Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Seagate FireCuda 1TB

Zobraziť katalóg
Seagate FireCuda 1TB
4,7 24 hodnotení
Hybridný disk 3.5" SATA III, NCQ, 8GB SSD + 64MB cache, ST1000DX002
Kód:  FP661k1a Produktové číslo:  ST1000DX002 Stránky výrobcu

Seagate FireCuda 1TB

Pevné disky Seagate FireCude majú ideálne predpoklady pre inštaláciu do našľapaných herných počítačových zostáv či pracovných staníc. Vďaka týmto diskom môžete hrať rýchlejšie a pracovať oveľa chytrejšie než s bežnými diskami. Disk totiž kombinuje výhody ako SSD disku, tak aj klasického pevného disku.

Pre vás je tak pripravený optimálne vyladený disk s dostatočnou kapacitou, avšak s rýchlosťou, ktorá je až 5 krát vyššia ako u štandardných platňových diskov. Vaše čakanie na spustenie hry alebo programov bude skrátené na minimum. Disky FireCuda sú navyše ekologické - ich spotreba je minimálna, okrem toho produkujú menej tepla, aj napriek tomu je celkový výkon disku vysoký a plne postačujúci pre maximálny pôžitok z hrania. 

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita 1 TB - nedostatok miesta na disku je minulosťou
  • šetrí váš čas - spustenie aplikácií prebehne behom niekoľkých sekúnd
  • 5× rýchlejší ako bežné disky
  • kombinácia vysokej rýchlosti a kapacity
  • nízka spotreba energie
  • 8 GB SSD + 64 MB cache

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
1 024 GB (1 TB) Hotovo!
Šírka
101,6 mm (10,16 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
1 024 GB (1 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
101,6 mm (10,16 cm) Hotovo!
Výška
19,9 mm (1,99 cm) Hotovo!
Hĺbka
147 mm (14,7 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
400 g (0,4 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Do počítača, Vhodný na hranie hier, Interný Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
SATA III Hotovo!
Vyrovnávacia pamäť
64 MB Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky HDD 1 TB
» Všetky interné disky
» Všetky disky 1 TB

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nutné na tento disk nainstalovat OS, nebo už na něm je?

Dobry den, chci se zeptat jestli tento disk je mozne dat do iMacu 27' 2011 i7?

Chi se zeptat na přenosovou rychlost, nikde ji nevím najít, jen někde u jiného hybridního disku byla rychlost 140 gb/vteřina což je slimák rychlost, víte kolik má tento disk tu přenosovou rychlost? Přes telefon se to nedozvím jen plno řečí o milionu manuálu, to se má uvést hned a ne abych klikal na 7 čísel s tím, že do tf neřeknete stejně nic.

Kúpil som si tento disk a po pripojení do počítača cez redukciu SATA-USB disk detekovalo ale nedá sa otvoriť ani formátovať. Keď sa však napojí na priamo do PC tak windows naň nainštalovať išlo. Po inštalácii som ho vybral a znova pripojil USB káblom a znova nabehol ale nedal sa otvoriť. Keď ho skúšam rozkliknút vyhodí hlášku vložte disk. To isté mi robí aj na notebooku. Kábě je nový takže v ňom chyba nebude. Máte nejaký nápad čo stým?

Dobry den. Jak dlouho je zaruka na tento disk.Děkuji

Firecuda alebo wd black? Primárne na hry

Dobrý den. Měl bych na vás tento dotaz. Mám tu počítač kamaráda co mu odešel disk a potřebuji nějaký disk aby to zase běhalo. Už to má nějaká léta, ale na běžné kancelářské věci to ještě stačí. Jedná se o desku GYGABYTE GA-8I865P-G. Bude mě tento disk Seagate FireCuda 1TB co nabízíte s touto deskou běhat? Děkuji za odpověď.

Bude fungovat tento disk ( Seagate FireCuda 1TB, Hybridní disk 3.5", SATA III, 8GB SSD + 64MB cache) v SATA II ?

Dobrý den, již 3. den je zboží očekáváno.. Rád bych se zeptal zda-li víte kdy opravdu bude?.. (už ho mám chvilku objednaný a každý den je u něj napsáno že je "dnes" očekáván)...

Diskusia a poradňa k Seagate FireCuda 1TB
Príslušenstvo pre Seagate FireCuda 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate FireCuda SSHD 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Firecuda 1 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Firecuda 1 Terabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate FireCuda 1TB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií