Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Seagate Momentus FDE Thin 500 GB

Zobraziť katalóg
Seagate Momentus FDE Thin 500 GB
4,7 150 hodnotení
Pevný disk 2.5" SATA II NCQ, 16 MB cache, 5400 otáčok, 7 mm
Kód:  FP659t4 Produktové číslo:  ST500LT012 Stránky výrobcu

Seagate Momentus FDE Thin 500 GB

Rýchly, spoľahlivý a výškovo kompaktný pevný disk formátu 2,5" s kapacitou 500 GB, ktorú je schopný zabezpečiť hardvérovým šifrovaním! Svojimi parametrami je určený predovšetkým pre rozmerovo menšie notebooky alebo iné prenosné zariadenia. Ideálne ho ocenia zodpovední pracovníci, ktorí nepripustia, aby pri odcudzení padli ich kriticky dôležité dáta do nepovolaných rúk.

Vysoká rýchlosť otáčok 5400 RPM za minútu zaručuje špičkovú prístupovú dobu a veľmi rýchlu odozvu disku. Pre vyrovnaný chod je vybavený vyrovnávacou pamäťou s veľkosťou 16 MB. Nízka spotreba energie zaručuje väčšiu spoľahlivosť a dlhšiu bezporuchovosť. Pripojenie k zariadeniu je umožnené pomocou SATA II rozhrania. Nechýba ani optimalizačná technológia NCQ, ktorá ukladá požiadavky na čítanie do vyrovnávacej pamäte a pri znalosti polohy čítacích hlavíc nastavuje optimálnu trasu pre najrýchlejší presun na požadované miesto. Požiadavky na prístup k disku sú priebežne vyhodnocované a trasa hlavičiek je stále modifikovaná. Vo výsledku sa tým zníži oscilácia čítacích hlavíc a urýchli prístup k disku.

Parametre špecifikácia:

Funkcie:
Hardvérové šifrovanie

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB (0,5 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Šírka
70 mm (7 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB (0,5 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
70 mm (7 cm) Hotovo!
Výška
7 mm (0,7 cm) Hotovo!
Hĺbka
100 mm (10 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
95 g (0,1 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Použitie

Použitie
Do notebooku Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
SATA II Hotovo!
Vyrovnávacia pamäť
16 MB Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
1,4 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,45 W (450 mW) Hotovo!
Viac parametrov

Americká firma so sídlom v slávnom Silicon Valley je svetovou jednotkou vo výrobe a predaji pevných diskov pre stolné počítače, notebooky a ďalšie zariadenia. Produkty Seagate sa zameriavajú na maximálnu spoľahlivosť pri starostlivosti o vaše dáta, čo v dnešnej dobe, keď dôležitosť osobných aj firemných dát stále stúpa, iste oceníte. Rok za rokom prináša užitočné inovácie, ktoré zaisťujú vyššie prenosové rýchlosti, zabezpečenie aj možnosti prenášania. Ukladajte a prenášajte svoje dáta bezpečne a spoľahlivo – vyberte si produkt značky Seagate.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky interné disky

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den bude tento disk pasovat notebooku dell PP18L? Děkuji.

Pozor, Alza sice v nazvu napsala "FDE" (Seagate v nazvu nic takoveho nema), ale varianta ST500LT012 (z zde jde podle vseho prave o tento model) je standardni disk bez sifrovani. Vice viz dokumentace vyrobce Odkaz do neznáma

Dobrý den, mohu použít do notebooku ASUS N61VN-JX079X nebo jiný rychlejší disk třeba rozhraní sata 3 otáčky 7200 /min bude pasovat? děkuji

Dobrý den, bude tento HDD fungovat na NB IBM ThinkPad Lenovo Z61m. Parametry současného disku jsou: Firmware version : 00840029 Serial number : NW9UT6A25H5H Capacity : 80.0 gB (74.5 GB) Buffer size : 8192 KB Sector size : 512 bytes Standard : SATA I (1.5 Gb/s) Supported mode : UDMA Mode 5 Current mode : UDMA Mode 5 Avergae speed : 15 MB/s Rotation speed : - Předpokládám, že SATA je zpětně kompatibilní, tak ano. Díky, Luboš

Dobrý den, mohl bych tento HDD dát do ps3?

Diskusia a poradňa k Seagate Momentus FDE Thin 500 GB
Príslušenstvo pre Seagate Momentus FDE Thin 500 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seagate Momentus Thin 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Festplatte Seagate Momentus FDE Thin 500 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Festplatte Seagate Momentus FDE Thin 500 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seagate Momentus Thin 500GB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií