Rapture PET

Seasonic M12II-620 Evo

Zobraziť katalóg
Seasonic M12II-620 Evo
4,9 91 hodnotení
PC zdroj 620W, ATX, 80 PLUS Bronze, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 120 mm ventilátor,, plne modulárny, hĺbka 160 mm
Kód:  UE313h4e Produktové číslo:  SS-620GM2 Stránky výrobcu

Seasonic M12II-620 Evo

Be careful quality at a reasonable price

Computer resources are among the companies Seasonic Highly sought goods and are appreciated Also from among professional users. Provide Exceptional quality components and total conversion efficacy of the standard 80 Plus Bronze.

This photo is from ColorBox off and will not be in it THUS showing.

The ideal support for your machine vysnívaný

Choosing a computer source is Often underestimated, but if you require long-term stable and Reliable operation of your darling will need to focus on quality pieces. This category includes computer or Seasonic or decides M12II source with an output of 620 W meets the specifications of ATX 2.3, has an active PFC and especiall fully modular cabling. Used flat cables are Superbly Organized and inside the computer housing it RETAIN beautiful Regulations. The improved air circulation with can ENSURE Higher quality cooling for all components.


This photo is from ColorBox off and will not be in it THUS showing.
Fully modular cabling

A complete modular cabling

Seasonic's tip

The components Used are among the absolute elite of Japanese factory production. With full confidence meets exacting standards for certification 80 Plus Bronze. The cooling of shoulder of premium components are old silent 120 mm fan with regulation S2FC (Smart & Silent Fan Control) Which That ensures the fan speed only ROTATES That droughts are required for maximum Effective cooling.

Efficient air flow Also Assists puncturing structure  resembling a honeycomb. An obvious part of the source with a wide variety of protections assuring safe passage of electricity.

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Výkon
620 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
620 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Podpäťová ochrana, Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Bronze Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
4ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
120 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
160 mm (16 cm) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hodí se tento zdroj k Zakl. desce Gigabyte B250M-D3H, Graf. karte Asus Rog Strix GeForce GTX 1050Ti o4g gaming, Proc. Intel Core i5-7500 a paměti 2x 8gb ddr4 kingston hyperx?

Zdravim ma tento zdroj pci e 6+2 alebo len 8 pin a pridavne napatie do dosky 8 pin?

Dobrý den, nechal jsem si sestavit počítač s tímto zdrojem.Dostanu v zásilce nevyužitou kabeláž?

Dobrý den, srovnání mezi tímto a modelem *Seasonic Core GC 650W Gold*. Jaký se z těchto dvou vyplatí více? Jaké jsou jejich plusy a mínusy?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli ATX musí mít i základní deska? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se zeptat jestli ATX musí mít i základní deska? Předem děkuji.

Dobrý den, má zdroj něco jako Eco mode? U jiných zroj jsem to viděl zmíněné. Děkuji

Dobrý den chci se zeptat je tento zdroj dostačující k sestavě motherbord msi b350 gaming plus, ryzen 5 1600x, 32G 3200mhz rám hyperx predátor, a grafika AMD radeon xtx 5700 xt thicc II? Děkuji za odpověď

Dobrý den je nutné při spuštění toho zdroje mít zátěž na vetvi s disky? Jelikož jako upne nový nelze v podstatě spustit kromě podsvícení základové desky a samozřejmě jsem jej zkoušel i s jinou deskou. Děkuji za každý rozumný postřeh

Dobrý deň je tento zdroj dostačujúci na tieto komponenty prosím? AMD ryzen 5 2700x Gtx 1660 super HYPERX DDR4 16GB KIT 3200mhz GIGABYTE B450 AORUS ELITE M.2 SSD 512GB 1TB HDD 2x monitor

123...
Diskusia a poradňa k Seasonic M12II-620 Evo
Ďalšie informácie

Ekonomický nobelista Shiller kritizuje kryptomeny

Nositeľ Nobelovej pamätnej ceny za ekonómiu Robert Shiller vo svojom novom článku uvádza, že kryptomenám vlastne nikto nerozumie a väčšina ľudí sa len vozí na vlne novej módy a investičnej mánii. Viac v článku.

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku.

Stealthcoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Čierny kôň medzi kryptomenami?

Alternatív k Bitcoinu nájdeme dnes mnoho, avšak kryptomien, ktoré by boli koncipované s takým dôrazom na zabezpečenie a anonymitu ako Stealthcoin, existuje len málo. Ako sa Stealhtcoin ťaží a kde ho môžete nakúpiť či ukladať? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o Stealthcoine vedieť!

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie Seasonic M12II-620 Evo
Príslušenstvo pre Seasonic M12II-620 Evo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seasonic M12II-620 Evo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Seasonic M12II-620 Evo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Seasonic M12II-620 Evo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Seasonic M12II-620 Evo.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií