti nim bojovať?

Pre ženu, alebo pre mužov? Telový peeling vyberajte aj podľa vône

Vôňa zohráva veľkú úlohu v tom, aký zvolíte telový peeling. Z kávy, melónový alebo čokoládový? S tou správnou vôňou bude peeling v sprche pôsobiť zároveň ako aromaterapia a omladzujúci rituál si tak ešte viac užijete. Zvoliť si môžete aj telové peeling zamerané špeciálne na ženy alebo mužov, takže sa k vám bude vôňa ešte viac hodiť.

Zamerajte sa tiež na objem balenia, scrub na telo sa nanáša vo väčšom množstve

Pri výbere nepodceňte ani veľkosť balenia. Scrub na telo sa totiž nanáša vo väčšom množstve ako peeling na pleť, pokožka tela má totiž oveľa väčšiu plochu. Obsah malého balenia by vám tak zmizol žmurknutím oka.

Ďalšie vlastnosti, ktoré má peeling na telo

Peeling na telo si môžete vybrať aj podľa ďalších vlastností. Môžete siahnuť po prírodných aj čisto BIO produktoch. Alebo aj po vegánskych, ktoré neobsahujú živočíšne suroviny. Minerálne potom dodajú vašej pokožke minerály väčšinou z morskej soli alebo rias.

Domáci peeling na telo

Jednou z možností, ako dopriať pokožke túto starostlivosť hneď, aj keď nemáte ten kupovaný práve po ruke, je vyrobiť si vlastný telový peeling na telo. Domáci, ako sa patrí! Táto alternatíva vám urobí v prípade nutnosti aj službu a vystačíte si s ingredienciami, ktoré máte doma. Skúste niektorý z nášho návodu Ako pripraviť domáci peeling na tvár, telo, ruky a pery? Ale nie pre každého a dlhodobo môže byť takáto starostlivosť vhodná.

i

Hľadáte najlepší telový peeling? Recenzie zákazníkov vám určite poradia. Pozrite sa do našej kategórie produktov zoradených podľa hodnotenia zákazníkov

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Peeling na telo – dámsky, dermo, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí glycerín, kokosový olej, kyselina citrónová a vitamín E, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, hmotnosť 200g
5,59 €

2.
Peeling na telo – dámsky, dermo, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí kokosový olej, kyselina citrónová, olej z hroznových jadierok a vitamín E, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, hmotnosť 200g
5,59 €

3.
Peeling na telo – dámsky, cupuacu rad, s neutrálnym pH, objem 200ml
5,89 €

Ďalšie najpredávanejšie
47 položiek
5,0
PURITY VISION Kávový peeling BIO 175 g
Peeling na telo – dámsky, bio, dermo a prírodné zloženie, kávový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí kofeín, s vitamínmi, hmotnosť 175g
Super cena
6,79 € Ušetríte 0,50 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL2464
DERMACOL Aroma Ritual Grape & Lime Stress Relief Body Scrub 200 g - Peeling na telo Varianty
4,8 22×
DERMACOL Aroma Ritual Grape & Lime Stress Relief Body Scrub 200 g
Peeling na telo – dámsky, dermo, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí kokosový olej, kyselina citrónová, olej z hroznových jadierok a vitamín E, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, hmotnosť 200g
5,59 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE868
DERMACOL Aróma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g - Peeling na telo Varianty
4,8 22×
DERMACOL Aróma Ritual Fresh Watermelon Refreshing Body Scrub 200 g
Peeling na telo – dámsky, dermo, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí glycerín, kokosový olej, kyselina citrónová a vitamín E, s prírodnými olejmi a s vitamínmi, hmotnosť 200g
5,59 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TM077
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g - Peeling na telo Varianty
4,8 22×
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 200 g
Peeling na telo – dámsky, vyhotovenie: dermo, čokoládový rad, vhodný na všetky typy pleti, aktívne látky: glycerín, kokosový olej, kyselina citrónová a pomarančový olej, s prírodnými olejmi, hmotnosť 200g
5,59 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE870
5,0
Dove Makadamové orechy a ryžové mlieko, telový peeling 225 ml
Peeling na telo – dámsky, dermo, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí glycerín, jojobový olej a kyselina laurová, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, objem 225ml - 38,62 €/1 l
8,69 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TM509
4,9 21×
ZIAJA Cupuacu Kryštalický cukrový peeling 200 ml
Peeling na telo – dámsky, cupuacu rad, s neutrálnym pH, objem 200ml - 29,45 €/1 l
5,89 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL2261
5,0
DOVE Vanity Glowing 850 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje Dove sprchový gél Glowing 225 ml, Dove telové mlieko Glowing Care 250 ml, Dove antiperspirant sprej Advanced Care Go Fresh granátové jablko 150 ml, Dove telový peeling granátové jablko 225 ml - 8,98 €/ks - Od 4,22 €/100 ml
35,90 €
1 balenie
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VBAL8843
5,0
ZIAJA Kakaové maslo Sprchový peeling 200 ml
Peeling na telo – dermo a vegánske, kakaový rad, vhodný na všetky typy pleti, s prírodnými zložkami, objem 200ml - 27,50 €/1 l
5,50 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSPL2245
4,8
DERMACOL Aroma Ritual Belgian Chocolate Harmonizing Body Scrub 150 ml
Peeling na telo – dámsky, dermo, čokoládový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí glycerín, kyselina citrónová, makadámiový olej a pomarančový olej, s prírodnými olejmi a s prírodnými zložkami, objem 150ml - 26,67 €/1 l
4 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TM076
5,0
AVENE Jemný telový peeling pre citlivú pleť 200 ml
Peeling na telo – dámsky, dermo, pre citlivú pleť, medzi aktívne látky patrí bambucké maslo, camelinový olej, glycerín, jojobový olej a kyselina citrónová, s prírodnými olejmi, objem 200ml - 64,50 €/1 l
Cenová bomba
12,90 € Ušetríte 2,04 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PIEAVEK944
5,0
DERMACOL Cannabis Sada 400 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Sprchovací krém 200 ml, Telový peeling 200 g - 1,60 €/100 ml
6,40 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSDS2101
5,0
DERMACOL Sun Telový peeling 200 ml
Peeling na telo – dámsky, dermo, kokosový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí kokosový olej a pantenol, s prírodnými olejmi, objem 200ml - 27,95 €/1 l
5,59 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE1419
5,0
DERMACOL Aroma Ritual Body scrub Brazilian coconut 200 g
Peeling na telo – dámsky, dermo, kokosový rad, vhodný na všetky typy pleti, objem 200ml - 27,95 €/1 l
5,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE1967
5,0
ZIAJA Lemon cake Cukrový telový peeling 300 ml
Peeling na telo – dámsky, dermo, citrusový rad, vhodný na všetky typy pleti, objem 300ml - 21,97 €/1 l
6,59 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2044
5,0
RITUALS The Ritual of Sakura Body Scrub 250 g
Peeling na telo – dámsky, prírodné zloženie, čerešňový rad, pre suchú pleť, medzi aktívne látky patrí avokádový olej, jojobový olej, makadámiový olej a mandľový olej, s prírodnými olejmi, objem 250ml - 75,60 €/1 l
18,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2055
4,0
ParisAx Zlatá kúpeľňová súprava v darčekovom vrecku
Darčeková sada kozmetiky - obsahuje sprchový gél 105 ml, telové mlieko 95 ml, telový peeling 50 ml, EVA masážny kvet (huba) - 4,98 €/ks - Od 7,96 €/100 ml
19,90 €
Posledný kus na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VBAL8607
4,0
ZIAJA Čokoládový mišmaš 560 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje umývacie želé do kúpeľa 260 ml, cukrový telový peeling 300 ml - 7,45 €/ks - Od 2,66 €/100 ml
14,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VBAL8784
4,0
ZIAJA Ananás Sorbet anticelulitidný telový peeling 160 ml
Peeling na telo – dámsky, vegánske, na celulitídu, medzi aktívne látky patrí kofeín, bez parabénov, bez silikónov, s neutrálnym pH a s prírodnými zložkami, objem 160ml - 27,44 €/1 l
4,39 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2390
BIONE COSMETICS Bio Antakne Peeling 200 g - Peeling na telo Varianty
4,5
BIONE COSMETICS Bio Antakne Peeling 200 g
Peeling na telo – dámsky, bio, tea Tree rad, na celulitídu, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí glycerín, mentol a tea Tree, bez parabénov, bez silikónov a s kyselinou salicylovou, hmotnosť 200g
3,19 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2111
5,0
DERMACOL Cannabis telový peeling 200 ml
Peeling na telo – pre dámy aj pánov, vegánske, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí konopný olej, s prírodnými zložkami, objem 200ml - 33,95 €/1 l
6,79 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2371
BIONE COSMETICS Bio Cannabis Peeling 200 g - Peeling na telo Varianty
4,5
BIONE COSMETICS Bio Cannabis Peeling 200 g
Peeling na telo – dámsky, bio, konopný rad, na celulitídu, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí alantoín, glycerín a konopný olej, bez parabénov, bez silikónov a s prírodnými zložkami, hmotnosť 200g
Cenová bomba
4,79 € Ušetríte 0,70 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2110
5,0
ZIAJA Ananás 320 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje telovú penu 160 ml, sorbet anticelulitídny telový peeling 160 ml - 4,95 €/ks - Od 3,09 €/100 ml
9,89 €
1 balenie
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VBAL8783
DERMACOL Flower peeling Ruže 220 g - Peeling na telo Varianty
5,0
DERMACOL Flower peeling Ruže 220 g
Peeling na telo – pre dámy aj pánov, ružový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí ruža, hmotnosť 200g
7,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2587
DERMACOL Flower peeling Orgován 220 g - Peeling na telo Varianty
5,0
DERMACOL Flower peeling Orgován 220 g
Peeling na telo – pre dámy aj pánov, orgovánový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí orgovánový extrakt, hmotnosť 200g
7,79 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: KSTE2586
telová kozmetikaEpsomská soľ – účinky a použitie do kúpeľa Čo je epsomská soľ, aké má účinky na ľudský organizmus a akým spôsobom ju používať? Doprajte si kúpeľ s epsomskou soľou na uvoľnenie svalov, detoxikáciu organizmu aj doplnenie minerálov.
Strie alebo nevzhľadné pajazvičky sa môžu vyskytnúť u mužov a žien každého veku a ich odstránenie nie je jednoduché. Napriek tomu existujú spôsoby, ako sa strií zbaviť alebo aspoň zmierniť ich výskyt.
Na značku ZIAJA som zatiaľ počula len samú chválu. A preto keď som premýšľala o novej kozmetike, ktorá bude nielen cenovo dostupná, ale aj ideálna pre moju pleť, išla som na isto. Vyskúšala som hneď niekoľko radov z oblasti starostlivosti o pleť i vlasy. Ako som bola s...
K jarnej očiste organizmu pripojte aj peeling Teplé jarné a letné dni lákajú k odhaľovaniu nahej kože. Nosia sa zase šaty, krátke sukne, kraťasy a ľahká tričká s krátkym rukávom alebo holými ramenami. Pripravte svoju pokožku na toto odokrytie a ukážte svetu hebkú a vyhladenú pokožku. K tomu vám pomôže peeling. Delí...
Trápi vás akné, sivá pokožka, pigmentové škvrny alebo nerovnomerne zafarbená pleť? Potom potrebujete peeling. Viete, ako na domáci kávový peeling, peeling na pery z kokosového oleja, peeling na akné či cukrový domáci peeling? V nasledujúcom článku vám prezradíme 6...
O telovom peelingu od značky Bean Body som sa dozvedela náhodou od kolegyne v práci. Pravidelne používam peeling na tvár, ale telový peeling som nikdy nevyskúšala. Pri značke Bean Body ma prekvapilo zaujímavé nevšedné balenie. Ako sa mi tento peeling osvedčil?
Viac článkov Všetky články

Telové peelingy

V kategórii Telové peelingy máme práve teraz na Alza.sk celkom 47 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné telové peelingy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie telové peelingy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie telové peelingy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii telové peelingy recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií