Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sencor 3CAM 4K03WR

Zobraziť katalóg
Sencor 3CAM 4K03WR
3,5 8 hodnotení
Digitálna kamera – 4K UHD 3840×2160, 2.0" farebný TFT displej, senzor CMOS, HDR, pozorovací uhol 170°, JPEG 16/12/8/5/2Mpx, WiFi, vstavaný reproduktor a mikrofón, vodotesnosť do 60m, detekcia pohybu, režim šport, nekonečný záznam (slučka), systém proti otrasom, podpora microSDHC až do 32GB, micro USB, mini HDMI, príslušenstvo, diaľkové ovládanie
Kód:  WS5113k3 Produktové číslo:  3CAM 4K03WR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor 3CAM 4K03WR

Hľadáte kameru, vďaka ktorej zdokumentujete svoje adrenalínové zážitky? Akčná kamera Sencor 3CAM 4K03WR je určená práve pre vás. Táto videokamera je schopná natáčať videá vo vysokom rozlíšení až 4K (3 840 × 2 160) pri 30 snímkach za sekundu. Ďalej kamera natáča vo Full HD rozlíšení (1 920 × 1 080) pri 60 snímkach alebo v HD rozlíšení (1 280 × 720) pri 120 snímkach za sekundu. Vďaka senzoru CMOS má kamera ostrý a čistý obraz a vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru aj kvalitný zvuk. Kamera Sencor tiež disponuje 2" displejom, na ktorom sa môžete pozrieť na urobené snímky a videá. Súčasťou balenia je aj vodoodolné puzdro, s ktorým môžete natáčať videá až 60 m pod vodou. Nechýba tu ani WiFi modul, ktorý vám umožňuje ovládať kameru nielen pomocou diaľkového ovládania, ale aj pomocou mobilného telefónu alebo tabletu.



Sencor 3CAM 4K03WR

Kľúčové vlastnosti kamery Sencor 3CAM 4K03WR

  • Kvalitná akčná kamera so senzorom CMOS Sony
  • Možnosť natáčania vo vysokom rozlíšení 4K @30 fps
  • Vysokorýchlostné snímanie vo Full HD rozlíšení
  • Vodoodolné puzdro do hĺbky až 60 m
  • WiFi modul pre ovládanie kamery pomocou telefónu alebo tabletu
  • Diaľkové ovládanie
  • Odolná konštrukcia

Ten najlepší obraz aj pod vodou

Ako už bolo spomenuté, vodoodolné puzdro a kvalitná konštrukcia kamery vám umožňujú robiť snímky a videá aj pod vodou. Vysoké rozlíšenie 4K sa postará o úžasné zábery nielen z podvodného sveta a okrem dych vyrážajúcich záberov v 4K môžete tiež zhotovovať kvalitné statické snímky v rozlíšení až 16 Mpx.

Sencor 3CAM 4K03WR


Sencor 3CAM 4K03WR

Variabilné možnosti využitia kamery s bohatým príslušenstvom

V balení spolu s kamerou Sencor 3CAM 4K03WR nájdete aj bohaté príslušenstvo. Tí, čo radi športujú, určite pri kamere Sencor 3CAM 4K03WR ocenia napríklad súpravu na uchytenie na riadidlá alebo tyč, súpravu na uchytenie na helmu, vodotesné puzdro, ale na svoje si prídu aj ostatní, ktorí využijú súpravu na upevnenie na selfiestick alebo statív, klipsu na upevnenie na oblečenie, oceľové lanko alebo samolepiace pásky. Ďalej je súčasťou balenia dátový USB kábel, USB nabíjačka, návod a handrička.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie snímača
16 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
900 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
65 g Hotovo!
Šírka
4,1 cm Hotovo!
Výška
5,9 cm Hotovo!
Hĺbka
2,9 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Manuál, Vodotesné puzdro, Čistiaca utierka Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky športové kamery
» Všetky vodotesné kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, 1. obsahuje balenie všetky držiaky, pásy, "lepky" tak ako je to na ilustračnom obrázku, konkrétne min. 22 ks príslušenstva? 2. Píšete že balenie obsahuje 2 batérie správne? 3. obsahuje balenie aj "ďiaľkový spínač"? Ďakujem za ifo

Dobrý den, zajímalo by mě zda je v balení baterie a paměťová karta? Předem děkuji za odpověď.

Má tento model i časosběrnou funkci? Díky

Dobrý deň. Pre Sencor 3CAM 4K03WR existuje nejaký konkrétny model selfie tyče, alebo mi poradíte nejaký univerzálny model?

Ma tato kamera aj v baleni aj dialkove na fotke je zobrazene ale v prislusenstve ju uz nevidim dakujem

Dobrý den má tato kamera funkci slow motion?

Je táto kamera vhodná aj do slanej vody?

Dobrý den, je u této kamery možnost natáčet i při nabíjení - napojení na powerbank? Děkujijavascript:void(0)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda li je možnost dokoupit náhradní vodotěsný kryt?

Dobrý deň, chcem sa opýtať pár otázok: 1.Má táto kamera stabilizáciu videa? 2.Čo všetko obsahuje balenie(príslušenstvo), či všetko je na tom obrazku ? 3. Bude pasovať táto kamera s týmto príslušestvom https://www.alza.sk/rollei-outdoor-d4052045.htm#popis

12
Diskusia a poradňa k Sencor 3CAM 4K03WR
Príslušenstvo pre Sencor 3CAM 4K03WR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor 3CAM 4K03WR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor 3CAM 4K03WR.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií