Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Aplikace

Seagate Mobile 2TB

Zobraziť katalóg
Seagate Mobile 2TB
4,6 9 hodnotení
Pevný disk 2.5" SATA III, 128MB cache, 7mm, ST2000LM007
Kód:  FP996n2 Produktové číslo:  ST2000LM007 Stránky výrobcu

Seagate Mobile 2TB

Nemáte už miesto na vaše dáta, programy a fotky z dovoleniek? Tento HDD s kapacitou 2 TB hravo pokryje vaše nároky. Je veľmi tenký, takže sa hravo zmestí do každého notebooku, a s rozhraním SATA III i pekelne rýchly. Disk je vhodný pre náročné úlohy, spracovanie videa či hranie počítačových hier a vyrovnávacou pamäťou 128 MB zaručuje perfektnú odozvu. Čo sa týka pomeru cena / výkon, je tento HDD rozumnou voľbou!

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 2 TB
  • Tenké prevedenie, len 7 mm na výšku
  • Skvelý pomer cena / výkon
  • Vhodný pre upgradovanie notebooku
 

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Šírka
69,85 mm (6,99 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
2 000 GB (2 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
69,85 mm (6,99 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
100,35 mm (10,04 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
90 g (0,09 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Do notebooku Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
SATA III Hotovo!
Vyrovnávacia pamäť
128 MB Hotovo!

Spotreba

Maximálna spotreba
1,7 W Hotovo!
Typická spotreba
0,5 W Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kúpil som si tento disk a mám problém s prehrievaním. Predtým som mal 1TB WD a aj pri plnej záťaži sa teplota držala pod 45 °C. Tento Seagate sa aj pri obyčajnom pozeraní filmu zahraje na vyše 50 °C (55 °C je hraničná hodnota) a software na kontrolu diskov už spúšťa alarm. Nedočítal som sa na internete že by tento disk trpel týmto problémom s prehrievaním, je možné že mám chybný kus?

Dobrý den, mám dotaz, zda-li je tento disk ve variantě 2TB vhodný pro SONY VAIO E15 ( https://www.alza.cz/sony-vaio-e15-stribrny-d358462.htm ) Předem děkuji za odpověď.

počet otáček? zdá se mi, že u disků zobrazujete jen ty "dobré" parametry, slabší se objeví až pod čarou nebo vůbec...

Dobrý den, myslíte že uvedený disk Seagate mobile 2TB bude fungovat ve starším notebooku - Intel Core i7 4702MQ Haswell, zakoupeného ve vašem e-shopu?

Diskusia a poradňa k Seagate Mobile 2TB
Príslušenstvo pre Seagate Mobile 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Mobile 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seagate Mobile 2 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seagate Mobile 2 TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Mobile 2TB.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií